Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitka
csendes tag
válasz
Monyesz
üzenetére
Éppen azon vagyok, de akkor már leírom, hogy mit gondoltam. Sajnos 3D-ben nem tudok rajzolni, ezért megpróbálom a lehető legtisztábban elmagyarázni:
- 5 db rendszerventi+ 1 procihűtő
- a ház elejében, alul lesz egy venti, ami a ház hátulja felé fújja a levegőt
- a ház végében felül, az alaplapi csatlakozók mellett lesz 2 venti, amik kifújják a levegőt
(most jön a vicces rész)
. a ház oldalán lesz egy venti, ami pontosan a vidókártya alatt fog befelé fújni, szóval friss levegőt fúj oda, ahonnan a vidkártya, előre láthatóan HD5770 ventije szívja a levegőt.
- a ház oldalán feljebb vágok majd egy lyukat, itt lesz az ötödik rendszerventi, ezt pont úgy akarom, hogy a ram-ra fújja a levegőt
- és végül, az ötödik rendszerventi pont olyan helyzetben lesz, hogy a ram is fog kapni a fuvallatból és a chooky-féle narancssárga EKL csoda procihűtő úgy fog állni, hogy hátrafelé fújja a levegőt. Szóval levegő be a rendszerventin, EKL felszívja, elfújja hátra, ahol a 2 hátsó venti kifújja a házból.Hát remélem lett annyira szájbarágós, hogy nem csak én értem, bár képek nélkül elég nehéz lehet elképzelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Grózi