- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
válasz
Grafirka #20090 üzenetére
Ja igen, azt nem is mondtam, hogy olyan 4 pines csatlakozóra van kötve 3 pines Y kábellel a két venti, hogy az csak PWM-et tud, szóval fix 12V-t kapnak, tehát folyamatosan kellene pörögniük max fordulaton. Ezért is még gyanúsabb ez a nagy szórás.
Kiváncsiságból feltettem újra a SpeedFan-t is, de ugyanúgy 600-2000RPM-ig mutatja váltakozva, mondjuk a hitelességéről csak annyit, hogy CPU hőmérséklet 128°C (RealTemp szerint 39°C), ezért is írtam, hogy ha ajánlasz, akkor ne ezt. -
-
válasz
Grafirka #19793 üzenetére
Az a röhej, hogy azt gondoltam, hogy pár óra alatt össze dobom...
Igaz minden nap csak max egy órát csinálom, de még a váz készült el és nem látom a végét!
Zaj tekintetében először Grózi tanácsit követve megpróbálom csendben tartani aztán lehet hangszig lesz a vége...
Bár a mostani gépemben is a fél éves FSP táp a leghangosabb.
A LEPA-k néma csendben tekerik a levegőt! Ha nem világítanának akkor azt hinném nem is mennek...
De mindenféle képen be fogok számolni a fejleményekről!
#19795 Üdv: Nem, nem szerver. Sima PC. Rácsok kellenek, különben kijönnek a bentlakók...
Ami nekem tetszene ház, az 65-85eFt! Én meg annyit elvből nem adok érte!
Akkor inkább hardverre költöm...Így meg olyan lesz, amiben kényelmesen elférek és nem kell mondjuk egy MORA-t az oldalára kötözni. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Grafirka #19645 üzenetére
Ahogy írtam korábban misee85-nek is,felül a hátsó helyre-tehát a toronyhűtő fölé!
balazska92 Ennyi venti telesen felesleges.Leellenörizted,hogy a lapod alzata valóban pwm-sek?Mert,hogy 4 pin-s az csak egy dolog.Ha nem tudod,írd le a lap pontos típusát és hogy milyen házban lesz-én meg megmondom,hogy csinálnám.
abridabri Előre utalás után szoktam a ventiket postázni,ajánlott levélként buborékos borítékban-cirka 6-700 FT-ért.Természetesen a vevő felelősségére. -
dqdb
nagyúr
válasz
Grafirka #19609 üzenetére
Az ara kb 3500 ft nak felelne meg es konyen be tudnam szerelni mindkettot
Hogyan is fogalmazzak tapintatosan ... szóval szerintem javasold neki, hogy tartsa meg a másik kettőt is tartaléknak, mert a beszereltek hamar hangosodni fognakEnnek a "sorbakotott " megodasnak van valami hatranya ?
Nincsen, ha egyforma ventilátorok kerülnek rá. Egy Y kábelt meg lehet spórolni olyan esetben, ha kevés a csatlakozó az alaplapon. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Grafirka #19605 üzenetére
Sima urban legend.Ha csak józan paraszti ésszel belegondolsz,ugyanazon márka ugyanazon típusából 140-snek nagyobb a légszállítása alacsonyabb fordulaton,jóval kisebb zaj mellett.
Párszor már leírtam,hogy a legjobb 120-s venti a 140-s.
Kbhont Simán megoldható 3 perc alatt egy forrasztó segítségével..Ilyen átalakítót még nem láttam egyébként. -
Grózi
Topikgazda
válasz
Grafirka #19578 üzenetére
Be Quiet Pure Wings 2 140 mm,cirka 2600 FT
abridabri Amikor szerinted hulla csend van a szobában,akkor is vastagon 10 dBa felett van a zajszint-szóval ilyet ne várj.Viszont mindnél kevesebb a venti eleve annál kisebb a zaj,szóval 1 db 140-s ventivel jössz ki a legjobban.A Nanoxia Deep Silence 140 - 1100 rpm-st ajánlom figyelmedbe,adnak hozzá 7V-s adaptert és már ott is rém halk.Viszont akár 5 V-n is használhatod.Persze tudok jobbat is,csak kérdés az árkeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged