- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
nem a levegő zaja volt, kettőt megtudom különböztetni.
levegő zaja nem idegesít, csak a bugás, attól egyszerűen a falnak tudnék menni.
házban nem fütyül semmi, tehát egyértelműen a ventilátorokból jött ez a hang.
Egyébként egy jó tulajdonsága van, hogy ki lehet pattintani a ventilátor lapátokat.
1 napot mentek, utána landoltak egyik ismerősömnél, én meg az infolexbe ventilátorért.
kb 1-1,5 éve volt.A tanuló pénzt meg kell fizetni, többet olcsó sz*rt nem veszek.
Egyébként szerintem ezek hamisítványok.
-
p@gabi
tag
Én most raktam vissza előre a házhoz kapott 2 db CM ventit (amiket eddig ki sem próbáltam,mert valahol azt olvastam,hogy a két 800-as fordulatú venti kevés az 550-es silencionak,meg még zajos is) és ha hiszed ha nem sokkal,de sokkal halkabbak az ac-knál és még a házban is jócskán esett a hőmérséklet,meg a proci hőmérséklete is jó pár fokot visszaesett.Persze hogy halkabb mondják majd,mert alacsonyabb a fordulatszám.Csak hát az ac-ket is 800-on járattam leszabályozva nem 1300-on és hangosabb is volt mint most a CM-ekkel,meg a hűtése is sokkal rosszabb volt.Ezért hát csak azt tudom javasolni mindenkinek,hogy kísérletezgessen csak,és azt használja ami neki a legjobban beválik.Kevés az esélye annak,hogy valakinek pontosan ugyanolyan háza van ugyanolyan konfiggal,elrendezéssel,ugyanolyan akusztikájú szobával és ami neki bevált az neked is be fog válni.Igaz sajnos,hogy ez a kísérletezgetés pénzbe kerül,néha nem is kevésbe.
Úgy néz ki talán óccsóé meg tudok szabadulni az ac-ktől.
-
p@gabi
tag
Nekem z77-es giga lapom van és amikor beszereltem a három 12-es pwm-es articot mind a három különböző ford.számon ment.A hátsó maxon (iszonyú hangos) ,az első-alsó egészen alacsony f.sz.-on,az első-felső közepesen.Bárhogy állítgattam a biosban az értékeket,sehogy sem szabályozta a lap őket.Pedig az én alaplapomon is van 4db 4pines csati,elméletileg tudnia kellene.Na ezután rágtam be és vettem egy scythe kaze II előlapi panelt.Sajnos én is csak így tudtam számomra elviselhetővé tenni a ventik zaját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged