- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
ron233 #32302 üzenetére
Nos,nem tudom mi van mostanában a BQ háza táján,de ahogy korábban a PW2-nél,úgy látszik itt is nagy a minőségi szórás...Viszont érdekes,hogy az SW3 esetén eddig 3 ember panaszkodott motorzajra és az mind a pwm-s HS verziónál volt.
A motorzajnak nem kéne jelen lennie,több darab esetén sem tapasztaltam legalábbis én. -
válasz
ron233 #32171 üzenetére
BQ sw3 1000rpmnek nincs ertelme , hiszen a bq sw3 highspeed is ugyanannyira le tud menni rpmben mint az 1000rpmes. Cserebe marad benne +600rpm tartalek ha kell.
Amugy a TY147A nagyon fsza venti ,de elegge fent van az ara (4,7k) ,igy mar lehet erdemes raszannmi azt a +2k-t a SW3- ra . -
Bestspiler7
tag
válasz
ron233 #31980 üzenetére
Normált vettem mert, tudtam, hogy csak alacsony rpm-en fog menni. (alapon 300 rpm, terhelés alatt max felkuszik 650-re)
BF1 alatt kb 66°C a gpu (1070 OC 50% fan speed) és cpu 67°C (8700k OC 5Ghz)
Am tényleg egész halkak, bár a régi gyári ventiket nem tudam levinni 300rpm-re.
(Annyit még hozzátenék, hogy nálam kb fixen mindig 23°C van a szobába, szoval lehet a high speed-esel jobban jársz, ha nagyobb rpm kell, illetve még füg a házadtól is) -
válasz
ron233 #31778 üzenetére
Erdemes az 1600 as verziot ,mert ugyanannyira le tud menni mint az 1000rpmes , viszont marad benne tartalek ,ha ugy alakulna ,hogy kell a plussz hutes (benchmark / nyar stb )
szerk : ne a merlintol rendeld ,mert engem ma hivtak onnan ,hogy kesik a 140es sw3 1600rpm szallitasa ,nem tudtak berendelni. (holott mar 2hete megrendeltem legalabb... ) -
Grózi
Topikgazda
válasz
ron233 #31269 üzenetére
Én így csinálnám ez esetben:
Előre befér 2 db TY-147A-oda biztos azt tenném.Ha nem tetszik,akkor még ezek jöhetnek szóba előre:
3 db Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-ezt csak akkor javaslom ha mindenképp 120-s ledest akarsz)
2 db Aerocool Dead Silence 140 (a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)-ledes alternatíva 2
Alpenföhn Wing Boost 2 Plus 140(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Noiseblocker eLoop B14-2 vagy B14-3
Be Quiet Silent Wings 3 140
Hátra 120-s méretben:
Aerocool Dead Silence 120(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros)
Noiseblocker E-Loop B12-3
Be Quiet Silent Wings 3 120
Felülre általában felesleges,tudnom kéne milyen konfig van a házadban részletesen. -
dqdb
nagyúr
válasz
ron233 #30972 üzenetére
A ház egy dolog az ajánláshoz, mert ebből annyi derül ki, hogy 140 mm-es ventilátor is elfér elöl, és eléggé zárt a házad, hűtés szempontjából nem túl jó. Az alaplap tudása sokkal fontosabb, mert ebből derül ki, hogy 3 pines és/vagy 4 pines ventilátorok között kell nézelődni.
Linkeld be az alaplapod kézikönyvéből a ventilátorcsatlakozók lábkiosztását, ez alapján lehet csak ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest