- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Talala #43736 üzenetére
Ha az Arctic/Bézs szín nem tetszik, akkor a Noctua A14 fekete verzió lehet a tökéletes választás.
[A14 Chromax Black] -
kesenyi
tag
válasz
Talala #43736 üzenetére
NOISEBLOCKER NB-BlackSilent Pro PK-3 6kért megkapod a nagyobb fordulatszámos testvért. A feladat annyi lenne, hogy beállítod 1200rpm-re, ahogy a kisebb testvér muzsikál és így árban jobban kijössz. 3 pines a csati.
Scythe Kaze Flex KF1425FD12SR-P van még itt, csak ez tud világítani is
-
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Talala #43726 üzenetére
Be Quiet ventit nem feltétlen javaslom, halk ugyan, de szerintem a Noctua több levegőt visz, és ugyanolyan halk.
A Noctua lapátjai sokkal jobban optimalizáltak ahhoz, hogy alacsony fordulaton is fenntartson egy légáramlatot.
Illetve ami nagyon király még, az Arctic P széria, azt is bátran tudom ajánlani, nekem van mindkettőből 120 milis, és merem állítani hogy az Arctic a P szériával szépen felzárkózik a Noctuához.
[Arctic P14 ]
[Noctua P14 Redux 1500] -
Zamma
őstag
válasz
Talala #43122 üzenetére
Nekem is ITX házam van, kár hogy nem sokkal jutottunk közelebb az infóiddal... (milyen ház, milyen hűtésű a cpu, szívó vagy kifújó ventit keresel, stb...)
Mindenesetre ha van 50 perced, itt egy részletes teszt hangmintákkal. Ha el tudod fogadni azt hogy a P12 slim halk és ahhoz képest nem hatékonytalan és még olcsó is, akkor elégedj meg ezzel, ha többet is tudsz rá szánni a teszt alapján képben leszel hogy melyik drágább jön be neked leginkább.
A teszt alapján az ász a SilverStone Air Slimmer 120 ARGB, itthon nem, de németben 20 eur itt kapható: [link]
RGB nélkül meg 13 eur itt: [link] -
Zamma
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Talala #26491 üzenetére
Levegőt fog szállítani az is, csak közel nem annyit, mint egy normális venti, és hangos lesz. Én az F12-től majdnem megőrültem 900-as fordulat felett. A bol.Quiet egy megváltás hozzá képest. Először én is húztam a számat kissé, hogy akkor a 4 ventire még eltöltöm a ház árának több, mint a felét, de a csönd megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest