- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
A ház elején-alul levő hűtő nem fog segíteni a vidkari hűtésében, arra jó lenne az oldallapi. Ha mégis akarod járatni, akkor azt tényleg felesleges nagy teljesítményen.
Viszont az oldalsóval sok levegőt tolnék be, mert az nagyobb hőforrsá manapság mint maga a CPU.Ha a felső oldalsó akkor a procihűtő és a ramok felett lenne ? Az megint nem sokat segít. Legyen akkor elől egy combos, ami fúj hátrafelé a ramok irányába és procihűtő ventije majd szív, illetve a hátső két házventi kiviszi a meleget.
Pont a keresztező áramlatokat kellene elkerülni, és egy légcsatornát csinálni a ház két részén a GPU-nál és a CPU-nál.
-
Monyesz
aktív tag
Akkor szerintem felesleges az első venti alulra, mert a vidkari miatt a lap alsó része úgyis kap levegőt. Ezen a részen azt kellene megoldani, hogy a meleg kimenjen ! Kivenni mondjuk egy-két takarólemezt.
A felső oldalsó is felesleges (ráadásul a házon is vágni kell), mert ha a ház elejéről kap levegőt a ram és a procihűtő, akkor az erre merőleges oldallapi venti csak bezavar a légáramlatba.
Én így próbálnám, de végül is próbálkozással is lehet eredményt elérni.
-
Vasinger!
nagyúr
A több, nem mindig jobb. Szerintem egy be és egy ki bőven elég, max 2 kifújó.
sp@rtan:
Az első képen lévő átalakítóról így nem tudom megmondani, mivel nem látok át a vezetéken, hogy mekkora ellenállás van benne
A második képen, igen, ott tekergetni kell.
Mit értesz az alatt, hogy : Melyik szín hány v-t ad?A PWM-es ventilényegét csak akko tudom kihasználni, ha olyan alaplapom van ami tudja szabályozni a fordulatát,igaz?
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest