-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
¤Demes¤ #1366 üzenetére
Rá kell kérdezni elektrotechnikai boltokban, Javkar szerelőknél, hogy tudnak-e ekkora áramra méretezett 12V-os egyenáramú potmétert, mert biztos van, csak eredetileg nem PC-s felhasználásra. De lehet hogy autószerelők is tudnak segíteni, ott szintén vannak nagy áramra és 12V-ra méretezett alkatrészek, még tán poti is akad. De elképzelhető hogy akkora lesz mint az öklöm, vagy akkora hűtés kell neki mint a prociknak
-
¤Demes¤
tag
válasz
¤Demes¤ #1365 üzenetére
Utánanéztem egy kicsit ezeknek a szörnyetegeknek, és ami feltűnt, hogy 12V-on ugy 2,65/2,45 Amper kell nekik,míg a legtöbb ilyen előlapi állító max 1A-t tud. Gondolom nem ezekre a tubinákra lettek tervezve. Ha tudtok bármilyen szabályzót ami el is bírja őket szóljatok, én még nem találtam
-
BlacKSouL
addikt
válasz
¤Demes¤ #1360 üzenetére
1. nem, mert az elméletileg a tápegységből kinyerhető maximális feszültség 12V, ami a névleges maximális feszültsége a ventiknek.
2. a PWM-es venti ugyanúgy szabályozható külső, feszültségszabályzós(potméteres) szabályzókkal is, ilyenkor a 3pines csatlakozóra kötve ugyanúgy viselkedik mint a hagyományos 3 pines, 3kábeles ventilátorok.
És ez az általam ismert(és élőben is hallott) legnagyobb légszállítású venti, ám tudom hogy van még nagyobb is, szintén Delta. Bár szerintem pc-s felhasználásra ez is "bőven" elég. Két db motor és két rotor van benne, két külön monitorozható kábellel, kb 3500 a fordulatszáma mindkét rotornak, olyan 60 decibel körül van a hangereje, és 40W körül a fogyasztása. Én nem szívesen kötném alaplapi venticsatlakozóaljzatra(hálistennek nem is lehet
), a maga 2,6 Amperes áramfelvételével. Valahol lesz róla leírás is talán...
...Meg is van [link]Ja, de kapni nem tudom lehet-e nálunk..nem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest