-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
válasz
Spancho #13791 üzenetére
Bocsi !
A válaszom Garszának szólt ,csak mikor elküldtem ok val ,egy fél órát pörgött a króm ,majd ezt adta be...
Én a helyedben elölre és felülre rendelnék esetleg oldalra egyet csak és kizárólag 140mm.
A nagyobb venti csendesebb ,magasabb légszállítással.
kínálat az van minden féle.
És így 5 öt egyszerre vezérelhetsz.
Mint látom hátul marad a 120mm sajbos,pedig annak nagy szerepe van a jó szellőzésnél. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Spancho #13764 üzenetére
jó kis venti, de 30 és 21 decibbel az nem hangos picit egy prémium hűtőhőz? Tudom, hogy a noctua hűtők csúfak, de ennél lényegesen több CFM-et adnak 13 decibel-el, low noise adapterrel még még halkabbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest