Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
-
bandingman
tag
De tényleg írtam oa egy hirdetést! Mivel nem tudtam hol hirdetni nyitottam egy fórumot. Lett is utánna belőle balhé...! A maláj GM figyelmeztető levelet írt. De gondoltam mivel ez a játékosom is maláj hátha kell onnan valakinek.
Sőt a magyarok is megfenyegettek hogy ilyet ne csináljak mert pénzbünti sőt még kizárás is lehet belőle.
-
corm
senior tag
Attól függ mire akarod hazsnálni. Ha a labdabirtoklásodat akarod vele növelni, akkor a játékszervbezés a fontosabb, és középre irányított szélsőként érdemes játszatni(wtm). Ilyenkor a szélsőjáték nem olyan fontos, eprsze nem árt. Ha viszont a támadásodat akarod erősíteni, akkor a szélsőjáték lényegesen fontosabb. Az a lényeg, hogy a szélső játékszervezése hozzáad a középpályaértékeléshez, a szélsőjátéka és az átadása pedig a szélsőtámadáshoz. Az alapján dönts, hogy mire akarod használni a játékost...
-
Patrick
addikt
-
corm
senior tag
Az ellentámadáshoz három dolog kell. Nagyon jó védelem, a védőknek és a többieknek is minél jobb átadás, jó támadás. Az, hogy csapnivaló a taktika szintje azt eredményezheti, hogy tovább csökken a birtoklásod, ami nem gáz, ha überbrutál védelmed van. inél jobb a védelmed, annál több támadást tudsz megakasztani, és ezekből mehetnek a kontrák. Bár azt hiszem mecsenként max 3 kontra...Ha ellentámadsz, akkor inkább 4-3-3ba sztem, d enem biztos, hogy mindenképp megéri.
-
bandingman
tag
Nem tudod ki az? Az egyetlen ''imádott csapattag'' aki remek vezetői képességgel rendelkezik.
Bob (109567443)
23 éves, megfelelő forma, egészséges
Imádott csapattag, aki temperamentumos és balhés.
Tapasztalata csapnivaló, és remek vezetői képessége van.
Ország: Al Iraq
TSI: 620
Fizetés: 244 eFt/hét
Tulajdonos: Baghdad Babylonians
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
-
-
Az ok, hisz a te csapatodról nem is tudok semmit, én a Patrick csapatára tett megjegyzésdről beszéltem.
Tény, hogy sok csoportban elég lehet a 37-38 csillag és 130-140 hatstat egy közepes eredményre, (dobogóra azért kevés csoportban szerintem) de van ahol csak a tuti liftezéshez jó......
[Szerkesztve] -
-
Patrick
addikt
A játékosok formája tapasztalataim és egyéb ismerőseim tapasztalataiból kiindulva attól függ, hogy bari vagy tétmeccsen játszatod e. Persze ez csak feltételezés, mi próbálgattuk, kísérletezgettünk, persze úgy, hogy a meccsekre az ne legyen kihatással. Persze az is lehet, hogy a Forma az random szerint megy...pontosan nem tudni.
9 segédedző és 1 kapusedző kell. Ez így jó. Persze ha kapust edzel, akkor fordítva. -
corm
senior tag
-
TSI: 590 (+1410/-820)
ez azt, hogy pár játékosának nőtt a TSI-je összesen 1410 pontal, másoknak meg csökkent, 820 pontal, tehát öszességében nőtt 590 pontal
Forma: -3 (+3/-6)
ez azt, hogy 3 játékosának javult a formája, 6-nak romlott, tehát az edzés összesített formaváltozása -3
Védés: 1 (+1/-)
Az egyik kapusának az edzés hatására egyet nőtt a védés skillje..... -
X-COM
nagyúr
a 20% a prémiuma az idegenben játszó játékosoknak, aszittem ez ennyi idő után egyértelmű.
Szal a nálad játszó összes nem magyar játékosnak 20%-kal magasabb a fizuja, mintha valahol otthon játszana.
A játékos adatlapján kiírt fizuja, nem a támogatott fizu.
egyébként szabályzat 24.pont
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
sehogy, egyet már el is adott, de az is lehet, hogy becsődöl, csak bevásárolt, hogy megnyerje a master-t.
Ha jól tom 33%-t fizet a válogatott a tulajnak, ha játszik azon a héten a válogatottban (ha külföldön játszik, akkor a prémiumot levonják és annak a 33%-át kapja)
belekukkantottam a szabályzatba, a 20%-ot nem vonják le, szal a 20%-kal növelt fizuval számolnak, vagy rosszul emlékeztem, vagy módosult.
ja és ha lesérül akkor az x hétre előre kifizetik a fizuját
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
17 évesen elvileg 7 hét a pm és a védő, 5,5 az átadás, talán 6 a csatár és talán 5 a szélső(feltételezem ezek segédedző nélküli esetek), de ezekben nem vagyok biztos, segít a hattrick wiki... A fiatalok azért jóval gyorsabban fejlődnek, de nem biztos, hogy van annyira kifizetődő az edzésük...
-
corm
senior tag
A csillagokba(azaz az egyéni értékelésbe) nem számít bele oly nagyon. Pl. egyik ismerősöm lemérte, 2% külöbség volt középszerű átadásnál az extra im és a támadó im poszton játszatva ugyanazt a játékost, ugyanazon a héten. Ahol mégis nagy a szerepe, az a támadásértékelés. Abba beleszámít, ahogy mefistofeles is sejtette. Viszont azért nem nagyon nagy mértékben, pl. pass. átadás alatt szerintem szinte semmit. Viszont mégis sokkal nagyobb az ilyen játékosok ''ázsiója''.
-
-
einstein
senior tag
Corm jól mondja. Az eredmény semelyik meccsen sem befolyásolja a csapatszellemet. Csak az hogy milyen hozzáállással küldted pályára őket (laza, normal, mots). Egyébként ezt csak tétmeccseken tudod állítani, barátságoson mindig alap.
Egyébként az önbizalom az amit a meccsek eredménye befolyásol. Igaz az önbizalomnak sokkal kisebb jelentősége van, mint a csapatszellemnek. -
corm
senior tag
1. Szerintem a védőknél is valahol világklasszis-természetfeletti szint körül van az, amikor már nem hoz annyit a konyhára az edzés, mint előtte. A fenntartásra vonatkozóan pedig azt szokták mondani, hogy titáni szint felett kezd drasztikusan emelkedni a fizetés.
2. Igen azt jelenti, de túl sok valóságalapja nincs, meg értelme se sok szvsz. Mondjuk arra jó, hogy az ember nagyjából tudja magát hova tenni, bár ez enélkül is ment eddig is. -
X-COM
nagyúr
ez a csapat összvissz egy közepes V-ben bennragadhat, de annyira nem vagyok tisztában az erőviszonyokkal.
csapatszellem ügyében pedig: talán nem kéne annyit mots-olni (szezon mérkőzése vagymi). A csapatszellem ilyenkor csökken, PIC (laza játékkal) lehet feljebb tornászni, ill. magától is szép lassan mászik felfelé, ha normal-t játszasz, de mivel az edződ vezetői képessége nem túl magas így nyugodtnál magasabban nem igen lesz vasárnaponként, esetleg, ha kupameccseken is pic-elsz.
azt meg már csak félve említem meg, hogy a fenti infok a leírásból is kimazsolázhatók. -
X-COM
nagyúr
És egy héten akkor hány kapust is lehet edzeni? kapusedzők miatt nem kell jáccatni a kapusokat?
mivan? 2kapust lehet egy héten,aszittem ez egyértelmű
amúgy szerintem meg mindenki azt edz amit akar, azért annyira nem szar anyagilag, de azért lassan le lehet maradni vele.
nekem meg spec. nincsen kedvem azzal variálgatni, hogy plájjákba kiegskillt edzek, mert anélkül egyre kevesebbet érnek. -
JanoXP
aktív tag
2 kapust edzel 5-6 hét/szinlépés + igen magas eladási árak + gyakorlatilag BÁRMILYEN taktikai variáció
védőedzés: 541, vagy 532, ami tuti bukta felállások (ultradeffenzív taktikák, ha nincs valami brutális csatársorod, akkor kontrázni sem tudsz) + 8-10 hét/szintlépés, viszonylag alacsony árak.
Tehát kapust jobban megéri edzeni, vagy lehet edzeni védőket is, de nem 10-et, hogy legyen taktikai varációd... 352, 442, 451, 343, stb... Ehhez csak 8 védőt lehet edzeni. Akkor már inkább csatár, vagy IM edzés, ami szerintem izgalmasabb és eredményesebb a meccseken...
mondom ezt én úgy, hogy gyúrtam 10 szezon IM-et és most 2. szezonja csatárt edzek...
Soha nem edzettem se kapust, se védőt. Vannak védőedző ismerőseim, eddig mind a IV-ben nyomták, most jöttek fel a III.-ba (és volt, akivel közel azonos időben kezdtünk)...
[Szerkesztve] -
JanoXP
aktív tag
-
corm
senior tag
Az nemrossz. Én egy éve amikor nyertem a vi. osztályos csoportot 6-os im-ekkel kezdtem év elején, akik 8asok lettek év végére, majd a köv. szezonban a belőlük vásárolt 8-9esekkel végigmentem az v. osztályos csoporton. Csak a iv-be már nem volt teljesen elég a 10-11, mert más csapatrészek nem voltak elég erősek egy jobb eredményhez...
-
corm
senior tag
Bár nem lényeg, de volt. pl. az előző ph! kupadöntőtben is játszott egy ragyogó gyerek ... Ám azért mondtam, mert azóta eltelt, majdnem másfél szezon, azalatt az összes 5. osztályú csapat erősödött. Én pl. anno tudtam nyerni 9-12es emberkékkel, egy azóta megerősödött csoportban, de most már nemtuti, hogy ilyen sima lene a dolog. Az ötödosztályban még ugyan mindig sok a lyuk, az elhanyagolt csapat, de már egyre kevesebb, és a legtöbben már ott is 1+ éve regelt menedzserek, így kezd az ötödosztály is komoly erőpróba lenni. Sztem max 1-2 szezon, és remélem megérk az ország a bővítésre is...
-
Wolverine
félisten
Már akinek. Én nem is álmodom ilyenekről, mert éjjel van időm netezni mostanában, és ilyenkor értelmes magyar játékost nem lehet venni úgy, hogy ne legyél felüllicitálva... Légiósokat meg nem tartok. (haver hatodosztályú csapatától nemrég 0-6-ra kaptam ki barátságoson, mindketten a kezdővel nyomtuk, igaz, egy órán át emberhátrányban voltam...)
Viszont gyanús, hogy számít a csapat összeszokottsága is valamelyest. Gyakorlatilag a negyedik szezont fogom végigjátszani szinte változatlan kezdőcsapattal, és sokkal jobban teljesít a team, mint ahogy azt remélni lehetne... -
corm
senior tag
A kapusokra azért egyszerű megmondani a szintet, mert gyakorlatilag csak a védés skill számít bele a tsi-be. Ám ha egy kapusnak magas a staminája és/vagy idős, akkor ez sem működik. Egyébiránt a [l]hottrick.org[/l]-on próbálkozz. A többi posztra én még nem láttam normális hasonló dolgot. Normálist értsd úgy, hogy mérvadó(kp.-ra láttam mostanában vmi próbálkozást, de elég messze járt az igazságtól
. (a leghatásosabb módszer még mindig a rutin és a nagy adatmennyiség alapján való következtetés
)
-
corm
senior tag
Pont néhány hsz-el ezelőtt tárgyaltuk ki a témát. Általában világlkasszi-természetfeletti szintig éri meg edzeni a gyerekeket, amíg megteheti az ember, hogy ilyen gyenge játékosokat játsza. Feljebb(3. osztálytól felfele) már a földöntúli-legendás duó a nyerő. A titok pedig annyi, hogy 5 szezon alatt ugye kb 10 szintet lép egy játékos...
-
corm
senior tag
a) a 325ös rating annyit tesz, hogy amit a ht így jelenít meg: középszerű(átlagos), ezt átszámolja számra, összeadja a csapatrészeket és így jön ki ez a szám.
b) minél jobb a ts, annál jobb lesz a középpályád értékelése. ez a csillagokban nem fog megmutatkozni, az összteljesítmény lesz jobb, amiből adódóan nagyobb lesz a labdatartási %od is.
c) hogy énis hencegjek, hamár hencegős napok vannak: tegnap megvertem a csoport újoncát, aki felülről jött(pápai fasza gyerekek). Így még kapott gól nélkül vezetem a csoportom. bibibí
Egyébként nekem ez az 5. szezonom ha jól számolok, és valóban, mondjuk nem 1, de 2 szezon múlva több lesz valsz. a ragyogó+ játékosom, mint amelyik nem az. (most van 5)
-
JanoXP
aktív tag
Eladni a legjobban földöntúli-legendás szint környékén lehet. Feljebb csak 2 esetben érdemes edzetni:
1. ha magyar (mert így könnyebben elviszik, ugyanis nincs 20% fizu plusz) és jóelőre lefixálod valakivel az átigazolását
2. ha válogatott (ott ugyanis a fizetés egy részét átvállalja az adott liga) -
Wolverine
félisten
Ha nem fizetsz 4 misit az ifire, akkor nem lesz remek soha. A remek ifiből viszont nagyobb eséllyel húzol yóóót...
Az edzés időtartama függ attól, hány éves a védő, védekezést edzel-e (gondolom, igen), és talán attól is, hogy az edződ támadó avagy védekező felfogású... Pontos időpontot nem tudok mondani, talán valaki, aki okosabb nálam a topicban
mod: nekik van ennyi pénzük egyszerűen, mert megvan hozzá a bevételük...
mod2: amikor átadást edzettem, akkor 6-05 hét kellett egy-egy szintlépéshez, van, akinek ennyi sem volt elég... Gondolom, védekezésnél sem lesz kevesebb.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
ja és hogy van az 1. 2.-od osztályos csapatoknak annyi pénze, hogy fizesse a 20000-30000-es fizetést hetente minden játékosának?
szerk: ja az edző mellett van 8 segédedző is+20 éves a csóka.
nem kell pontos időt saccolni, csak úgy kb, mer eddig mindig formát edzettem, az edzőt támadó felfogású.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest