-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
Czimby #44523 üzenetére
A Xilence régen jó volt. Az Arcticnál az F-es sorozatot kerülöm, mivel az F12-vel régen rossz tapasztalatom volt, helyette inkább az Arctic P- sorozatát használom, az szerintem jobb. A Noiseblockert nem ismerem.
Ennek 3,4V az indítási feszültsége:
[P8 PWM PST] -
válasz
Czimby #41942 üzenetére
A nagy ventik igaz ,hogy sok levegőt szállítanak ,de kicsi a statikus nyomás, ha van porszűrő /rács akkor a légszállítás sokkal jobban leesik mint egy 12 /14 es venti esetében amiknek nem gond az ellenállás.
Amúgy a Pure20 5V ról is megy ,nekem a fehér LED es verzió volt fix5V ra kötve. -
HollyBoni
veterán
válasz
Czimby #33731 üzenetére
Az oké hogy felpörög, csak itt az a kérdés hogy tényleg kell e akkora fordulat.
Ezért érdekes az hogy milyen meleg levegőt fúj ki.
Szvsz egy 1500-as még simán beleférne, nekem is most van úton egy Pure Wings 2 tápba. A gyári tápventim 100% hogy 2000 fordulat feletti.
Ha veszel egy ilyen 2000rpm feletti ventit alacsony fordulaton ígyis úgyis morogni fog, kerregő hangja lesz az erős motor miatt. Magas fordulaton a szélzajt pedig nem lehet elkerülni.
Ha halt meg tápod akkor persze értem a félelmet, persze gondolom nem volt bebizonyítva hogy a túlmelegedés miatt halt meg.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Czimby #33729 üzenetére
Mennyit fogyaszt a konfigod, mennyire terheled le a tápot? Mikor sokáig nyomatsz valami stress testet, nézted már hogy milyen meleg levegőt fúj ki?
A takaró műanyag semmi extra, szerintem minden tápban láttam amit eddig szétszedtem, illetve volt hogy kiszedtem és évekig használtam nélkülie a tápot.
Azt ne felejtsd el hogy a gyártók szeretik bebiztosítani magukat, de néha ésszel azért meg lehet szegni a "szabályokat".
-
HornedReaper
senior tag
Lecseréltem a gyári MGA12012HS-O25 (2500RPM) ventit a Zalman ZM-F3-ra (1800RPM max).. Langyos levegőt fúj, és jó halk lett az FSP tápom. Nem SLI-s a gépem, így nem hiszem, h baja lenne. 1500-as fordulaton pörög normál használat mellett a Zalman, játék alatt még nem néztem. Hagyjam így, vagy vegyek jobb ventit?!
-
HornedReaper
senior tag
Ezt vettem: [Zalman ZM-F3]
Jónak tűnik az ára is
-
malterbmx
csendes tag
Értem én amit mondasz
én se szeretném azt csak 1 led es szerintem még jól mutat a gépházba
de ízlések és pofonokAmi nekem van most a gépház elejébe a boltba ajánlották spire a neve mást nem nagyon tudok róla viszont nem tudom hogy mit rontok el de amikor becsavarosaztam nagyon hangos volt amikor kivetem és úgy próbáltam akkor meg halkabb sokkal nem tudom mi lehet a baj..
Azt megtudnád még mondani hogy hol tudom csökkenteni a fordulatszámot és a többit?
lehet hülyekérdés ne haragudj de még nagyon kezdő vagyokmég annyit szeretnék kérdezni hogy hasonló árkategóriába csendes viszont nem ledesböl tudsz valamit mutatni ?
köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged