Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Anyagilag ha megnézed az ifiket nem éri meg.....
2 000 000EUR egy kiemelkedő KP 17 vesen...
Eyg nagyszerű 1 000 000EUR körül van
2 ifi megfigyelő 15 000EUR heti szinten...s lehet,hogy 1 szezonban nem találsz semmit..Megvárom a védőm még kifejlődik, hogy emnyniért lehet eladni
-
koxos:8]
senior tag
Tudom, hogy erős nagyon, de azért jó lenne elkapni.
Az előző 2 évben megnyerte a bajnokságot, de mint a kétszer elbukott az osztályozón.
Valamit majd ki kellene találnom ellene, nekem nincs sok vesztenivalóm.A stdion jó ötlet, bár én ahogy kiestem a kupából, egyből csak 17 ezren voltak a 20 ezres stadionban.
-
koxos:8]
senior tag
Jövő héten lesz az év meccse.
A srác aki vezeti a tabellát nagyon le akar zúzni, mivel csak Én tartom eddig vele a tempót.
Én eddig mind a 4 meccsen lazáztam, szval asszem most nyomok majd neki egy szezon legfontosabb meccset.
Jó lenne megütni, aztán az utolsó 2 meccsen max kikapok.Az ifi csatárom most nem csinált sokat, majd jövő héten vág 1-2 gólt.
-
gooool
őstag
Akármi lehet még,mert a pénz lassan jön,ehhez idő kell.
Viszont az szinte biztos,h bombaerős középpályával rengeteg meccs hozható,nagyon meghatározza a játékot.Sok tapasztalt menedzser mondta ezt és tényleg van is benne valami.zsolli:
Nem sokáig örülhetett az ellen a 3-2-nek. -
gooool
őstag
A gyenge középpályám miatt amióta 4-3-3-at játszok mindig ez van,most szerencse,h mégis jönnek a helyzetek.
Egyébként a terv,amit kaptam az egyik támogatómtól igencsak impozáns,de nagyon sok pénz kell majd...(elég ha annyit mondok,h 3 legalább lenyűgöző fiatal kp. kell legalább jó átadással és egy legalább kiemelkedő csatár,minimum megfelelő átadás és szélsőjáték skillel...)
-
r0by
addikt
Így sakkoztam ki, HT szerint ez lesz a legjobb felállásom.
Ezzel megfelelő védelem és megfelelő támadásom lesz. Más variációknál felugrik a jobb oldali támadásom jó-ra, viszont a védekezésem visszaesik középszerűre. Úgyhogy maradtam a megfelelő-megfelelő felállásban. Márcsak azért is, mert ha lenne helyzetem, akkor a megfelelő támadásnak jónak kellene lennie a gyenge védelem ellen. A másik oldalt mindenki normálon van.
Aztán hogy ez beválik-e, nem tudom. De ha véletlen a másik oldalon szereznek gólt a csávókák, azt se bánnám, csak legalább egy döntetlent érnék el...A szopóág akkor következhet be, ha az ellenfelem olvassa a PH-t
-
r0by
addikt
Megnéztem én is az utcsó pár meccsét visszafele. Az biztos, hogy nem variálja a felállást
Mindig 3-5-2-ben nyomja, és tényleg a bal oldali védelme a leggyengébb. A legjobb értékelése gyenge volt. Erre én most összehoztam a fasza formákkal egy 4-5-1-es megfelelő jobb oldali támadást, megfelelő védekezéssel mindenhol. Csatár kitolva jobb szélre.
Gondolom nem lesz majd elég, SE-vel fognak verni
Sajna ezt majd csak csütörtök felé fogom megtudni (kivéve ha találok valahol netet), mert holnap hajnaltól elhúzok nyaralgatni egy picit, amennyire az idő engedi.. -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Irígykedem..., de ez legalkább erősíti a megérzésem az előző kommentemhez
Vagy nem, de az elhatározás az új reg felé egyre erőteljesebb
Egy kérdés mindekihez, ha esetleg találnék wifit a hétvégére (megyünk balatonlellére), van valami fasza andoidos hattrick kliens? Amik a marketen találhatak azok elég trék.., nem mondanám, hogy használhatóak, főleg nem live-ra.
Vodás vagyok, akár ki is váltanám a napi jegyet 500 Ft-ért. Bár lehet, hogy böngészőn keresztül is élvezetes. Csak akkor elveszi majd a figyelmet a sör és a grill felől, ha nem iszok kevés finom balatoni bort -
r0by
addikt
Nah, firssítettem HO-n, eddig bírtam
De ne tettem volna...
Képzeld el, hogy nőtt a formám...
De csak az edzőmnél! +1-el. Így most gyenge formájú.
4 másik játékosnál pedig csökkent, egyiknél mindjárt 2-vel is, a többi 3-nál csak 1-el.
Szét ütném az egészet, ha tudnámKomolyan vicc, fa vicc, székely vicc, sima vicc...
A forma így eképpen alakult a héten: +0/-5.
A TSI most egyébként jó, de valeszeg csak a sérülésből felépülőknek köszönhető: +4340/-1010
Skillup nem volt, és azon gondolkodom, hogy lehet, hogy nem is lesz. Újból kellene regelni, vagy valami hasonló. Úgy érzem, mintha valami worm, malware megtámadta volna a csapatom... -
r0by
addikt
Beléptem én is.
Úgy néz ki, hogy most időben megvolt a frissítés, legalábbis a TSI most kb. 4-5 ezret ugrott. A fomákat nem tudom még, mert nem frissítettem HO-n, várok még pár percet
Azért is, mert én is jártam már úgy 2x3-szor, ahogy Te is, meg is fogadtam, hogy péntek reggel frissítek rá, de a kíváncsiság nagy úr
De talán ezúttal már lesz egy kis javulás..., csak sajna elég későn bakker man.. -
r0by
addikt
Anno mikor vettem a playereket, akkor éppen ezek voltak nekem "jó" áron. Akkor még nem gondoltam azt a 0 tapasztalatommal, hogy a sok speces játékos simán dönthet egy mérkőzésről. De mint láttad az utóbbi pár eredményemből, majdhogynem csak így kapok már gólt... De így mindig
Egyébként mindig a HO-t bújom (kérdés azért a HO is, hogy érdemes-e fullra rá támaszkodni..), próbálgatom a posztokat variálgatni, cserélgetni, dehát HO szerint nem érek el vele semmit, így próbálgattam mostanában az alap takiikát. Volt valamelyik meccsemen mostanában, hogy kitettem a csatért szélre, de nem vettem észre javulást, így az utcsó bajnokin asszem megpróbáltam középen védekezőbe a középpályát erősíteni. Ez sem volt jó
Szóval a próbálkozással nincs gond szvsz. Kb. azt vonom le, hogy a mostani szar formámhoz túl erős a csoportom. És a forma pedig nem úgy tűnik, hogy javulna. És sajnos még van tér a romláshoz is. De már én is szertném, ha javulás állna be.Jah, a mai edzést meg meg sem merem majd nézni
-
r0by
addikt
Ne is nézd meg őket, totál felesleges. Az utcsó három bajnokin hiába voltam jobb, kicsivel jobb, kicsivel rosszabb, hihetetlen vicc, ahogy a meccsek lementek.
A formák a béka segge alatt, 3-4 sérültem mindig volt...
Mindez oda vezetett, hogy jobb gólkülönbségemnek köszönhetően vagyok csak az utcsó előtti helyen, 0 ponttal
Ki fogok esni az már tuti. Hiába fog javulni a forma, túl sok pontot hullajtottam el itt az elején...
Kb. most az lesz, hogy mivel elment a kedvem most tőle, meg szombattól nem leszek pár napig, kicsit hanyagolni fogom őket, hátha magukhoz térnek a fijúk.
Aztán vásárolok fiatal kp-ket, aztán áttérek a kp edzésre, hogy jövőre visszatérve egyből a 7-ből már helyt tudjak valamelyest állni. -
Visi_570
csendes tag
Hétvégén nem voltam sokat gépközelben, azért tudok csak most válaszolni.
Napokig tanakodtam, hogy Atisra, vagy DD-re szavazzak. Mindkettőjüket személyesem is ismerem, és mind a ketten értenek a játékhoz. A végeredményen látszik, hogy szoros volt a "küzdelem", és ha DD nincs külföldön éppen, akkor akár több embert is magához tudott volna csalogatni.
Végül Atisra szavaztam - az utánpótlásra több energiát kell szánni, és ezt ő is látja. Olvastam, hogy ötletei is vannak erre vonatkozóan, valamint a segítők javát már felkereste a megvalósításhoz.
-
r0by
addikt
Múltkor egyszer próbáltam, hogy szélre raktam a csatárom, de nem lett látható erdménye. Most meg az azonos játékerő miatt nem is akartam kockáztatni, sőt inkább védekezőre akartam állítani. Aztán maradt alapon
Van egy fasza pontrugóm, de most éppen nagyon gyenge a formája, úgyhogy kimaradt. A meccsre aki be lett állítva pontrugásra, neki csak megfelelő a skillje, viszont ő rugta mindkét gólom.
Jövőhéten pedig jön hozzám a csoport legjobbja. Nah ott kell majd kitalálni valamit, hogy legyen legalább 1 pont.. -
ftc
nagyúr
Én másra si gondoltam... Pl ő csatárt keresett...s kidobta neki... nekem is volt iylenem, hogy védőt kerestem azt KP-t adott...de én megtartottam...
Nekem ő a vki:
Védekezés:
7/86/7 megfelelő (maximum jó)
Játékszervezés:
5/85/5 középszerű (maximum középszerű)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás:
5/8 középszerű (maximum középszerű) -
Dolby
senior tag
Gratu hozzá, szép pénz egy ifiért :-)
ftc: azért számít az életpályája később is, mert szép pénzeket lehet nevelő egyesületként is kapni a további eladásokkor. :-) nekem csak pár saját nevelésem van, és azok is csak pár millióért mentek el tőlem, de azóta rendszeresen kapogatok szintén pár milliót ha tovább adják őket :-) Pl pont nemrég:
2011-07-13
Nevelőegyesületként pénzt, 7 344 eFt-ot kaptál egy játékos után -
gooool
őstag
-
plus44
veterán
-
Visi_570
csendes tag
Ne rettenj el! A bekerüléshez nem kell különösebben fenoménnak lenni, főleg ha olyan csapatok társaságát keresed, mint az Öthetven, a Kisharmincnyolc, Sör&Késdobálók csapata. Ők amolyan bulicsapat. Összejönnek, iszogatnak, és sokat tréfálkoznak.
Mennyire vagy távol a fővárostól?
-
Visi_570
csendes tag
Így első blikkre valahol 50 és 80 millió között fog elmenni, de ha szerencséd van (és miért ne lenne), akkor 100 fölé is eltolják egy bidwarral (licitháború). Az árbecslés funkció sokat segít.
Ha nulláért rakod ki, akkor megvan a veszélye, hogy alacsonyabb árat adnak érte, mint amennyit megérne a játékos - viszont többen felfigyelnek a jó vételre, ezért többen is licitálnak rá.
Ha magas kezdőbidet adsz meg rá, akkor meg nem biztos, hogy elmegy időben (lehet a kutya sem licitál rá). Kirakás előtt érdemes az 1-2 órája kitett játékosokat megnézni, hogy kikkel fog versenyezni.
Az életkora miatt szerintem sokan rá fognak nézni, de régebben volt egy statisztika, hogy általában mikor vannak fent a legtöbben. Statisztikailag akkor talán többen piacolnak.
A kedd esti piacra rakás pénteki eladást/megvételt jelent. Nem rossz ötlet, mert a legtöbb bajnokság szombaton játssza a mérkőzéseit. Valahol van egy lista a bajnoki meccsek idejéről, de most nem találom.
Azok a csapatok, akik a kupára hajtanak, és erős hozzá a csapatuk, azok a szezon kezdetén a bajnokin játszatják a gyengébb sorokat - mert a kupa nagyobb tapasztalatot ad, és a tapasztaltabb játékos jobban teljesít. Ők szombatra vásárolnak újakat, mert akkor biztosan kapnak edzést csütörtökön.
Én régebben, a szezon elején direkt kedd esti lejáratra időzítettem (de nem az ifiket), mert a kupára való erősítések zömét tapasztalatom szerint az utolsó pillanatban tették meg a csapatok (annak zöme meg szerdára esik) - és a kupapénz nagy csáberő a költekezésre/erősítésre. illetve akik a saját szájízük szerint akarták megadni nekik az edzést, azok figyelték, hogy szombaton hol játszott, ha nem a nekik megfelelő helyen, akkor betették szerdán oda.
Szólj, ha kiteszed, ránézek én is, úgyis védőket edzek.
-
Visi_570
csendes tag
Furcsa. Szerintem első körben mindenki bot csapattal játszik. Először azt gondoltam, hogy a helyezés alapján (a csapatod adatlapján a legutolsó információ) osztja ki a 7000-es illetve 12000-es stadionos botokat, mert az NBI-ben ha jól láttam mindenki 7k-s ellenfelet kapott, de a hatodban már látszik, hogy az utolsó négy rendre 12k-s ellenfelet kap.
Helyezés alapján viszont a 8016. 12000 férőhelyes ellenfelet kapott, míg a 6464. csapat 7000-eset.
Egyébként a kupa lebonyolításának szabálya:
Minden országban van nemzeti kupasorozat. A kupában legfeljebb 32 768 csapat indulhat, az ország méretétől függően
19 112 csapatos ország: 16 384 csapat lehet a kupábanMagyarország: 19 112 csapatból és 16 195 aktív felhasználó
Ez a gyakorlatban úgy fest, hogy az első helyen álló csapat (NBI tavalyi bajnoka) kapja a rangsorban utolsó csapatot, a második az utolsó előttit stb...
Gondolom az lehet ebben, hogy kevesebb aktív felhasználó van, mint ahányan jogosultak lennének a kupára, így mindenki kap egy bónuszkört. Mivel a botok nem rendelkeznek helyezéssel, ezért akinek jobban jönne némi pluszpénz, az nagyobb stadionnal rendelkező botot kap, és úgy találták ki, hogy hatodban pl az utolsó négynek adják meg ezt a kedvezményt.Nem néztem át alaposan, ezért nem vésem kőbe a gondolatomat.
-
-
plus44
veterán
Na akkor
Régen sorra nyertem a csoportomban, bajnokságban, de ez az új rendzser, megőrjít!
Jelenleg játékszervezést edzek, 8% erőnléttel, 92% edzésintenzitással. Mindenklpp meg akartam várni ezt a mérkőzést, hogy lássam a beállított posztokon ki hogy teljesít, ki esik ki, meg ilyenek. Vettem egy edzőt, azt mondtátok az jó, vele lehet ezdeni a fiatalokat, az a baj, hogy nem tudom mennyire vehetek rossz fiatalokat, mi az adott posztokon a minimum erősség, amivel tudok is kezdeni valamit. A jó, vagy kiemelkedő, vagy remek? Esetleg elég a pocsék is?
Azt hogy kit hova raktam mindjárt berakom, elég a nevüket leírnom meg hogy melyik poszton szerepel? (am. tervezem a csapatom 70-80%át lecserélni, csak hát gazdálkodni kell most még
)
-
r0by
addikt
Itt van akkor a második félidőd is, Te istenként tisztelt akárki
Az istenként tisztelt Sörhas-edző a szünetben újra végigment a megbeszélt taktikán, ennek hatására a csapat szervezettsége jó szintre emelkedett. Amikor Luis Casla lesétált a pályáról a mérkőzés 55. percében, annak tudatában tehette, hogy a csapata előnyben van. A helyére Alessandro Zuffada érkezett. Fernando Serís mindent megtett, hogy csökkentse Sörhas hátrányát, de az ellenfél kapusa, Farid Mohammadi Yazdi nagyszerűen őrzi a kaput. Nagy szólót bemutatva Alessandro Zuffada egészen a szögletzászlóig vezette a labdát, majd kisodródva ugyan, de tökéletesen passzolt középre, a kihagyhatatlan helyzetbe hozott Jafar Seyyedi pedig nem hibázott, 0 - 3. A mérkőzés ezen pontján a vezető Pasargade az előny megőrzésére helyezte a hangsúlyt. Az időről időre elbizonytalanodó Sörhas képtelen volt az edzői utasításoknak megfelelően játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza. A mérkőzés 83. percében Massimo Arca elfutott a jobb oldalon, majd kapura lőtt. A rövid oldalra tartó lövésre már nem ért vissza az ellenkező irányba mozduló kapus. Az állás 0 - 4. Az ebben a játékrészben domináló Sörhas 61 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.
Jaroslav Rohlena (Sörhas) a mai napon hihetetlenül jól játszott, míg Eldad Kerem felejthető produkciót nyújtott. A helyenként jól játszó Pasargade játékosa, Jafar Seyyedi mai teljesítményével társai fölé nőtt, ám Massimo Arca teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. A bíró véget vetett az összecsapásnak; 0 - 4 a végeredmény.
-
r0by
addikt
Az első félidőd:
A szakadó eső ellenére is 1936 néző látogatott ki a mérkőzésnek otthont adó Sörhabeu stadionba. A nagyon elszánt Sörhas átgondolt 2-5-3 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdőcsapatot: Kerem - Fréchou, Bove - Scagnoli, Bajalović, Rohlena, Kiese, Mészáros - Rettau, Weigel, Serís.
3-4-3 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Pasargade csapata. A kezdőcsapat: Mohammadi Yazdi - Pieronek, Hayoz, Valeček - Casla, Pavani, Schmidt, Arca - Abkar, Seyyedi, Ardebili.
7. perc: Egy szöglet utáni kavarodásban Raffaele Pavani (Pasargade) eszmélt a leghamarabb, lecsapott a játékszerre, és a hálóba pofozta azt. 0 - 1 az eredmény. Raffaele Pavani egy kiugratás után egyedül vezethette kapura a labdát, a Pasargade-szurkolók hangorkánja közepette. Az öröm akkor lett teljes, amikor a támadás góllal fejeződött be: 0 - 2 a meccs 29. percében. A néha tanácstalankodó Sörhas-játékosok nem találták helyüket a pályán, és a csapat szervezettsége megfelelő szintre zuhant. Jaroslav Rohlena az egész bal oldali védelmet befűzte, ám a lövését a kapus hatalmas bravúrral védte. Csaba Mészáros ollózása káprázatos volt, de csak a kapufát találta el. Az első 45 perc után 0 - 2 állt az eredményjelző táblán. Ez a félidő egyértelműen Sörhas-fölényt mutatott, ugyanis 65 százalékban birtokolták a labdát.
-
gooool
őstag
Egy kérdés:
Megéri a jelenleg nagyszerű védőim feledzeni kiemelkedőre?
A kapusom már az,így sztem elég jó védelem állna össze minden eshetőségre.
A kp-im kiemelkedőek,a cserét ugye most árulom,a helyére egy gyengébb,de 17-18 éves fiatalt akarok venni.
A szélsőim remekek,abból az egyik szintén átadólistán van,mert a cseréje 4 évvel fiatalabb és nagyon jó mellék-skilljei vannak,őket feledzem ha tudom nagyszerűre legalább.
Csatárjaim nagyszerű,illetve remek,ezekre fogom a felsoroltak után a legnagyobb hangsúlyt fektetni,cél a wc szint velük.
A cseréim rendben vannak,fiatalok,szépen fejlődnek,az eladó csere kp. helyett egy gyengébb,de fiatal 17-18 éves ifit akarok majd,azt fel lehet edzeni gyorsan.Bocs a regényért!
-
-
gooool
őstag
Igen,azért is kérdéses minden.
Ezt írta a megfigyelő: "Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védés képességű játékosod. "
Vagyis sztem nem ez a maximális skillje,de ki tudja,ebben nem vagyok jártas.Tavalyi szezonban ugye a 6-odban voltam és annak a csoportnak a győztesével kicsit beszélgettem,adott tanácsokat és felvett engem a támogatott csapatainak a listájára.(fizető felhasználó)
-
-
ftc
nagyúr
Jelenleg 2 kapusom van. Még nm épek fel a IV-be nisc értelem jobb kapusoknak...
4 Védőm van ezekhez majd veszek.KP-n van 6 belső s 2 szélső...ide kell majd 2 sélsőt vennem
3 csatárom maximum 22 évesek 5-6 szezon nem kell mgé csatár
szal KP-t kell edzetnem s fokozatosan felnyomnom....öregek a fiatalokkal a szisztémám...mire a világklasszisom 27 lesz ezekből is lesz már kiemelkedőm
-
plus44
veterán
Akkor hogy csináljam. Kiválasztok egyet és ott edzek, ahol pedig nem, oda igyekszem jobb játékosokat vásárolni. Kérdés, hogy akkor melyik tulajdonság legyen az amit edzek? Valamint, ha az az adott tulajdonság épp nem kell mert van pár csatárom, vagy hátvédem és őket akarom fejleszteni (gólszerzés, vagy védekezés), akkor cserélhetek igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest