- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
válasz ZTE_luky #44188 üzenetére
Szia, konkrétan 0 az airflow így a házban. Nagyon rosszak olyan formán azok az Arctic ventit. Fordítva kell rakni őket vagy visszaküldeni amíg lehet és a dizájn miatt fordított lapátos ventiket néznék. [pl. Ezt az asus újdonságot] ebből veszel 1 pakkot az arctic helyére és a nem forditottból 1 pakk és megy egy alulra, felülre és hátra. Így rögtön megindul a keringés még ha nem is annyira amennyire kéne, sajnos ezt hátránya az ilyen házaknak amin oldalt vannak az első ventik. Röviden hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
válasz ZTE_luky #44190 üzenetére
Teljesen jók az Arcticok nekem is 5 van a gépben, imádom és mondhatni globálisan egy ajánlott venti. Az igényesség miatt nem ajánlottam volna a megfordítást de van akit ez egyáltalán nem zavar. A rajz tökéletes de felülre nem kell 3. Elszívod a procit hűtő venti elől a levegőt. Felülre csak leghátra kerüljön 1. Vegyíteni szintén ízlés kérdése, jó eséllyel nem lesz azonos az RGB szín illetve az Asus nagyon elüt az Arctictol az oldalsó RGB miatt is. Én biztosan váltanám a pofa miatt az Arctic szettet de ha számítanának az anyagiak csak megfordítanám és vennék még egy 3-as fehér Arctic pakkot és a rajzod szerint berakni de a fent többször említett helyre 1 ventivel hatékonyabb lesz a huzat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest