- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Barell #44115 üzenetére
Nem tudom mennyire ismert, vagy "bejáródott" márka ez az APNX. ÁK-n láttam pár toronyhűtőjüket, nem voltam tőlük hanyatt esve. Nagyon a dizájnra hajaznak, engem jobban érdekelnének a ventilátor képességei, illetve a csapágyazás minősége. Az ár elég húzós, mondjuk az ARGB alapból nem olcsó.
Szerk.: a házaik viszont elég jók.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Beri
addikt
válasz Barell #44151 üzenetére
Elmondja a pali a videóban, hogy erősen torzít a mérési eljárásuk, hogy jobban kijöjjenek a különbségek.
Én most váltottam redux P12-ket (ami elvileg egy régi NF-F12) A12-kre: Házventinek használom őket, így nem tudok arról nyilatkozni, hogy mekkora a különbség radin, de a hangjuk, meg főleg az általuk keltett rezonancia ég és föld.eladó Aromamizer RDTA V1
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz Barell #44189 üzenetére
Szia! köszi az extrém gyors választ. Miért rosszak az arctic ventik? a nem fordíthatóságuk miatt? Esetleg opció az h maradjon az arctic pakk, és mellé vegyek egy pakk fordított asust? Ha jól sejtem az arcticok fújnak ki, az asus meg szívni fog.
Mert így az arcticok mehetnének fentre, kifújni, az asusok meg hátra,alulra,oldalra? Akár 5db ha szükséges. Vagy fentre elég lenne egy is?Bocsi az értetlenkedésért, de laikus vagyok. Jelenleg a procin lévő hűtő a bordát fújja hátra, ugye? Az oldalsó 3 pedig kifelé fúj?
Ennek értelmében a hátsónak fújni kéne ki, az alsónak és a három oldalsónak pedig szívnia be, felsőknek fújni ki? [kép]Mennyire érdemes házon belül vegyíteni a ventiket? Nagyon "elüt" a különbség? Elsősorban színre kérdezem, mert valszeg csak fehéren fogom használni. Mert ha nagyon akk megpróbálom egységesíteni az asusokat ha kell. De felülre sztem szépen elmennének az arcticok azokból úgyse látszik sok.
[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz Barell #44192 üzenetére
Köszönöm, a lényeg h 4 kell ami beszív és 2 ami kifúj. Ha hazaértem rálesek h h néz ki megforditva, meg neten keresek kepet mennyivel lenne masabb az asus.
Majd utána jelentkezem:)) Az arcticot nem tudom egyaltalan milyen ürüggyel lehetne visszakuldeni, infos boltban vettem,kb egy honapja -
Helsing
aktív tag
válasz Barell #44196 üzenetére
Corsairt nem lehet alaplapra dugni? Akkor valami más kell helyette. Pl az Artic P14.
Nekem a Phanteks azért szimpi mert ott simán rá tudom dugni az alaplapra, felesleges külön vezérlő hozzá. Ráadásul ennek a legnagyobb a légszállítása. Ha nincs rá szükség, akkor lassú fordulatszámon, csendesen tolja a levegőt, de ha kell, akkor átfújja a gépen a hűvös levegőt.
-
Pehi
senior tag
válasz Barell #44206 üzenetére
I5 10400f, 1 m.2 ssd, 1 sata3 ssd, AMD Asus Dual 6650xt. A procin toronyventi van, alapon kb 32-34 fok. Ez mögött van a ház 12 centis gyári ventije. Játékok alatt 65 fok a max, vagy lejjebb. A VGA miatt vettem igazából másik házat, de itt is ugyan az a hőfok. VGA ha nem mennek a ventik 44 fok alapon, ha bekapcsolom a driverbe a minimumot, 38 fok. Játékok alatt ebben a házban is felmegy 75-re. Ezelőtti ház elég puritán volt, de a hőfokok szinte ugyan ezek voltak. Gondoltam evvel jobb lesz, már csak a videókártya miatt. Az Ssd höfokok is rendben vannak. Lehet hogy ennek a kártyának mindegy mibe rakom. Egyébként amíg nem volt ilyen meleg, a VGA megállt a másik házba 38 fokon 0rpm ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Alpenföhn Wing Boost 3 140mm! (2db)
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest