Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr-Pamacs

senior tag

válasz Brae #431 üzenetére

LOL. Hogy honnan? A Samsung hivatalos oldaláról a vinyóm leírásából. 8-10 óra nem sok, nekem kb 3 éve szinte ki sincs kapcsolva a gép. A procim is 40 C körül mozog. A vinyó hőmérséklete meg valószinű hogy jó mert ha elkezdem nyűstölni akkor elindul felfelé, de ha nem hiszed dobok róla képet. Ugyanis azért néztem utána mert szokása volt túlmelegedni és lekapcsolni, kérdeztem itt a PH-n (liksoft) hogy miért van, kérdezte hogy nicsenek-e véletlenül egymás közelében, hűtés nélkül. Persze ugy voltak ekkor mondta h nézzem meg a samsung oldalán a vinyók hőmérséklettartományát. Mondta h igaz h 5-55 C-ig van írva de már ezek a fajták lekapcsolnak 45-47 körül (belső védelem ugyanugy mint a prociknál). Így került rájuk hűtés és azóta semmi gond velük.
    Amit belinkeltél cikket annak meg nem sok valóságalapját látom ugyanis szerintem mindegyik vinyó felépítése más és más, ezért nem igazán lehet annak hinni h egy ponton megmérik a hőmérsékletét főleg ugy h a ''borításét mérik''. Ugyanis egy tápnál sem a borítás melegszik hanem a trafója, de ha tévedek javíts ki.

• Mr-Pamacs

senior tag

válasz Brae #429 üzenetére

Szerintem meg nagyon is sok az a 38 fok mivel 45 körül már automatikusan lekapcsol, most meg h jön a nyár mégjobban fog izzadni. Nekem vinyóhűtővel 23 fok. És szerintem egyáltalán nem hangos. Mondjuk igaz h 2 db Samsung 160 (SATA) vinyó van mind a 2-n 1-1 vinyó hűtő meg 3 db 92-es venti megy mögöttük, meg 2 db 12-es a ház hátuljában egy Chieftec házban így 23 fok. :))

Szerk:Ha már dob rá egy sima vinyó hűtőt akkor az már megteszi.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák