-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ha az 5 sávos, és zöld-kék-zöld-fekete-arany a színkód, [akkor 565 ohmos].
Ha meg csak zöld-kék-fekete-arany, akkor 56 ohmos.
DE mintha a kék és fekete között az nem árnyék, hanem egy zöld akarna lenni. szerintem 565-ös. -
ermys
csendes tag
Úgy csináltam akkor most, hogy a három ventit összekötöttem (szerencsémre elég hosszú kábeleik vannak) majd a Cpu Fan2-s csatira rádugtam. Majd a Biosban úgy állítottam be, hogy 45 fokig 2-sen menjen a Cpu hűtő, így Cpu (i5-3550) 32-38 fok között mozog 1480-s fordulatú ventivel (terhelés nélkül), a ház ventije pedig olyan 760 körül. Remélem ez így jó?!
Köszönöm a segítséget!
-
kromatika
veterán
én a ventire,a csavarrögzítő furatoknál,mindig ragasztok vékony öntapadós gumi réteget(100ft-os boltokban is lehet kapni több félét,bútorok lábai alá,és üveg lapok alá is szoktál használni).Mind a 4 sarkot teljesen befedve ráragasztod,majd a lukaknál pl ollóval kilyukasztod,és így csavarozod fel a ventit,hogy a kerete ne közvetlenül a ház lemezével érintkezzen,hanem a gumi réteg legyen köztük.Tapasztalatból mondom,hogy sokkal jobban csillapítja a rezonanciát,mintha pl a ventit szilikon rögzítőkkel raknád fel.olcsó,gyors,és hatásos megoldás
-
hemaka
nagyúr
Detto ugyanez van nálam is.
A hiba oka a következő:
Amire rá van csavarozva a venti, sajnos egy vékony lemez, ami éppenhogy de hozzáér a venti burkolatához és a vibráció miatt ahogyan összeérnek azt hallod.
Én leszedtem az elejét(simán csak meg kell húzni), a ventit és kicsit befelé hajlítottam a lemezen, hogy ne érjen annyira hozzá. Még mindig zúg egy kicsit, de már nem annyira...Egyébként ami elöl van porfogó szövet a gépben, iszonyat lefogja a ventit. Nélküle szinte orkán erejű bent a szellő. Egy vékonyabb szövetet én biztosan beszerzek és akkor elég alacsonyabb fodulaton is üzemeltetni a ventit. Amitől gondolom én halkabb lesz, de aki jobban ért hozzá cáfoljon meg nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest