Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17077 üzenetére
Nagyszerű játékos lehet belőle, remélem sikerülni fog kapnod még valami jó képességet!
Donátnál nincs semmi változás, előző edzésen ezt írta a góré róla: Donát Mednyánszky lehetséges képességei kivételesen magasak a többi csapattársához képest. De ezt már írta egyszer
Következő meccsre( holnap lesz a barátásgos), elsődlegesnek keresztlabda, másodlagosnak jsz-t állítottam be.
Hátvédnek 1 ember van, Őt szélre raktam, szj képessége már sárga. védekezése nem ismert.
Középpályán 5 en vannak, szélen egy, akinek sárga a jsz, és meg van a jelenlegi szintje.Jsz poszton az egyiknek sárga a jsz, másiknak a maxa van meg, a harmadiknak is sárga.
Szélen meg a Donát van. Ő a csapatkapitány. Sajnos van egy sárgája, ezért nem raktam be pontrúgónak, mert azok szoktak kapni lapot, ha előbb rúgják a szabadot.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #17075 üzenetére
Impossible
Nagyon kell most minden edzés
Ki akarom deríteni a játékszervezését is a Donátnak.
Ha jól emlékszemezt írtad : ,,Barátságos meccsre meg ezt:Először talán ki kéne deríteni a jelenlegi szélsőjáték képességét, mert annak jó a max-a, így ha megtudnánk a mostanit, annyival előrébb vagyunk a számolgatásban.
Tehát barátságoson szélső posztra a sráccal, és mehet a szélsőjáték (1) - játékszervezés (2).
Így talán esélyed van megtudni az elérhető jsz-ét is.
Amire érdemes odafigyelni, hogy a srácon kívül, szélső és szélső hátvéd poszton csak olyan srác legyen, akinek tudod a jelenlegi szélsőjáték képességét. Kp és másik szélső ponton olyan legyen, akinek tudod már a játékszervezés max-át." -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #17069 üzenetére
Köszi!
Voltak meglepetések rendesen, a 3. helyet 7-es rúgásokkal ellenünk a Hattrick Mania nyerte. Azért erre se számított senki. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy ők hoztak 3 vadonatúj játékost akik a csapat átlagához képest messze jobban fociztak. Mi annak örülünk hogy az eddig kerettel értük el ezt a sikert ebből lehet a jövőben építkezni.
Remélem jövőre valamelyik kupán összefutunk majd.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #17035 üzenetére
Fernando Mota 36 éves és 3 napos
Formája jó, erőnléte középszerű.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata nagyszerű, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége pocsék.
Tulajdonos: Ecsédi Bazd-Előre
(2012-10-30 óta (5/50), 4n)
TSI: 5 810
Fizetés: 1 022 eFt (851 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
16 352 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors -
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #17026 üzenetére
Ő állt be:
Formája gyenge, erőnléte gyenge.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: Ecsédi Bazd-Előre
(2012-07-31 óta (8/49), 13h 4n)
TSI: 140
Fizetés: 54 eFt/hét
864 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: EgészségesKözben lerúgták az új KP-mat szerencsére...
öröm az ürömben, hogy ez az egyetlen poszt, ahol viszonylag épkézláb cserém van
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #17021 üzenetére
Most nem tudom megmondani, mert a céges gép előtt ülök.
De mindegy is, mert ilyen TS-el még a barátságoson is elversz, hisz láthattad. Holott meg mindenki 8-9 rúgott gólra tippel nekem a mérkőzésünkre..DopeBob: mostanában ilyen meccseim vannak. Aprítok. Szerdán a Sörhasúakat, ma a Bélát
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #17019 üzenetére
Én nyomom a PIC-et ellentámadással.
Nem igazán érdekel most már ez az egész, miután a múlthéten 325-ös stat mellett nem volt 1 helyzetem sem.
A hazai 0-0-ás döntetlen után a TS (csak) 3 egységet romlott, a szurkolóké pedig 1-et.
Mindez megfelelő vezetői képességű edzővel. -
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #16992 üzenetére
Oh olyat is be lehet olcsón szerezni cak mázli kell
338152955 őt fogom most eladni
megvárom még wc szint lesz... jó spíler de soha nem lehet válogatott...600 000 euroert vettem most eltudnam adni 1,7 misiért
vagy várjak még vele?
1 szezont még kibirok... s inkább a magyr playat passzolom el
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16928 üzenetére
"Kb. 28 XP pontonként lép szintet a játékos tapasztalata."
Ezt nem is gondoltam volna,az infót.
Nem láttam meccset tőle, fura is volt, de a szervezőknek is sok eszük van, ha így sorsolnak..
Remélem láthatunk majd valami gigászi küzdelmet a fináléban, persze Little győzelemmel párosítva
Szerinted ki a legjobb ht-manager? Ezt tudom, nem lehet így kijelenteni, de csapat/győzelmek arányában van valaki akire azt mondanád, hogy na Ő igen ?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #16917 üzenetére
Szomorú, de lassan tényleg így érzem
Mondtam volna?
Tényleg most volt rekord hatstat-om szombaton: 325. Örülni kellene neki, de nem tudok, mert egyetlen egy helyzetem sem volt
Még egy ilyen értékelésem nem lesz az tuti.
Jó, mondjuk a tavalyi bajnok játszottam, dehát akkor is -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16923 üzenetére
Szép kis" középpályád volt
Néztem eléggé sok meccset ht-n és nem ritka az Isteni védelem, ehhez képest középpályán nem is emlékszem ilyen magas értékelésre
Azért nem lehet semmi érzés sorozatban 10 kupamérkőzést nyerni.. milyen bevétel lenne
Összes csillagból nekem ez volt a legjobb talán : 368508143
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16896 üzenetére
Ezeket múltkor már megdumáltuk
Azóta már kaptam a levelet is, hogy majd értesítenek, ha lejárt a mostani bajnokságom. ( sajnos még van pár meccsem, és jó lenne az a plusz 1-2 bajnoki)
Szerk: Létezik, hogy már csak 2 meccs van hátra a jelenlegi ifi bajnokságomból?
Ez a statisztika.
Mérk Gy D V RG KG ± P
8.YaGeR-mini 12 0 0 12 12 78 -66 0 -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16892 üzenetére
Donát Mednyánszky-nak még 2 meccs kell, hogy jó szinten legyen védekezésből, 10, hogy remeken.
Hátralévő mérkőzések a lehetséges felhozásig: 23.3 ( =18 Bajnoki mérkőzések + 7 (x 0.75) Barátságos mérkőzések) Tehát lesz időm talán a szélsőjátékot is kiedzeni, ha pl megfelelő szinten van és onnan csak 4-5 meccs kéne neki a jó szinthez.
De jól jönne egy specialitás -
r0by
addikt
válasz
zsolli #16854 üzenetére
Most már tényleg kezd nem érdekelni a dolog.
Elsőnek az volt, hogy azért kapok ki, mert nincs védelmem.
Aztán azért, mert nem birtoklok.
Most meg már azért, mert nincs támadásom.Volt már 325-ös hatstatod? Nálam ez rekord.
És ezzel nem tudtam legyőzni hazai pályán egy 268-as hatstat-al rendelékező csapatot.
Egyetlen egy darab kiírt helyzetem sem volt, holott, birtokoltam mindkét félidőben. Ezt nálad láttuk a tavalyi szezonban, hogy minden meccseden elég volt. F@s védelem mellett.Tavalyi szezon végén sokáig edzettem átadást, ami miatt érdekes mód, elkezdtem kikapogatni, osztályozós helyre estem vissza dobogóról. Jópár átadás skillup volt, ellenben ez a támadásértékelésben nem látszik meg.
Csöppet sem. Sőt, kevesebb gólt lőttem, mint tavaly ilyenkor.
Szóval nem értem.
De lassan már nem is akarom. Legalább hazai pályán tudnék eredményt felmutatni ekkora fölény mellett...Ha ma egy hülye SE-vel kikaptam volna, hát nem tudom..
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #16836 üzenetére
Jaja, eddig jó, bár úgye az a HT, semmi sem biztos :-)
Szeretem amikor egy ellenfél ennyire kiszámítható (Fehérvár játékosainak fülében csengtek edzőjük szavai, így a középső támadásaikat inkább a szélek felé irányították.), két belső védő is szélső utasítással játszik, egész jó szélső védelmet összehozva
Remélem nem lesz baj, és hozzuk a meccset, nagyon kéne!
R0by meccse milyen eseménydús, csak úgy kapkodom a fejem :-D
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16810 üzenetére
Ő is a középpályás edzésből szerezte a tudását gondolom
Nem tudnám elképzelni, hogy ilyen hosszú taktikát folytassak, mint itt a többség. A védekezés edzés szerintem biztos, hogy nem hoz majd jó profitot. Megyek játékszervezésre, vagy kapusra én is.
Az fix, hogy a kapus / játékszervezés-ben van a sok pénz in my mind.
-
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16797 üzenetére
Mindenki szidja a játékot már egy ideje, ( én is nagyon utáltam, amikor a tök nyerő csapattal kikaptam nálam sokkal gyengébbektől..) de azért valamennyire csak szereti itt mindenki a HT-t. Szerintem király dolog, amikor látod, hogy 1-2 hónap elteltével 10 ezreket ugrik a csapat átlag TSI-je, meg várod, hogy vajon milyen képességeket fog dobni a nagy remény ifidnek
Én például rendszeresen visszanézek az átigazolási listámra és a legutolsó játékosaimat is megnézem. Aztán jó látni, hogy 1-2 suhancból, akit csak úgy eldobtál, mások milyen sztárokat neveltek .Meg a másik kedvencem, a jó üzlet. Na, ha az embernek van egy kis ideje nézelődni a piacon, akkor rengeteg jó playát találhat, akik közel vannak a szintlépéshez és lehet rajtuk keresni. ( Bocsi r0by, pont tőled szereztem meg a nagyszerű védődet
)
Lehet szeretni meg utálni, de szerintem nem csak szívás a hattrick
Igen is várom, hogy mikor telik le az retkes 16 hét, hogy konvertálhassam a remek edzőmet, meg mikor hozhatom fel a sztárjelölt védőmet, meg vajon sikerül-e kimaxolnom a remek védekezés mellett a jó szélsőjátékát?
Csak annyit akartam mondani ezzel, hogy Hattrick 4everAzért ingyen kevés játék köt le ennyire
UI: Bocsi a noteszért
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16795 üzenetére
Ez megnyugtató, én is így gondolkodtam
Meg még az is a tervem, hogy az egyik magyar védőmet akinek jó vezetői képessége van, játszatom minden mérkőzésen + kapja az edzést is ugye. És majd olyan 33 éves korára talán lesz egy nagyszerű tapasztalata. Úgy meg kaphatok érte 3-400 milliót(Persze, ha addigra lesz még hattrick
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest