Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13259 üzenetére
A Youthclubbon számolgass, ott úgy is tudja, hogy szinten belül kb. hogy áll, és jobban számol.
Én javaslom, hogy avval foglalkozz, aki a legtehetségesebb, ill. akiért 17 éves 0 napos korában felhozva a legtöbb pénzt kapsz. Mellette, vagy utána mehetnek a többiek, de legyen egy fő vonal.
Zs
-
-
Jakuu
őstag
válasz
DopeBob #13058 üzenetére
Elado egy hatvedem, idealis a VI. osztalyba meg egy-ket evre, valamint kesobb edzonek ugy ahogy megfelelo, mert a tapasztalata nagyszeru, igaz a vezetoi kepessege nem annyira jo.
Vegyetek vigyetek.Bengt Nøhr [playerid=216987083]
30 éves és 47 napos, következő születésnap: 2012-06-08Nemzetiség: Denmark
Formája középszerű, erőnléte megfelelő.
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata nagyszerű, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Tulajdonos: Tyúkszembrigád (2010-10-06 óta (9/43), 4sz 14h)
TSI: 18 640
Fizetés: 797 eFt (664 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 12 752 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 898/Lehetőség: 590Védés - katasztrofális
Védekezés - ragyogó
Játékszervezés - megfelelő
Szélsőjáték - középszerű
Átadás - ragyogó
Gólszerzés - gyenge
Pontrúgás - remekHatáridő: 2012-04-06 18:16 (7/48)
(2 nap 6ó 2p)
Kikiáltási ár: 120 000 eFt -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13042 üzenetére
Sok minden van benne, és ha beszélt már róla az edző, akkor természetesen látod a jelenlegi és maximum szinteket. Felállásra is tesz javaslatot edzés függvényében, vagy segít kiszámolni, melyik edzés típussal mikorra végzel. Így könnyebben össze tudod hangolni az eltérő skillek fejlesztését.
Zs
Ui.: és ami nagy segítség, mindent megjelenít, amit valaha az edző mondott (persze ha a meccsekhez hozzárendeled az edzés szövegét).
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #13008 üzenetére
Amúgy ez érdekes kérdés, és ez is mint sok minden a szerencsétől függ.
Miért is?
Nézzük:
- mi garantálja, hogy mire végzel az edzéssel, a piac ad annyit a játékosért, mint mikor elkezdted? Lehet mindenki úgy tett, mint Te, és telített a piac.
- lesznek sorozatos sérülések, ami akár több edzésvesztéssel is járhat?
- jó időben, jó áron teszed-e ki a srácot?
És még rengeteg dolog közbe szólhat.
Én pl. úgy terveztem, hogy majd valamikor visszaállok jsz-re, és felviszem a srácokat titániig. De nem tudom, menni fog-e, ugyanis olyan szinten megemelkedtek a kiadásaim, hogy nem tudom, meddig győzöm.
Most olvastam a fórumon, hogy sokak szerint a gyorsított edzésnek hála az alsóbb osztályokban lévő csapatok egyre erősebbek lesznek, de annyi hátulütője van, hogy emellett kezdenek elszegényedni, mert a gyorsan magas skillt elérő játékosok fizetését nem tudják fizetni.
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #13011 üzenetére
Igen ez is igaz, meg van az előnye is hátránya is meg lesz, sajnos.
Kapust, talán talán, egyszerűbb edzeni. Ki kell ismerni, ahogy mindegyiket.
Próbáld meg a védőket, bejöhet simán. De előtte jól nézz körül a paicon. 17 évesek mennyibe kerülnek, amelyik szintre edzenéd+életkor, menyibe kerül most. Kalkuláld bele, hogy 3 szezon múlva alacsonyabbak lesznek az árak.
Jól haladok a dolgokkal, van 200 millám, egy 250-et éri wc kapusom és lesz még két hazai meccsem, nah ezekből veszek egy titáni csatit, magyart és még el sem adtam a kapusomat.
Mellesleg, a skilles playerekért, eszméletlen sokat fizetnek! titáni kapust akarok jó védekezéssel és jó pontrúgással, mert majd azt edzek holtszezonban. Kiv vagyok mennyit fog érni.
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #13008 üzenetére
Hozzá tartozik, hogy rotálom a kapus eladásokat. Tehát, amikor van egy wc kapusom, van egy pl nagyszerű, amikor van egy titáni, akit már el is adok, akkor már van egy ragyogó. És akkor a ragyogó mellé már jöhet is egy jó-remek. Így amit Te számoltál 3 szezont pl, az kb a felére csökken. Az elején nehéz kivárni, türelmesen, létrehozni egy folyamatot, de utána már kialakul és megy magátol. persze sérülések, stb beleszólhatnak, votl már rá példa nem is egyszer.
Most van egy kiemelkedő kapusom, kövi héten szintet is lép ragyogóra. Most viszont egy JÓ védőből csinálok kapust, aki már csapnivaló védésből, jövő héten gyenge lesz és erőteljes. Elvileg többért fog elmenni majd.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #12949 üzenetére
Oké
3 szezon az 336 nap. Majd 1 naptári év.
Érdemes 4-4,5 szezonnal számolni a titáni szintet az esetleges sérülések, ill. szezonok közti 2 hetes átadás edzésekre. Itt mondjuk 8 edzés megy el erre.Sok múlik azon, hogy milyen szintről (és szinten belüli értékről) indulsz. Az én srácaim jellemzően megfelelőek voltak, és 21 éves korukban természetfeletti (14) volt a jsz-ük. Igaz ekkor már jócskán kapták az átadást, ekkor jó-remek szinten voltak már belőle.
Nem tudom, hogy jó-e vagy sem a kapus edzés.
Csináltam egy összehasonlítást. Jó edző, 100% edzésintenzitás, 10% erőnlét, 10 segédedző.
Mindkét esetben 17 éves 0 napossal számoltam, és a fő képesség 7,0-ról indul.Itt most tekintsünk el a szezon közti 2 hetes szünetektől, és mondjuk egyik sem sérül le.
Ez alapján:
- titáni jsz: 20 éves 47 napos korára,
- titáni védés: 19 éves 22 napos.
Tehát több mint egy szezon van a két képesség között. Ez alatt a kapuspalántádnak mondjuk adsz pontrúgás edzést.
A paraméterek maradnak ugyanazok, mint fent. 19 éves 22 napos kapuspalánta induljon mondjuk középszerű pontrúgással. Állítsd be az edzésnél a pontrúgás + 25%-ot, és csodálkozz.
20 éves 43 napos korára (kb. mire a kp titáni lesz) már varázslatos a pontrúgása. Most melózom, így nem tudom megnézni, hogy ez árban mennyit jelenthet a piacon.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #12947 üzenetére
Ez így kicsit nehézkes, nem tudom, mit értesz 1 év alatt. Vegyünk 3 szezont?
Akkor evvel számolva, egy 17 éves kevés napos játékost, jó skillről ~20 és fél éves (tehát ~3 és fél szezon) korára lesz titáni. Ez ügye függ a szinten belüli értékétől, edzésintenzitástól, erőnlét %-tól stb..., és hogy sérülés miatt kell-e edzést kihagynia.
Ekkor tulajdonképpen még csupasz a playa, max. megfelelőig-jóig felviszed az átadását szezonszünetekben. Persze itt azon is múlik, milyen alapanyagot tudsz venni.
Most a piacon rákerestem 20 éves titáni jsz-ű playára. Belépsz a játékos adatlapjába, és megnézed az árbecslést.
Nekem most jelenleg ezt írja:
Középár 745 000 eFt
Átlagár 762 280 eFtAztán hogy ebbe volt-e magas mellék skill, vagy egy jó spec, azt nem tudom. de elméletileg 3,5-4 szezon alatt egy belső kp-ból meglehet a 650-700 milla. Nyilván ez mehet feljebb is, meg talán szezon végén lejjebb is.
Ezt szorozd be 6-tal (ha mind a 6 belső kp-t eladod), és a 4 szélső poszton lévővel, akik felezett edzést kaptak ez idő alatt.
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #12619 üzenetére
Sajnálom
zsolli:
78:41
Egy elkésett becsúszás miatt Filippo Scagnoli (Sörhas) megkapta második sárgáját, és kiállni kényszerült.
79:41
Az összecsapás 79. percében roppant rutinosan mozogtak a zseniális Sörhas-játékosok a bal szélen! Végül Dirck Kiese előtt nyílt meg a lehetőség arra, hogy góllal zárja az akciót. Nem hibázott, így már 0 - 8 az állás, ezzel a vendégek tovább növelték előnyüket.Dávid:
IV-be nyomod? -
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #12497 üzenetére
Hmm-hmm, verhető ellenfél jött, na most mehet megint az agyalás, hogy wtf legyen. A hétvégi meccsen még MOTS-al se biztos, hogy van esélyem, akár egy pontra is.
Sajnos az edzőm már eléggé lecsúszott, gyenge vezetői képessége van, úgyhogy figyelnem kell nagyon a csapatszellemre.
Jó lenne viszont még egyet tovább menni a kupában, hátha kapnék végre valami erős csapatot, egy jó kis teltházas meccs otthon +40M lenne...
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #12471 üzenetére
Ezt nem lehet előre kiszámolni. 2 gólós előnytől jöhet elő. De van, hogy 4 gólos előnynél sem húzódsz vissza.
Evvel akkor van baj, ha mondjuk nagyjából egál a birtoklás, emiatt megturbózod a támadást, hogy Te nagyobb eséllyel menj át az Ő védelmén. Ez sikerül is, de 2-0-nál kapsz egy visszahúzódást. Lecsökken a támadásod, de a védelmed nem nő annyival, mintha pl. cserélnél, és formációt váltanál. Én ilyenkor beállítom, hogy több mint egy gólos előnynél milyen változás legyen.
Persze ez nem minden esetben jelent problémát, csak az igen kiélezettekben.Zs
-
-
plus44
veterán
válasz
DopeBob #12099 üzenetére
Szerintem is logikátlan, de mindegy.
Először is rámész hogy játékosok, játékosok felvétele. Itt szépen feltöltögeted az összes (max. 16) játékosodat. Utána szépen minden héten feltöltöd a meccseidet. (mérkőzések szinkronizálása). Itt majd mindig az utána köbetkező napon, az edző által beszélt dolgokat kell majd bemásolnod a megfelelő helyre (ott már egyértelmű lesz) és gyakorlatilag ennyi is. Van róla videó (talán pont ott valahol) ami megmutat mindent lépésről lépésre.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #11832 üzenetére
Amúgy ha nagyon érdekel a kp értékelése, tudok evvel kapcsolatosabban pár írást, amiben mélyebben el tudsz merülni. Itt a hozzájárulásokra is gondolok, meg arra is, hogy ha többen vannak a poszton, akkor csökken az egyéni hozzájárulás-értékelés. Elméletileg ha pl. 3 belső kp-val játszol, ott egyenként gyengébben teljesítenének, mintha pl. csak 2-en lennének, mert valamilyen szinten ráhagyják a melót a többiekre (máshogy nem tudom mondani
). Persze összeségében a 3 belső kp többet kell hogy hozzon, mint a 2 , de gondolom vannak ebbe mindenféle csavarok.
Zs
-
koxos:8]
senior tag
válasz
DopeBob #11535 üzenetére
Ezt Én is csináltam az első szezonomban 6. osztályban.
Vannak előnyei meg hátrányai is azért.
Akkor simán 3. lettem a csoportban és egész sokig mentem a kupában, viszont ha lesérülnek akkor harangoztak nekik.Én mindig másikat vettem akkor.
Viszont vicc áron lehet őket venni, a fiatalokhoz képest.Ja meg nálam 35-6-7 éévesek voltak.
-
DopeBob
addikt
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #11287 üzenetére
Első kérdésre nem tudom a választ, nem mintha a másodikra tudnám
De a második kérdés egyébként érdekes, mert a józan paraszti ész szerint nem mindegy mit választasz, azonban a gyakorlatban szerintem most nem érvényesül a HT-ban. Legalábbis a múltkori idegenbeli laza bot csapat elleni meccsen éppen 10-0-ra nyertem. Ugyanaz a csapat itthoni meccsen meg rugott nekem 1 gólt, amikor köze sem volt a meccshez, én meg alapon nyomtam, és csak 7-et rúgtam. -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #11154 üzenetére
Nekem fogalmam sincs. Nem végeztem számításokat, és a piacot sem bújom, tehát fogalmam sincs.
Egy jó kapus tényleg sokba kerül, és tényleg óriási taktikai szabadságot ad, de pl. 6 db nagyon jó képességű csatárral is nagyot lehet kaszálni.Meg vannak akik trédelnek. Bújják a piacot, szintlépés előtt álló playát megvesznek relatív olcsón, majd rá egy hétre eladják drágábban (szintet lépve).
Fene tudja, én annyira nem vágom ezt.
Most csak a kp-immal foglalkozom. 5 db term. feletti és 1 db wc van. Áttérek átadásra. Jelenleg a 16 db edzett posztra van 9 edzeni való játékosom, plusz mondjuk a 2 db "A" csapatos idősebb csatár.
Szombati ifimeccs után felhozok egy ifit, megy Ő is szélső, edzett posztra. A 2 db "B" csapatos szélső poszton fiatal magyar srácok lesznek, így gyorsan fognak fejlődni. Szerintem Őket fogom eladogatni, cserélgetni, és a bejövő zsozsóból töltöm fel a csatárposztokat.
Zs
-
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #11020 üzenetére
Lehet, hogy rosszul írtam a hozzáadást a figyelőhöz...
Szal kikeresed a csapatot, és a csapt oldalán, jobb oldalt van a "Figyelő" ablakocskán belül a "Monitor this team", erre klikkelve a Hattrick figyelődbe kerül a csapat.
Én megpróbálnék feljutni
De Te tudod. Abban az esetben, ha nem akarsz feljutni, akkor a jelenlegi csoporthoz nem biztos, hogy ki kéne adnod "feleslegesen" ennyi pénzt. Majd ha úgy döntesz, hogy fel akarsz jutni, akkor robbantasz egy nagyot a mostani összeg többszörösével, és elkened mindenkinek a szája szélét
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #11018 üzenetére
Fejléc bal szélén klikk a "Hattrick"-ra, majd középen lejjebb a "Figyelő" rész jobb szélén van a "Hozzáadás/Eltávolítás" rész.
Legalább is nálam van ilyen, nem tudom, a Fox-trick miatt-e.A vásárlással lehet, még várhatsz. Jelenleg első helyen vagy a bajnokságban, ha ezt meg tudod őrizni, akkor vagy az osztályozós ellenfeled, vagy feljutásnál, az aktuális csoportod csapatai függvényében erősíthetsz.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #11011 üzenetére
Középső védőnél érdemes magasabb jsz-űt venni, szélső védőnél meg talán az átadás is lehet fontos. Persze akkor, ha szélső támadást játszol, akkor a szélső hátvédek is pluszban résegítenek. Ennyi pénzből már nem csak öregek jönnek ki, így nem tudom, lesznek-e magas pontrúgásúak. Legalább az egyiknél nem ártana, ha nincs még pontrúgó a csapatban.
A HO-ban tudsz kreálni játékosokat, a Te általad beállított képességekkel. Aztán ezeket a kreált emberkéket be tudod tenni a mostani felállásodba, és látod, hogy milyen poszton, milyen utasításnál milyen értékelést hoznak, illetve a csapat össz-képét mennyiben befolyásolják.
Most melózom, nem tudok ránézni a HT-ra, így nem tudom, hogy állsz specesekkel, de ha tudsz, akkor olyan srácokat vegyél, akiknek van 1-2 fincsi specük
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged