-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
Picturemaker #3344 üzenetére
A honlapon is 1000rpm-et írnak a 12025 L-re.De szerintem úgy is van hangja.Én olyanokat vettem a csajom gépébe mert olcsó kellett,de azt is szabályozni kell mert 12V-on nem halk.
más: maradt egy Coolink SWIF2 120P ventim ha valakit érdekel.Kb 1 hetet ment,de az új házba már nem fért be. -
shteer
titán
válasz
Picturemaker #3344 üzenetére
nekem is ilyen megy a gépben, 2db a hangtalan enermax táp mellett, nyitott oldallappal a hőmérsékletek is kiválóak
-
boogie84
veterán
válasz
Picturemaker #3335 üzenetére
Sztem nem a silent sorozat volt benne... Novemberben vettem a gépet, kb fél évet bírt hang nélkül. Igazából csak indulásnál van traktor hangja...
-
shteer
titán
válasz
Picturemaker #3338 üzenetére
Artic Cooling AF12025L 12 cm, 1500rpm
az AF 12025L alapból 1000rpm-es
az ARCTIC Fan 12 PWM megy 1500-ig
-
dangerzone
addikt
válasz
Picturemaker #3338 üzenetére
Jobb is ha olcsóbb, mert nincs 3000-ftom egy ventire.
Meg a videókártyán vagy egy scythe venti, ami 1600-on pörög ,és elég hangos, szóval innentől kezdve ugrott a csendes gép összhatás.Még az a kérdésem, hogy 1000 rpm-s fordulaton nem kevés a légszállítás? Vagy ha 3 van belőlük, akkor bőven elég?
Illetve még annyi, hogy a ledesekből ha van olyan hogy ajánlott ,akkor melyikek azok?
-
boogie84
veterán
válasz
Picturemaker #3332 üzenetére
a sharkoon házamban a gyári 12esnek már olyan a hangja induláskor mint egy traktor motorjáé. később halkul, de lecserélem az tuti..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest