- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
p@gabi #33558 üzenetére
A Viper magas fordulaton hangos,az Apache jó választás.Ha még halkabb kell akkor a 2 db top a Noiseblocker eLoop B12-PS és a Be Quiet Silent Wings 3 120 Pwm.
Házventinek pedig ezeket ajánlanám:
Coolink SWiF2 1201 120mm
Nanoxia Deep Silence 1300 rpm
Be Quiet Pure Wings 2 120
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Noiseblocker E-Loop B12-3
Be Quiet Silent Wings 3 120 -
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
p@gabi #11321 üzenetére
Naja, csak az bosszant, hogy tulajdonkeppen penzkidobas volt megvenni, mert szamottevoen nem lett halkabb a gep az ac vemtivel, mint volt korabban a gyari(a hazhoz adot) cm-el. Egyebkent engem pl. a hatso venti hangja nem zavar. Az direktbe van kotva 12v-ra, mert csak 1 haz venti csatlakozo van a lapomon, de ha azt a ventit kihuzom, es nem forog, akkor sem hallom halkabbnak a gepet, egyertelmuen az elso venti zajat hallom csak. A videokartya sapphire vapor-x, tjeat az is csondben van.
-
vlevi
nagyúr
válasz
p@gabi #11267 üzenetére
Valami miatt az én alaplapom sem szabályozza a ventimet. ASUS P8B75M-LX Plus lap, és egy Arctic F12PWM ventit tettem be elölre. De nagy csalódás a dolog
A proci ventillátor is Arctic, az szépen belassít 800rpm környékére, de az előre berakott az stabilan megy 1200-al, mindegy neki, hogy üresjáratban a desktopot nézem, vagy a crysis3-al izzasztom a rendszert. És amikor üresben megy a gép, és nincs más zajforrás a szobában, akkor sajnos zavar. Nem úgy, hogy megőrülök tőle, de a tudat, hogy zúg, és hallom is, az zavar
Pedig az alaplapon lévő 4 tűs chassis fan csatlakozóról és az Arctic F12PWM szintén 4 pines csatlakozójáról feltételeztem, hogy mennie kellene. Annyi biztos, hogyha kikapcsolom az alaplapon a Q-Fan controlt, akkor felpörög teljes fordulatra, (és süvít) tehát valamit csinál a szabályzó, csakhát én várnám, hogy akkor, amikor a szobában huszonegynéhány fok van, és az alaplap sem melegebb ennél, akkor alig kellene forognia.
De igazából nem is tudom. A leírás szerint ez a venti 600-1350 között tud forogni, de amikor kikapcsoltam a Q-Fan controlt, akkor hallásra, meg úgy szemre szerintem sokkal jobban nőtt a fordulatszám, mint ahogy a hardver monitor által írt 1200 és a max 1350. Akkor vagy a max 1350 nem igaz, vagy az az üzem közbeni 1200. Vagy pedig, 1200 fölött hatványozottan megjön a hangja.
Venti szabályzót nem akarok (szerintem nem is tudok, MicroATX ház, nincs több 5.25 hely).
Az alaplapon se nagyon tudok mit állítani, a Q-Fan controlban beállítottam a Silentet, de ennyi. Érdekes, mert a proci ventit standardon hagytam, és az látszólag rendben szabályozódik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest