-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
kesenyi #43776 üzenetére
Van itthon két Sunon is, egyik 50mm Maglev 3 pines, de sokkal hangosabb, mint ez a 10K Alphacool, ehhez képes a Sunon üvölt, és nem veszi az alacsony fordulatot sem(valszeg ezért üvölt egyébként). Meg ennél inkább a levegő suhogást hallani először, a Sunon viszont nincs jól optimalizálva akkusztikailag, de nem is otthoni környezetbe való.
@#43778f4lcon
Igen, akkor valószínűleg csak a feszültséget szabályozza a hűtőd, hasonlóan mint a PC tápegységek, azokban is általában sima DC szabályzás van(kivéve ami méregdrága).
#43777abridabri
Néztem a vastagabbról videót, az biztos hogy jobb mint a slim. -
Caineevo
tag
válasz
kesenyi #43753 üzenetére
Nem használtam hozzájuk semmilyen adaptert, simán a 4 pines pwm-es csatijával volt az alaplapra dugva, és BIOS-ban beszabályozva. Az előző konfiggal is, meg ezzel a mostanival is amit most raktam össze november végén.
#43752 abridabri Hangosnak nem mondanám azért, én elhiszem, hogy valakinek ez csendes, de nekem itt megy szinte egész nap a pc, és zavar ez a folyamatos venti zúgás, ami eddig nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest