-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Livio
tag
Mindenesetre ha hosszabb ideig akarod használni a ventit, golyósat vegyél. A csúszócsapágyasak hamarabb megadják magukat. A Silent Blade-ről meg annyit tudok mondani, hogy az én 12-es feketém egészen elfogadható. Egy kis motorhangja van neki, amit meg se hallasz, ha nem vizes a géped. Kicsit leszabályozva meg semmi.
Ezek szerint lehet, hogy nem a legjobb a minőségellenőrzés GlacialTech-éknél, és ki lehet fogni ilyet is olyat is. A színétől meg nem függ semmi.
Az én álmom két S-FLEX lenne.
A Coolink X-esekről én is várok infót.
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
38 fok egyáltalán nem sok a vinyónak, hűtés nélkül. Nekem hűtéssel 33 fok. Egy Zalman Zalman ZM-F2 van előtte, természetesen a lassító ellenállással bekötve, így elég halk, Zalman szerint 20dB(A), ezt nem tudom ellenőrizni, de az tény, hogy a táp/VGA/proci ventilátora elnyomja. Ami a legjobb benne az ára, 1000 huf körül van és sok helyen lehet kapni, én az Users-be vettem.
12-esből nekem egy Silentmaxx SF 120/16 van és qrva jó és szép is, elvileg 26dB(A), de fülre nem hangosabb a Zalmantól, de ha halkabb kell, akkor van uebből egy 19dB(A)-s is. Itt lehet kapni [link] [link]Ára 3k. 2k-ért szvsz nem kapsz normális 12-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest