- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Laccoss #22385 üzenetére
Jaha.. így nem fér el semmi, vagyis, a procihűtő és a vga közé talán 2*8cm.
Most ez van felül:
Ha ez belül lenne, nem lenne gond, de mivel nem fér el a SilverArrow miatt, így ez nem játszik. A kettő közé lehet, hogy va lamit oda tudnék tenni, valahogy úgy, ahogy rajzoltad, de ahhoz valami rendes tartó kéne.
Mondjuk ötletem lehet lenne rá.. De ez ilyen x verzió lenne.. Ez most a legegyszerűbb próba, hátha elég lesz.
Nekem annyi kell, hogy cibálja ki a vga részről a meleget, mert azt így nem tudja megtenni a megaflow.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
Laccoss #21401 üzenetére
Pont ezt szeretném hogy mindet külön-külön szabályozzam (automatikusan). Jelenleg csak 3 ventilátor tudja megoldani a hűtésüket (oldalról). Át fognak máshova kerülni a vinyók a házban, egy-egy rezgésmentes tartóra, de itt már nem tudom megoldani a hűtésüket csak a tartókra szerelt ventikkel. Ha meg nem muszáj ne menjenek a ventilátorok a hang miatt, és ezt kéne softveresen, a hőmérsékletüktől függően szabályozni. A softverrel nem lenne gond mert azt meg tudom magamnak írni, csak a hardver rész a kérdéses.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest