- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
ggbuffon1897 #44236 üzenetére
Legolcsóbb megoldás, ha leszeded az előlapot, és úgy használod. Az a baj, hogy full zárt elől, sehonnan sem szív be friss levegőt, így a jobb ventik sem segítenének. Vagy csak az alsó panelt szedd le, így is tud levegőt beszívni.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
ggbuffon1897 #24000 üzenetére
A videó alapján nehéz megmondani...Valószínűleg a ventik lesznek a ludasak,bár a ház sincs túl acélos anyagból-de az áráért best buy.
90%-ra mondom,hogy normális ventikkel megszűnik a zaj,ha mégsem(10%) akkor még a gumibakos rögzítés is segít.
Leírtam,hogy mely ventik jöhetnek szóba-van köztük pwm-s és 3 pin is.Ha a Be Quiet-ekre gondolsz,akkor (előre a 2 db 140-s és hátra és felülre 1-1 db 120-s) azok mind 3 pin-sek,nem pwm. -
Grózi
Topikgazda
válasz
ggbuffon1897 #23998 üzenetére
Feszültség és pwm alapon is képes szabályozni-tehát mehet rá 3 és 4 pin-s venti is.
(#23997) Beelzee
Nincs mit,örülök hogy bevált! -
Grózi
Topikgazda
válasz
ggbuffon1897 #23986 üzenetére
Tele van a lapod hybrid aljzattal,tehát ez nem befolyásol.Elosztóra se lesz szükséged.
Én amit javaslok:
Előre 2 db 140-s ventie Quiet Pure Wings 2 140,Aerocool Dead Silence 140,Alpenfoehn Wing-Boost 2 140-vagy bármelyik eLoop ha a kasza engedi.
Hátra és felülre 1-1 120-s ventie Quiet Pure Wings 2 120,Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín),Noiseblocker E-Loop B12 széria,Alpenfoehn Wing-Boost 2,Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő).
(#23988) Beelzee
Simán elbír 3-t,még 1 aljzatról elosztóval is.Gondolom van pwm-s aljzatod,ha ezt a ventit választottad-az Asrock oldalán továbbra se tudom megnézni az aljzatkiosztást...
(#23989) giorgio
Maradj az első változatnál,az a jobb megoldás.
(#23990) Adams007
Igen,bőven elég mindenre a PS.
(#23992) Skynet258
Választhatod nyugodtan a Bol.Quiet-t is kompaktra,ha az tetszik.Anno az Aquachanger-n próbáltam Bol.Quiet is+Apache-t is.a 4,6-ra húzott 4790K-m 2-3 fok különbség volt a 2 venti között,mondjuk az Apache javára.Viszont a Lepa-t alacsonyabb fordulatig(400 rpm) tudtam levinni és halkabb is alul kicsit. -
thomeef
őstag
válasz
ggbuffon1897 #23978 üzenetére
A gyári zalman ventik elég ratyik, nem véletlen hogy 5öt is adnak egy ilyen olcsóbb házhoz gyárilag. Ettől függetlenül egy előlapi ventivezérlővel meg tudod oldani így is. Lehet találni olyat ami fogad molexet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Crucial 240GB SSD eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest