- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
válasz
Barell #44206 üzenetére
I5 10400f, 1 m.2 ssd, 1 sata3 ssd, AMD Asus Dual 6650xt. A procin toronyventi van, alapon kb 32-34 fok. Ez mögött van a ház 12 centis gyári ventije. Játékok alatt 65 fok a max, vagy lejjebb. A VGA miatt vettem igazából másik házat, de itt is ugyan az a hőfok. VGA ha nem mennek a ventik 44 fok alapon, ha bekapcsolom a driverbe a minimumot, 38 fok. Játékok alatt ebben a házban is felmegy 75-re. Ezelőtti ház elég puritán volt, de a hőfokok szinte ugyan ezek voltak. Gondoltam evvel jobb lesz, már csak a videókártya miatt. Az Ssd höfokok is rendben vannak. Lehet hogy ennek a kártyának mindegy mibe rakom. Egyébként amíg nem volt ilyen meleg, a VGA megállt a másik házba 38 fokon 0rpm ventivel.
-
Helsing
aktív tag
válasz
Barell #44196 üzenetére
Corsairt nem lehet alaplapra dugni? Akkor valami más kell helyette. Pl az Artic P14.
Nekem a Phanteks azért szimpi mert ott simán rá tudom dugni az alaplapra, felesleges külön vezérlő hozzá. Ráadásul ennek a legnagyobb a légszállítása. Ha nincs rá szükség, akkor lassú fordulatszámon, csendesen tolja a levegőt, de ha kell, akkor átfújja a gépen a hűvös levegőt.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Barell #44192 üzenetére
Köszönöm, a lényeg h 4 kell ami beszív és 2 ami kifúj. Ha hazaértem rálesek h h néz ki megforditva, meg neten keresek kepet mennyivel lenne masabb az asus.
Majd utána jelentkezem:)) Az arcticot nem tudom egyaltalan milyen ürüggyel lehetne visszakuldeni, infos boltban vettem,kb egy honapja -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Barell #44189 üzenetére
Szia! köszi az extrém gyors választ. Miért rosszak az arctic ventik? a nem fordíthatóságuk miatt? Esetleg opció az h maradjon az arctic pakk, és mellé vegyek egy pakk fordított asust? Ha jól sejtem az arcticok fújnak ki, az asus meg szívni fog.
Mert így az arcticok mehetnének fentre, kifújni, az asusok meg hátra,alulra,oldalra? Akár 5db ha szükséges. Vagy fentre elég lenne egy is?Bocsi az értetlenkedésért, de laikus vagyok. Jelenleg a procin lévő hűtő a bordát fújja hátra, ugye? Az oldalsó 3 pedig kifelé fúj?
Ennek értelmében a hátsónak fújni kéne ki, az alsónak és a három oldalsónak pedig szívnia be, felsőknek fújni ki? [kép]Mennyire érdemes házon belül vegyíteni a ventiket? Nagyon "elüt" a különbség? Elsősorban színre kérdezem, mert valszeg csak fehéren fogom használni. Mert ha nagyon akk megpróbálom egységesíteni az asusokat ha kell. De felülre sztem szépen elmennének az arcticok azokból úgyse látszik sok.
-
Beri
addikt
válasz
Barell #44151 üzenetére
Elmondja a pali a videóban, hogy erősen torzít a mérési eljárásuk, hogy jobban kijöjjenek a különbségek.
Én most váltottam redux P12-ket (ami elvileg egy régi NF-F12) A12-kre: Házventinek használom őket, így nem tudok arról nyilatkozni, hogy mekkora a különbség radin, de a hangjuk, meg főleg az általuk keltett rezonancia ég és föld. -
válasz
Barell #44115 üzenetére
Nem tudom mennyire ismert, vagy "bejáródott" márka ez az APNX. ÁK-n láttam pár toronyhűtőjüket, nem voltam tőlük hanyatt esve. Nagyon a dizájnra hajaznak, engem jobban érdekelnének a ventilátor képességei, illetve a csapágyazás minősége. Az ár elég húzós, mondjuk az ARGB alapból nem olcsó.
Szerk.: a házaik viszont elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged