- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
dzsóbácsi #1343 üzenetére
Na nem mintha ezen a képen sokkal jobban látni lehetne bármit is
Gondoltam saját képet csinálsz...Nem nagyon lelhető fel infó neten erről, de az tuti, hogy a R4-L2S-12FB-GP ahhoz nincs ki/bekapcsoló hátlapi panel, míg a ...12KB... -tipusokhoz igen [link]
Leírás az természetesen sehol, így ha a dobozán nem találsz ezirányú útmutatót, akkor próba-szerencs alapon fogsz egy gemkapcsot, kihajtogatod, és összezárod vele a ledvezérlő csatlakozó érintkezőit, amennyiben az hüvelyes típusú, tehát lyukai vannak. Ha csapos típusú, akkor meg próbaképp szintén összezárod a két csapot a gemkapoccsal, és megnézed a hatást. Tipikusan ki kéne gyulladnia a ledeknek. Ha mégsem, akkor passz. Akkor szerezni kell hozzá a KB sorozathoz adott panelből. -
BlacKSouL
addikt
válasz
dzsóbácsi #1200 üzenetére
Egyszerűbb, ha 5V-ra kötöd.
BIOS-ból akkor tudod szabályozni, ha az alaplap felajánlja a BIOS-beli direktbe állítást(ritka). Vagy másik lehetőség, hogy szoftveresen szabályzod Win alól, ha a lapod támogatj,a és a szoftver is a lapot. Pl SpeedfanHa nem megy szoftveresen, akkor egyszerűen veszel egy szabályzót(Pl Zalman FanMate 2), és rákötöd, azzal szabályozhatod kézzel. De mivel általában nem nagy intervallumban változik a NB hőmérséklete, ezért ha elbírja, rákötheted 5V-ra, úgy 2500-at fog állandóan forogni. Ehhez kell egy 3pin-4pin átalakító, kb 249 Ft, amiben a 4 tűs résznél felcseréled a két szélső drótot, vagy ha csak 2 megy bele, akkor a szélén lévőt átteszed a másik szélébe. Ha ehhez kell részletesebb leírás, szólj. 3 perc és kézügyesség, kis türelem kell hozzá, megy egy vékony hegyes eszköz.
-
válasz
dzsóbácsi #1200 üzenetére
Ezt tényleg a lapod topikjában kellene kérdezned, ha tudja a lapod, akkor bármilyen ventit tehetsz oda.
Amúgy egyszer csináltam magam is ilyesmit. Vettem egy Zalman passzív chipsetbordát meg egy noname 4 cm-es ventit. Facsavarral tekertem bele, leszabályoztam, jól hűtött, ment szépen... Egy gond volt: a venti a kezemben hangtalanul üzemelt, de a Zalmanra téve a kis résekbe bepumpálva a levegőt már szélzajos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest