- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
Mázli01 #37885 üzenetére
A második linken a p14 5-ös pack van. Ha elrontottad és mind a 2 f14 akar lenni, akkor a válasz: egyik szarabb, mind a másik.
Ha a link nevét rontottad, és f14 vs p14 a kérdés akkor:
Az F14=flow 14, légáramra, a másik P14=pressure 14, légnyomásra. ELVILEG. Gyakorlatilag a P14 mindenben lemossa az f14-et, hangban, teljesítményben. Jó házhűtésre és bordára is.
Nekem csak a p14 van, nem cserélném le, az f12/14 nincs, de fórumok tucatjain, valamint általában is rossz a vélemény az f szériáról (remélem az arctic majd az F szériát is gatyába rázza, olyan motorral, ami a p-ben van, pöpec kis házhűtő lenne). -
grizlisandor
veterán
válasz
Mázli01 #37873 üzenetére
Item Number alapján igen, mind2 boltban ugyanarról a Arctic P14 PWM PST Value Pack-ról van szó.
Ha a PCX-től akarod rendelni, akkor előtte alul van a Kapcsolat, oda írsz, hétköznap fél órán belül válaszolnak rá.A PCX-es rendelésemnél volt egy kis probléma, rossz hűtőt küldtek, de írtam nekik és volt, hogy 5 percen belül válaszoltak(intézték a visszafutárt és ingyen kaptam a jó hűtőt).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest