- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xtremist #42468 üzenetére
kb. 2 hete rendeltem pár 3 pines, 120-as és 140-es Silent Wings 4-et az egyik szintén kevésbé ismert webáruházból. Nem emlékszem rá pontosan, de szerintem 4-5 nap alatt megjött. Normálisan bubis védőfóliával csomagolva, ahogy illik. De tudtommal az Árukeresőre felkerülni sem egyszerű egy boltnak, ott is meg kell sok kritériumnak felelni. Ha már ilyen 1-2 ezer visszajelzés van róla és a túlnyomó többsége pozitív, akkor szerintem nincs min agyalni, venni kell tőlük és kész.
-
-
ezoro12
tag
válasz
xtremist #42463 üzenetére
Én a VGA alá gondolkoztam pont tegnap valami kereten, ami kifújja a levegőt. De még nincs meg minden alkatrész, hogy lássam elfér-e ott valamilyen venti. Az annyira nem tűnik jó ötletnek, hogy a ház aljába szerelek ventiket, amik a VGA ventijét fújják. Így egymásnak adnák a levegőt. 90 fokos kerettel viszont meg lenne oldva a meleg levegő elszállítása.
Ezért köszi a linket, hátha találok megoldást a házunkhoz
🙂 -
válasz
xtremist #42463 üzenetére
Nálam a P12-vel szintén hasonló gondom volt, ritmikusan hümmögött. Lecseréltem Noctua S12A-ra, az meg olyan csendes volt, hogy emlékszem egyszer ráindítottam a gépre, mert azt hittem, hogy ki van kapcsolva. Na ezt egy P12 sosem tudná hozni, de nem is kell neki, ez már egy másik árkategória.
-
Kovbob
senior tag
válasz
xtremist #40752 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget. Közben megoldottam, valami miatt csak akkor megy a vezérlése, ha a cpu1 csatiba dugom a fan hubot. A többiben valamiért nem megy hiába lehet választani dc és pwm vezérlés közt. Így most úgy van megoldva, hogy mivel a cpu hűtőm pont olyan, hogy y-ba van osztva a vezeték és lelehet venni róla a pwm jelet, így arról kapja a fan hub és együtt vezérli az alaplap a cpu hűtővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged