-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Létezik AC 12-es is, csak valószínűleg nem nagyon lehet nálunk kapni.
Ha még nem tetted esetleg, akkor átfuthatod ezt is : [link] vannak benne ventik rendesen, de messze nem teljes a kínálat ebben sem. Régebben én is a VS4B-t néztem ki magamnak, sokan dícsérik is, de pár beszámolóból meg az jött le, hogy remek teljesítmény/ár arányuk mellett a zajszintjük eleinte mindenképp elfogadható, de a későbbiekben felhangosodhatnak. Mondom, ez nem az én tapasztalatom. Én végülis nem cseréltem le a 12-eseimet, csak módosítottam rajtuk, és most már azt mondanám, hogy ha mégis magamnak vennék, akkor egy közepesen lassú, de direkt halkra gyártott tipust, mégha drágábbak is. -
BlacKSouL
addikt
A szempontokat nem adtad meg. Ár-halkság-légszállítás arányban melyik az elsődleges, és melyik mellőzhetőbb?
Ha a halkság a legfontosabb, akkor Papst, esetleg NorthQ, de azok bizony borsos árúak, és nem tolnak annyi levegőt. Ha a teljesítmény és az ár jobban dominál, akkor a Coolink-ok között van vagy 2 is ami szóba jöhet, bár ezekkel az a tapasztalat néhány emberkénél, hogy hamar meghangosodnak. Ha az ár és a hang nem számít, de a kimagasló teljesítmény fontos, akkor egy Delta modell is szóba jöhet.
Tehát ezek közül választanék a helyedben, ha tudnám a szempontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest