- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Malfroy #43802 üzenetére
Nekem is B550M Pro4 lapom van. BIOS-ban tudod "grafikonnal" szabályozni a ventiket (mindet), illetve ugyanezt meg tudod csinálni gyári Asrock progival Windows-ban. Utóbbit én nem szeretem, mert nálam állandóan a BIOS beállításait akarja használni újraindítás után, nem azt amit a programban állítottam be. Van egy olyan funkció is ahol megnézni minden ventinél hogy melyik a legalacsonyabb és legmagasabb fordulatszám amit el tud érni. Illetve ugye te %-ban adod meg a ventifordulatot, de ilyenkor azt is kiírja hogy pl. 50% mekkora fordulatszámot jelent valójában. Talán ez a fan-tastic nevezetű dolog.
Van egy-két turpisság, pl. CPU hűtő csatlakozón csak PWM-es ventit tudsz szabályozni, de többiről megy a 3pin feszültség alapú szabályozás is, szvsz jól használható cucc. Kikapcsolni szerintem nem biztos hogy tudsz vele ventit, de ha leveszed 200-300rpm-re, biztos hogy nem fogod hallani. -
HREH
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest