Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Visi_570

    csendes tag

    válasz zsolli #7186 üzenetére

    Így első blikkre valahol 50 és 80 millió között fog elmenni, de ha szerencséd van (és miért ne lenne), akkor 100 fölé is eltolják egy bidwarral (licitháború). Az árbecslés funkció sokat segít.

    Ha nulláért rakod ki, akkor megvan a veszélye, hogy alacsonyabb árat adnak érte, mint amennyit megérne a játékos - viszont többen felfigyelnek a jó vételre, ezért többen is licitálnak rá.

    Ha magas kezdőbidet adsz meg rá, akkor meg nem biztos, hogy elmegy időben (lehet a kutya sem licitál rá). Kirakás előtt érdemes az 1-2 órája kitett játékosokat megnézni, hogy kikkel fog versenyezni.

    Az életkora miatt szerintem sokan rá fognak nézni, de régebben volt egy statisztika, hogy általában mikor vannak fent a legtöbben. Statisztikailag akkor talán többen piacolnak.

    A kedd esti piacra rakás pénteki eladást/megvételt jelent. Nem rossz ötlet, mert a legtöbb bajnokság szombaton játssza a mérkőzéseit. Valahol van egy lista a bajnoki meccsek idejéről, de most nem találom.

    Azok a csapatok, akik a kupára hajtanak, és erős hozzá a csapatuk, azok a szezon kezdetén a bajnokin játszatják a gyengébb sorokat - mert a kupa nagyobb tapasztalatot ad, és a tapasztaltabb játékos jobban teljesít. Ők szombatra vásárolnak újakat, mert akkor biztosan kapnak edzést csütörtökön.

    Én régebben, a szezon elején direkt kedd esti lejáratra időzítettem (de nem az ifiket), mert a kupára való erősítések zömét tapasztalatom szerint az utolsó pillanatban tették meg a csapatok (annak zöme meg szerdára esik) - és a kupapénz nagy csáberő a költekezésre/erősítésre. illetve akik a saját szájízük szerint akarták megadni nekik az edzést, azok figyelték, hogy szombaton hol játszott, ha nem a nekik megfelelő helyen, akkor betették szerdán oda.

    Szólj, ha kiteszed, ránézek én is, úgyis védőket edzek. :)

Új hozzászólás Aktív témák