- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem ismerem, de ha annyi az annyi, mármint a zajszint, akkor okés. De hol veszed? : [link](árat nézd) <- mod: okés, már megvan, elnéztem, bocsi
De arra figyelj, hogy nehogy a szabályzás miatt(ha van a tápodnak) esetleg túl kevés legyen, vagy valahogy megkeveredjenek a dolgok. Vagy tuti megoldás ha kívülről kötöd be, akkor tuti mindig azt a feszt kapja, amit te akarsz.
(Mennyit szóismétlek, még nem ébrdtem fel)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Azért lényeges hogy mekkora, mert a legtöbb 12-essel szerelt táp automata fordulatszámszabályzós, míg a 8-asok rendszerint nem. Az enyémről is azt olvastam, hogy elvileg szabályzós, de nem az, konstans ráadja a 12V-ot ha kell ha nem, ezért én azt a megoldást alkalmaztam, amit a hátsó 12-es házventimnél is, hogy rákötöttem egy Zalman FanMate II szabályzóra, így általában le van tekerve, de ha odadurrantok a gépnek valamivel, akkor feljebb veszem őket. Persze azért a 8-as nem mondható egy viharos erejűnek, ezért sosem tekerem 1400 alá, de 1750 fölé sem, mert ott egyrészt már ''kisusog'' a hangja a másik 5 venti mellől, másrészt a szabályzó nem 12, hanem 11V-ról indul, és 5V-nál áll meg, így 888-1750rpm között variálhatok.
Amúgy van 2k körül 12-es venti, de abban nem vagyok biztos hogy csendes is lesz(bár leszabályozva..talán) -
BlacKSouL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest