- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Polacsko #269 üzenetére
Hát ...passz, így ránézésre okés, de olyan sokat még nem tudok róluk. Én személy szerint amúgy sem szeretem a ledes ventiket, de moddinghoz jó segítség a Revoltec, az tuti. Amúgy ha azt a 80centis kék ledest nézted amit én, akkor azért összehasonlítanám a tts-nél kapható kerámiás NorthQ-val, mert annak kisebb zaj mellett nagyobb a légszállítása, viszont az igaz, hogy az nem tuti hogy ledes. Rá kéne nála kérdezni priviben. Vagy mailben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Polacsko #267 üzenetére
Hát megnézhetted volna a giga ventitesztet ha már belinkeltem neked, de szerencsés vagy, jó kedvem van. Szóval:
CoolerMaster LED Silent (R4-L8S-18SB) : fehér, kék ledes, 22dB/A, 1800rpm
GlacialTech SilentBlade (GT80252BDL-2) : kék, nincs led, 19dB/A, 1700rpm
Noiseblocker S1 UltraSilentFan : fehér keret kék lapát, nincs led, 11dB/A, 1500rpm
Noiseblocker S2 UltraSilentFan : fehér keret kék lapát, nincs led, 19dB/A, 2000rpm
ThermalTake (A1640) : fehér, kék ledes, 21dBA, 2000rpm
(NorthQ Silent Tornado 80 (3709BL) : alu keret, kék ledes, 15dB/A, 1200rpm) ez ugye nem volt a tesztben
A légszállítást nem esett jól átszámolgatni, (a teszt alapján egyébként a sorrend: GT>NB>CM>TT ) azokra keress rá, meg arra is, hogy hol lehet kapni őket. Persze ezeken kívül még rengeteg kék ledes venti van, de ezek talán még jók is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Polacsko #263 üzenetére
A kék legyen, az simán a ventit jelenti, vagy hogy kék LED-es? És a jól hűtsön gondolom a nagy légszállítást jelenti.
Mert akkor talán a kékségnek, halkságnak is megfelelhet vmelyik Noiseblocker, vagy esetleg NorthQ.
De istenments hogy belekontárkodjak tts szakterületébe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged