- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = - #36278 üzenetére
Elég nagy a választék, kérdés mennyit szánsz a vásárlásra és mennyire tolerálod a zajszintet.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = - #33674 üzenetére
Hányszor volt téma ez a jó ember Vízhűtés topicban...amennyi bullshit már elhagyta a száját...
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #33674 üzenetére
Láttam már, de sajna ezek a videók nem sok mindenre jók, csak annyi derül ki hogy mit gondol egy youtuber. Semmi konkrét adat.
"These fans are extremely quiet!" Ok.
Kinek mi a quiet.
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #33672 üzenetére
No offense de ha egy ventinek 1500-as fordulaton nincs hangja akkor csak arra tudok gondolni hogy megszegi a fizika törvényeit. Akkora fordulaton elkerülhetetlen hogy ne legyen szélzaj.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = - #33670 üzenetére
Hidd el volt a kezemben Vardar és nem véletlen írtam azt amit...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = - #33665 üzenetére
"konkrétan 1600-on nem hallom őket"
Jó neked,akkor tényleg nem érzékeny a füled a zajra.Én még olyan ventit nem láttam amit 1600 rpm-n nem hallok... -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #33657 üzenetére
vettem 2db EKWB Vardar F3-120 ventit... az említett Noctua csúnya-barna, és drágább, mint a 2 Vardar együtt
konkrétan 1600-on nem hallom őket, hűtik rendesen a H55-öt... 60-65 fokos BF5 alatt a 2080..
de ugye a puding próbája az evés, így kiderül, 1 év múlva mi lesz... bírják-e az iramot, vagy semén azért a fenti listába csak beleírnék 1-2 Vardar ventit...
youtube-on van teszt (JayzTwoCents) a "csendesebb" verzióról, nem kell mindjárt az orkánerejű 3000rpm változatra gondolni -
mgabi
senior tag
válasz
- = Zk = - #33657 üzenetére
Hangosak. Drágák. Az ajánlottak jobbak.
-
mgabi
senior tag
válasz
- = Zk = - #33654 üzenetére
RTX2080 230-250 wattot fogyaszt, amiből 200 watt a GPU. Ez kb kétszer annyi, mint a proci gaming alatt. H55-tel is hangos lesz. Ha ventit akarsz rá akkor: B12-P vagy Noctua NF-A12x25. Ezekkel lesz elfogadható hangja, vagy raksz rá egy 2500-3000rpm közötti ipari golyós legkavarót (ne tedd). Egyébként mehet rá, de ne várj csodát.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
- = Zk = - #33654 üzenetére
Az AF nagyon nem bordára lett kitalálva és a 2080 hűtésére egy virsli 120-s radi igen kevés.Csendesen azt normális hőfokokig nem fogod lehűteni.Oda nagy légszállítású és magas fordulatú venti kell(aminek lesz hangja rendesen) és még akkor is nehéz ügy.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #13804 üzenetére
egyéb ötlet?!
#13804lényege, hogy házventi lenne. kell neki a kraft. elszívja a fetekről a hőt, ha már lekerült a noctua cpu hűtő...
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #13837 üzenetére
Ez úgy működik, hogy a tápot a molex csatiról kapja, a lapról csak a pwm jel megy neki. Az összes rádugott ventit azonos mértékben szabályozza. Ha egyforma ventiket teszel rá akkor közel azonos sebességen mennek, ha különbözőket akkor a teljesítményüknek megfelelően de mindet egyformán, egyszerre változtatja. Ja és csak a pwm-es ventiket vezérli, egyéb esetben maxon mennek amit rákötsz.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #13835 üzenetére
Na ez nem ment zökkenőmentesen.
Szóval ez egy 5-ös elosztó. -
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #13832 üzenetére
Elképzehető, hogy elbírja, meg kéne nézni mennyit bír a lap azon csatija. Bár én 4-et már inkább ilyennel kötnék be, ezzel tuti.
(#13832): közben szerkesztettem mert az csak 3-as volt. Kapható is itthon. Sata vagy molex azért van rajt mert onnan kapja a tápot, lapról csak a pwm jelet, így nem terheli a lapot.
-
Spancho
senior tag
válasz
- = Zk = - #13804 üzenetére
-
Raggie
őstag
válasz
- = Zk = - #10799 üzenetére
Hát a magától is felfelé szálló meleg levegő ellen dolgozni nem túl szerencsés...
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2678 üzenetére
Van haszna az oldalsónak is
.
Peti78
A házam le van írva a konfigomnál / egyébként Sharkoon Rebel 9 Value /, elől és hátul is 1-1 Noctua teljesít szolgálatot / kb. 800-as fordulaton /. Ezen kívül van még a tápom ventije, ami közrejátszik a ház szellőzésében. A Mugen2-ön a sajátja van, a videokaresz hűtőmön pedig egy 12 cm-es 1000 rpm-es AC venti van még.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2675 üzenetére
Igazán nincs mit köszönni, már régen terveztem, csak mindig lusta voltam hozzá
. Kíváncsi voltam én is, hogy mennyit számít.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2673 üzenetére
Hali
Megcsináltam a tesztet :
leállított ventivel
leállított és letakart ventivelés végül újraindított ventivel.
Igaz kisebb az eltérés mint gondoltam, de azért jól látható, az oldalsó venti "áldásos" hatása / kisebb hőfokok, alacsonyabb prociventi fordulat /. A képek elkészítése között kb. 15 percet hagytam, hogy beálljanak a hőmérsékletek, természetesen mindegyik azonos feszekkel és idle-ban készült.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #2671 üzenetére
Szerintem ha a kifújó ventik nagyobb teljesítményűek a házban mint amik befújják a levegőt akkor a réseken,jelen esetben az oldallapodon befele fogja szívni a levegőt.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #2669 üzenetére
A vákuum dolgot viccnek szántam.Azt,hogy a nagy venti mennyire kever be azt nem tudom,de nálam az oldallapon a 12-es venti ha be volt kapcsolva akkor 1-2 fokkal rosszabb értékek voltak mint nélküle.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #2665 üzenetére
Ha szívna egy ekkora venti vákuumot csinálna a házba és összehorpadna.
Amúgy teljesen jó az elöl beszív,hátul kifúj szisztéma.Sokszor egy oldalsó venti ront a helyzeten mert megtöri a légáramlatot. -
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2665 üzenetére
Frisset befelé. Szívni hátra és felfelé kell / legalábbis így alakulna ki légcsatorna /.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2663 üzenetére
Befelé nyom
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #2661 üzenetére
Szerintem fújja be,az a gyakoribb megoldás.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2657 üzenetére
Sokszor gondoltam már rá, hogy egyszer kipróbálom anélkül / leállítva / milyenek a hőmérsékletek, de még nem vettem rá erőt
. Ígérem a közeljövőben megnézem. De szemben mások véleményével, szerintem biztos, hogy nem lehet rossz
.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2655 üzenetére
Bármilyen Zalmid van a V8 biztosan jobban hűt
. Nekem van 225-ös oldalsó ventim
, bár sokak szerint hülyeség / alapban a házban volt /.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2653 üzenetére
Nem is kicsit
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2651 üzenetére
Ez a hűtő egy 1000-es AC ventivel, szinte hangtalan és hozza egy Zalmi VF1000-es hűtési szintjét / talán még jobb is egy kicsit /, ami ugye a 4850-en nagyobb terhelésnél már ki-be baxott hangos volt / legalábbis nekem
, a gyárit még így is verte a zalmi /.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2649 üzenetére
Az árához képest az egyik legjobb hűtő. Ár-érték arányban talán csak az AC S1 előzi meg, de az sem biztos.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #2645 üzenetére
Igen 2 féle képpen lehet felrakni.Nálam egy 800-as s-flex volt rajt(ami ugye max 800-at pörög) és úgy sem ment 80 fokig fel a 260.Jó hűtő volt,meg jó nagy is.
simii16: hát ilyen árban nézd meg az AC 12-es ventijeit.Az olcsó és elfogadható a hangja. -
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = - #2645 üzenetére
Az X2 nem két gpu-s ? Ezek a hűtők 1 gpu-ra vannak készítve, ill. csak arra szerelhetőek fel. Nekem is Fridge van, 1 db. 12-es AC ventivel és nagyon jó a hűtése.
Hoppá látom, hogy szóló 4870-ről van szó, úgy már ok hűtés.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = - #2638 üzenetére
Látom aggódsz a görbület miatt.Nekem a 260-on egy HR-03 gtx volt és az alatt sokkal jobban hajlott a nyák.Ha a kártyára ránéztél merőlegesen a vége 1/2cm-t logott az elejéhez képest,de nem okozott semmi problémát szerencsére.
simii16: én akartam egy időben ilyen Xilence ventit,de mocskos hangos volt így inkább letettem róla. -
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = - #2640 üzenetére
-
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = - #2638 üzenetére
attól még lehet nehéz, hogy vékony...
én 2db folyadékcsapágyas, 1500rpm-es ac 8 centiset vettem, darabját 480!! forintért, újonnan, boltból, számlával. nagyon meggyőzőtt, jobban bejön mint a noctua 1800-as 8 centise...nagyon halk, piszok olcsó, és a csapágy miatt várhatóan sokáig fogja bírni...ja és tűrhetően fúj -
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = - #2636 üzenetére
milyen méretűt szeretnél és mire használnád?
-
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = - #2634 üzenetére
mindegy, csak ne siklócsapágyast....folyadék, golyós, mágneses, hótmindegy
-
kircipeti
senior tag
válasz
- = Zk = - #2583 üzenetére
Lejart a szerkesztesi ido, de ittis van 220mm-es.
-
kircipeti
senior tag
válasz
- = Zk = - #2590 üzenetére
Hat ha a szamitogep tapjara akarod dugni, akkor 12V DC.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #2589 üzenetére
namost nagyon nem vagyok tisztába pár dologal
hány voltost nézzek? 12 vagy 24? -
wwhy
veterán
válasz
- = Zk = - #2587 üzenetére
na ugye h van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #2586 üzenetére
tévedtem, mert megtaláltam. nagyvalószínűséggel felveszem velük a kapcsolatot
mégeccer nagyonszépen köszönöm -
wwhy
veterán
válasz
- = Zk = - #2583 üzenetére
talán ITT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest