-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
p@gabi
tag
válasz
inci67 #33380 üzenetére
Lehet véletlen egybeesés is az én esetemmel,de ki tudja.
Nem tudom,hogy te milyen oprendszert használsz,de én még csak a napokban tértem át win 10-re.
Azóta azt csinálja a gépem,hogy szabálytalan időközönként,indokolatlanul,terhelés nélkül felpörög kb 5-10 másodpercre a procihűtőm(nem max fordulatra azért,de elég hangos már a venti),majd visszaáll alap fordulatra.
Nem jövök rá,hogy mitől lehet.
Win 7 alatt ez nem volt. -
abdulka1
őstag
-
dqdb
nagyúr
válasz
inci67 #19842 üzenetére
Már megnéztem a hozzászólásom előtt, ahogyan Grózi is megnézte az övé előtt, és ahogyan mindketten írtuk korábban, a három SYSFAN csak fizikai kialakítását tekintve 4 pines, a bekötését nézve 3 pines, azaz ilyen ventilátort kell rá venned.
Köszi, és akkor nekem ez jó??????
Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy ezt rá tudod-e dugni az alaplapra, és működni fog-e a szabályozás vele, akkor a válasz igen. Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy ezt rá akarod-e dugni az alaplapra, akkor a válasz határozott nem. -
dqdb
nagyúr
válasz
inci67 #19840 üzenetére
Helló, meg néztem nekem, 4 tűs a ventik csatlakozója az alaplapon. Az oldalon is utána néztem.
Olvasd el még egyszer azt, amit Grózi írt:"Viszont a lapodon csak a cpu_fan aljzat pwm-s,a 3 db cha_fan aljzat hiába 4 pin-s,az nem az."
Majd nézd meg a kézikönyvben a csatlakozók lábkiosztását, és nézd meg az erről szóló részt a téma-összefoglalóban, és rájössz, hogy Grózi jót írt, és te voltál rettenetesen felületes, és neked 3 pines ventilátor kell. Majd keress rá a topikban az Arcticokról alkotott véleményeknek, és rájössz, hogy neked Be Quiet Pure Wings 2 kell, mert az amellett, hogy jó, alig vagy nem is drágább, mint sok, csak a vélt hírnevéből megélő gyártó terméke.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
inci67 #19836 üzenetére
Molex-re kötve a ventik maximális fordulaton mennek-tehát nem tudod őket szabályozni.Ha lapra kötöd akkor igen,a bios-ban tudod hőfok függvényében szabályozni és/vagy a gyártói oldalról letöltöd az ASUS AI Suite II V2 progit-ezzel windowson belül tudod(ezt én jobban szeretem,okos kis progi).
Viszont a lapodon csak a cpu_fan aljzat pwm-s,a 3 db cha_fan aljzat hiába 4 pin-s,az nem az.Tehát 3 pin-s ventik között nézelődj,találsz az Összefoglalóban-vagy ha mondasz egy árkeretet,akkor segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest