- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
boogie84 #3439 üzenetére
Milyen lapod van? 3 tűs csatival nem lehet pwm vezérelni, arra van a 4. szál a ventiben. De ahhoz a csatinak is 4 tűsnek kell lennie. Speed fan meg csak akkor működik ha a lapod kompatibilis vele. Én úgy vezérlem, hogy eleve 4 tűs csatira dugom és a bios-ban pwm-re állítom a venti vezérlést.
-
Henk
veterán
válasz
boogie84 #3309 üzenetére
Még nem biztos,hogy eladás lesz,csak megláttam egy nzxt házat és nagyon bejön.Tehát vagy házcsere lesz vagy csak az új ventiket rendelem meg bele.Elkéne döntenem gyorsan mert az AC ventiket a hétvégén elviszik és itt maradok egy szellőzés nélküli házzal.
Bár erősen gondolkodok rajt,hogy nem adom el mert igazából tökéletesen megfelel és kielégíti az igényeimet.Csak az új dolgok varázsa megint elkapott,mint úgy pár havonta rendszeresen. -
Henk
veterán
válasz
boogie84 #3291 üzenetére
Megjött ma,de nem volt időm még foglalkozni vele csak gyorsan rádugtam a lapra,hogy mit mutat.De elsőre nagyon jók a benyomásaim,az biztos,hogy az AC-nél érezhetően halkabb.
Meg jó a színe.
Valamelyik nap szánok rá több időt aztán letesztelem.
question man: éppen ma rendeltem egy ilyen ventit,a közeljövőben megírom róla a tapasztalataimat. -
Henk
veterán
válasz
boogie84 #3257 üzenetére
Nem tudom,hogy jó e mert alapvetően a színe fogott meg.De ez is érdekes mert minden világító sz@rt kiszedtem már a házamból.A sok lapát nem tudom mennyire előny,de amiket ismerek halk ventiket az egyik sem ilyen,ezért is vannak kétségeim.Az adatlapján nagyon jókat írnak róla,de ezzel is nyúltam már mellé párszor így ezt is fenntartással kezelem.Az itt mellékes,hogy 2k vagy 3 az ára,hacsak nem vesz az ember 5-6 db-ot egyből.Én egyet mindenképpen rendelni fogok és kipróbálom milyen.Bár még ha jó is ezzel nem tudom telerakni a házat mert ha pwm-ről vezérlem akkor elfoglalja a cpu fan-t és a többit már nem tudom erre dugni.Esetleg potival tudnám,de akkor meg elveszik a pwm funkció ami az egyik oka,hogy venném.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest