- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
hyperst #20062 üzenetére
A lepa ventivel nincs tapasztalatom. A coolink ventiket pedig nem védeni akarom, a szélzaj a lapátok kialakításától függ. Ami a swif2 nél szerintem elég jó kompromisszum a légszállítás és a relatív csendes működés között.
De a lepa féle ventiről semmit sem tudok. Találgatásokba meg nem szívesen bocsátkoznék.
Viszont az eloop ventivel van tapasztalatom, a cpu hűtőmön az dolgozik. Remek venti de ahogy odafűt a pocesszor a hűtésnek ennél is megjön a szélzaj de csak az. Nem hangos számomra nem zavaró. Nem tapasztaltam zörgést búgást ami engem különösen szokott idegesíteni. Mondjuk el is várható egy ilyen minőségű cucctól.
Ok persze ki mihez van szokva, lehet neked ez is zavaró lenne. -
Giot
addikt
válasz
hyperst #20058 üzenetére
Volt olyan gépem amiben 3db swif2 120p dolgozott rendszerhűtőként. Az egyik legcsendesebb masinám volt. Terhelés alatt is csak a szélzaj hallatszott de nem volt zavaró. Sem motor hang, sem búgás morgás. Nem is rezonált. Igaz nem radiátorra hűtőbordára ajánlott. Én legalábbis ezt az infót kaptam.
Milyen jellegű a zaj? Morgó vagy búgó? Esetleg motorhang?
Nem lehet hogy ugyanazon a fordulaton mint a másik nagyobb a szélzaja, nagyobb a légszállítása? -
Grózi
Topikgazda
válasz
hyperst #20015 üzenetére
Te vagy már a második,vagy harmadik ember aki mostanában panaszkodik a Swif2-re.Ez már nem lehet véletlen,kifejtenéd hogy motor-szélzaj vagy mi zavaró?
A régebbi szériákkal nem volt gond,de ha az újak ilyenek akkor kikerül az ajánlottak közül.
Az eLoop-l nem nyúlhatsz mellé,de Akasa-ból az Apache is bőven elég lesz neked! -
dqdb
nagyúr
válasz
hyperst #19983 üzenetére
Az még nagy nehezen elmegy, ha egy gyártó a weboldalán hibás információt közöl az alaplapjáról. Az már kevésbé, ha a kézikönyvbe kerül nyilvánvaló tévedés. Az azonban már szégyen, hogy az alaplapját sem képes hibátlanul feliratozni, mert a PWR_FAN1 és CPU_FAN2 esetében rossz helyen jelölik egy egyes lábat ...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
hyperst #17998 üzenetére
Jobban jársz az Akasa Apache/Piranha/Viperral-én isApache-t használok a Lepa-n.Házhűtönek meg a Nanaoxia Deep Silence,Be Quiet Pure Wings 2,Aerocool DS tökéletes 140mm-ben.
FirstTripla
Többen panaszkodtak a motorhangjára.Inkább a Lepa.Bol.Quiet,Akasa Apache/Viper,Alpehnfoehn Wing Boost 2 közül válassz,bármelyikből 2 db belefér az árkeretbe.
arcsi84
A szellözés jobb lesz,viszont a hang nem.Nem véletlen nincs ajánlva az F12.És a gyári Intel hűtő is egy kalap ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest