- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
aktív tag
Ja egyébként közben rájöttem, csak már kilett fúrva a lyuk, szóval oda az már nem ment bele. Sajnos ez vissza nem fordítható hiba, szóval kénytelen voltam ezután a ház belsejéből szerencsétlenkedni a ventihez kapott csavarokkal, valahogy sikerült becsavarozni, de jóideig eltartott, le is főttem rendesen a végére. Mindenesetre tanultam belőle, hogy ha valamit nemtudok jobb ha előbb kérdezek, aztán cselekszek és nem fordítva. :/
-
Santi22
aktív tag
Igen ilyen volt a csavar és közben rájöttem én is, hogy ha beleerőszakolom, akkor menetetet vág magának, csak marha nehéz volt, már a csavarhúzó csúszott a kezemben annyira nem akart menni, de végülis ezt a részét megcsináltam így, sűrűn pihentem meg törölgettem a kezemet az izzadtságtól, de sikerült.
Házhoz kaptam ilyen csavarokat, de elképzelésem sem volt mire való (hogy őszinte legyek most sincs), nem értem ennek segítségével hogy lehetne odafogatni a ventilátort. Egyébként sajnos csak most olvastam a választ, de már kifúrtam délelőtt, ennek ellenére érdekel a válasz, hogy mi lett volna itt megoldás ezekkel a hosszú csavarokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest