Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vitka

csendes tag

válasz Monyesz #4730 üzenetére

Éppen azon vagyok, de akkor már leírom, hogy mit gondoltam. Sajnos 3D-ben nem tudok rajzolni, ezért megpróbálom a lehető legtisztábban elmagyarázni:
    - 5 db rendszerventi+ 1 procihűtő
    - a ház elejében, alul lesz egy venti, ami a ház hátulja felé fújja a levegőt
    - a ház végében felül, az alaplapi csatlakozók mellett lesz 2 venti, amik kifújják a levegőt
    (most jön a vicces rész)
    . a ház oldalán lesz egy venti, ami pontosan a vidókártya alatt fog befelé fújni, szóval friss levegőt fúj oda, ahonnan a vidkártya, előre láthatóan HD5770 ventije szívja a levegőt.
    - a ház oldalán feljebb vágok majd egy lyukat, itt lesz az ötödik rendszerventi, ezt pont úgy akarom, hogy a ram-ra fújja a levegőt
    - és végül, az ötödik rendszerventi pont olyan helyzetben lesz, hogy a ram is fog kapni a fuvallatból és a chooky-féle narancssárga EKL csoda procihűtő úgy fog állni, hogy hátrafelé fújja a levegőt. Szóval levegő be a rendszerventin, EKL felszívja, elfújja hátra, ahol a 2 hátsó venti kifújja a házból.

Hát remélem lett annyira szájbarágós, hogy nem csak én értem, bár képek nélkül elég nehéz lehet elképzelni. :Y

Új hozzászólás Aktív témák