-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
NdrewSunix #35945 üzenetére
Szinte ugyan az mint a Artic cooling F12
főleg így pwm-es csomagban nem rossz vétel
[link]
-
Grózi
Topikgazda
válasz
NdrewSunix #35947 üzenetére
A 800-s inkább azoknak készült akik nem tudják szabályozni.Ha tudod akkor az 1200-st vedd.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
NdrewSunix #35945 üzenetére
Nem véletlen ajánlott-nézz be az Összefoglalóba !!
-
tankraid
aktív tag
válasz
NdrewSunix #35197 üzenetére
Hááát igeeenn..... mondjuk jah sajna én is és nem csak PC vonalon.
-
tankraid
aktív tag
válasz
NdrewSunix #35195 üzenetére
igen...főleg, hogy pont a shop-ban amit említ ott van minden. amúgy nincs meg a levél mert ugye home-lapról küldtem és nem jött másolat de az volt, hogy megkérdeztem hogy melyik szériát ki és melyiket befújásra: P (a fekete ventilátoros) vagy F. (fehér ventilátors)
(még annyi hogy leírtam, hogy befújsánál nem lenne mögötte akadáj kifújásnál meg lenne előtte - gépház elől semmi gépház felül előtte a CPU hűtő borda.) I dunno.. -
Zwiebi
tag
válasz
NdrewSunix #35161 üzenetére
Erre.
P12 valtozatok:
P12 Silent: feszultseg alapu szabalyzas, max 1050RPM
P12: fesz alapu szabalyzas 2.8V-12V, 1800RPM max
P12 PWM: pwm alapu szabalyzas, 0 sebesseg vagy 200-1800RPM
P12 PWM PST: ugyanaz mint elobb, de van egy eloszto a csatlakozon, hogy egy masik ventit ra tudjal kotni
P12 PWM PST CO: golyoscsapagyas valtozat.Nezd meg, hogy az alaplapodon milyen csatlakozo van. A mostani Xilence hutod PWM-es, szoval gondolom rendes 4 pin-es PWM szabalyzasra kepes csatlakozod van.
-
Zwiebi
tag
válasz
NdrewSunix #35159 üzenetére
A rairt adatokat nagyjabol el kell felejteni, nincsenek szabvanyositva merve.
Peldaul az Alpenfohn Wing Boost 3-am hivatalosan 19dBA, mig a Noctua P14 Redux-om 19.6dBa, de a WB3 sokkal halkabb (mindeketto teljes forulaton ahol a megadott ertekeket mertek).Az Arctic P12 PWM 200-tol 1800RPM-ig szabalyozhato, ertelemszeruen erdemes leszabalyozni. Sajnos mostanaban eltunedezett par jo venti. Ha 140-es venti befer, akkor meg lehet kapni Nanoxia Deep Silence-et normalis aron.
Egy visszajelzes az Arctic P14-rol: https://prohardver.hu/tema/haz_ventilatorok/hsz_35117-35117.html.
Mashol is eleg jokat irnak rola. Legszallitasa nem kiemelkedo, de csondes.Szerk: Nanoxia-t nem vennem fektetett uzemre, csak allitva.
-
Zwiebi
tag
válasz
NdrewSunix #35155 üzenetére
Nem lattam tul sok pozitivumot a SilentiumPC ventikrol. Lengyelul van rola info, ott sokan panaszkodnak, hogy hamar beadjak a kulcsot, zajosodnak, illetve nem csondesek.
Nem igazan hazhuto, de csondes es eleg olcso ahhoz, hogy kiprobalhasd az Arctic P12.
-
vargapdavid
tag
válasz
NdrewSunix #31112 üzenetére
-
dqdb
nagyúr
válasz
NdrewSunix #31108 üzenetére
Összes előlapi LED és a reset gomb kikötése, ha nem zárható ajtós a ház, akkor operációs rendszerben beállítás, hogy a bekapcsológomb ne csináljon semmit, a komponensekhez használt elosztó kábeldobozba, onnan az összes kábel kábelkötözővel összekötve, az asztal lábára rögzítve megy fel az asztalra, és ekkor a földön is maradhat akár a gép szorosan a falhoz vagy más függőleges felülethez állítva, mert a fentiek hatására kevésbé lesz számára érdekes, és ha mégis, akkor a veszélyek csökkentve vannak.
Ha az asztalon van, és oda felmászik a gyerek, akkor inkább a monitor felé fordul a figyelme, és nem a gép felé.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
NdrewSunix #30889 üzenetére
Hát régebben nézegettem.
Ha hosszabb ideig játszok, akkor van olyan 68-70 között. A ventilátor meg kb fél fordulaton. Ott játszik a fordulatszámmal, azért ingázik kicsit. Nem engedi jobban melegedni.Kedves juliensorel kolléga, neked is köszönöm a választ. Okosabb lettem. Szerintem lejjebb rakom.
A ventilátor rgb - s, igen. Van neki még külön egy 4 pines csatlakozó, amit a vezérlőbe kellene dugni.
Csak remélni merem, hogy valamilyen random módon azért így is fog világítani. Különben minek árulnák így az egy ventilátort?Ez a pontos típusa : CORSAIR LL120 RGB 120mm Dual Light Loop
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NdrewSunix #30878 üzenetére
nem feltétlenül kell annyiért házat venni, inkább 3K-t rá kellett volna dobni és Fractal Design Focus G, nem egy nagy szám az se, de az árához képest normálisan meg van csinálva és a ventik sem fix 12V-osak, vagy ott van a CM Masterbox 5 18K-ért, ez talán most a két legerősebb ajánlat 20K alatt, amit ismerek.
egy rendes ház amúgy kiszolgál akár két konfigot is, simán lehet vele 10 évre tervezni, jobb egyszer jót venni, mint kétszer szart. ha elszántad magad rá, várunk a házas topikban. -
fogtunder
nagyúr
válasz
NdrewSunix #30876 üzenetére
ventit kb mindenbe kell venni, még 30K felett is találni olyan házat, amibe hulladék ventiket szerelnek gyárilag, 20K alatt meg szinte biztos, hogy kuka az összes, vagy hang, vagy légszállítás, vagy mindkettő miatt. de nem ez a lényeg, pont azért, mert a venti később cserélhető, ha vékony a lemez és rezonál a HDD-től, ha szarok az illesztések, zörgősek a műanyagok, ha nincs porszűrő és szar az egésznek a szellőzése, akkor az egész ház lesz cserés.
az, hogy sok mindenki elégedett az R1 Neo-val, semmit nem jelent, házak terén az emberek méginkább hajlamosak igénytelenek lenni, mint a tápegységekkel, "mer ez csak egy fémdoboz, mindegyik ugyanolyan". és persze egy még olcsóbb, még vacakabb házból költözve lehet jónak tűnik, csak aztán ha az ember a kezébe fog egy normális vastagságú oldallapot, szerel egy tényleg normálisan megtervezett házban, akkor rájön, hogy azért ez nagyon messze van a valóságtól. én azt szoktam mondani, hogy a beleszerelt hardver 10-15%-áért kell háhzat venni, hogy ne érjen csalódás és pár kivételtől eltekintve hosszabb távon még akkor is rá kell számolni 2-3 ventit.
én amúgy sokkal jobban örülnék, ha több házból lenne olyan verzió, ami olcsóbb ventik nélkül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NdrewSunix #30874 üzenetére
hát ennyiért ugye nem kell csodát várni, de aprón talán találtál volna valamit, meg egy Bitfenix Neos is simán jobb lett volna.
-
chopin42
őstag
válasz
NdrewSunix #30871 üzenetére
Az a ház egy kalap...na mind egy, ha rám hallgatsz, eladod olcsón, ahogy van, és veszel egy normális házat. Ki ajánlotta? Házas topikban segítenek:[link]
-
Grózi
Topikgazda
válasz
NdrewSunix #30868 üzenetére
Jobb lett volna ha nem tesznek bele ventit és olcsóbban adják..
-
Grózi
Topikgazda
válasz
NdrewSunix #30864 üzenetére
Igen,sajna az összes venti abban a házban.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
NdrewSunix #30855 üzenetére
Meg lehet oldani egy kis forrasztással,de az a venti tényleg nagyon gáz-hangos és legalább gyér a légszállítása..
Veszel egy 1200FT-s Xilence Red Wing-et és nagyságrendekkel jobb,pedig az a belépőszint legalja.
Most olvasom mit írtál közben ((#30859) ),na arról beszélek. -
Grózi
Topikgazda
válasz
NdrewSunix #30844 üzenetére
Csak ellenállással tudod fix fordulatra szabályozni.Viszont amúgy is egy kutyaütő darab,jobban jársz ha helyből cseréled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged