- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
sanyek2 #19365 üzenetére
Ez nem fog összejönni.Ami fekete-fehér és ajánlott,az a TY-147A-feltéve ha elfér.Kék led-sben a Lepa Bol.Quiet kiváló,de az fekete.A radira vagy ezt vagy Akasa Apache Black-t választanám.Az oldallapra felesleges a nagy venti.
bul07 Az a baj,hogy itt(edigital) minőségi venti szinte nincs is.Az Arctic finoman szólva se minőségi,viszont ha ragaszkodsz a helyhez akkor a legkisebb rossz elvén maradj annál.Én inkább fizetnék szállítást mint hogy innen vegyek egy B kategóriás ventit. -
válasz
sanyek2 #19365 üzenetére
Nekem is ilyen Phantom hazam volt ,sok tesztelgetes utan ugy lettek a legjobb hoofokok ,hogy az elso ventit kivettem ( a hdd keret miatt alig fuj be a hazba levegot ) . Olalt lent volt 2 venti , es a HDD keret oldalara raktam szivacsot (igy keresztbe fujta a meleget a hazon ) A masik venti meg csak friss levegot nyomott igy a hazba . +a hatso oldallapot is beszivacsoztam a masodik ventivel szemben , hogy ne menjen ki a levego.
A haz aljabol 14cm-es venti pedig felkerult a 5,25os helyekre kabelkotegelovel . -
Grózi
Topikgazda
válasz
sanyek2 #19360 üzenetére
A hang relatív dolog,mindenki más mértékben reagál rá.Én biztos már kikötöttem volna őket..
(pontos típus egyébként?)
Mindenesetre ha azt halknak találod,akkor az ajánlott ventiket hallani se fogod.A kompakt radijára az Apache Black-t ajánlom,ha házhűtésre s kéne akkor jelezd és ajánlok arra is. -
Grózi
Topikgazda
válasz
sanyek2 #19355 üzenetére
A gyári ventiket én a helyedben cserélném Akasa Apache-kra mondjuk-a gyári Korszar ventiknek már alapjáraton is van egy jellegzetes motorhangjuk.Ha cserélted őket-ha nem,ne a pumpára kösd,hanem a lapra.
Így tudod szoftveresen(FANtastic tunning a gyári progi neve,ha jól emlékszem) hőfok függvényében szabályozni,vagy megállítani is akár Windows alatt.
TeeJay Akkor tudja feszültség alapon is szabályozni a ventiket,mindegy hogy 3 vagy 4 pin.Viszont ha furcsa motorhangra leszel figyelmes a ventiknél akkor ne csodálkozz-nem mindig fordul elő,de sokszor igen ha pwm-s ventit fesszel szabályzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest