- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11310 üzenetére
Van az a szó, hogy mák...
Én is mots-oltam, és az eddigi legjobb eredményemet hoztam, ami 1 gólos győzelemre volt elég..
De megvan a bajnoki cím az utcsó fordulótól függetlenül. Vszont lazázni kellene az utcsó meccsen, de ha elbukom, akkor osztályozóra kellene mennem...
A mots boldoról inegrültre vitte le a Ts-t... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #11255 üzenetére
Huhh köszi a sok tippet erre kell pár perc hogy megemésszem.
Az edzőmet most cseréltem le eddig még rosszabb volt csak ugye mivel 3 hónapja kezdtem a játékot így pénzem még nincs jobbra (asszem valami 120k az egyel jobb szintű).
Ilyen 23 év körülieket már nem éri meg edzeni? Mert a játékosaim átlagéletkora annyi kb.
Az edzésintenzitásom 100% 12% erőnléttel és épp a héten vettem egy csomó új személyzetist (segédedzők, gyúr, orvos, stb).
Az a baj hogy még anyagilag nem állok túl jól, nem lenne érdemes mondjuk még egy szezont várnom ezzel a sok átalakítással? Az első szezonomból még van hátra 2 meccsem. Barátságos meccset amúgy kollégákkal nyomunk ilyen saját kupa rendszerben eddig a rutinosabb kollégáktól kaptam tanácsokat akikkel együtt focizom HT kupákon is.
Viszont ificsapatot alapítottam. Esetleg később az ott edzett játékosok nem lennének jók? Nem baj ha nem 1 év alatt jutok fényévnyit előre, elvagyok én így is. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #11243 üzenetére
Most éppen elégedettek (6), én éppen nem, de remélem a mérkőzés után az leszek
Rányomom a MOTS-ot, de szerintem még így is necces lesz, hogy egyáltalán birtoklok-e 1%-al is. Pedig a HT átlag feletti megfelelőt ír kp-ra, ilyen erős pedig sosem volt még. Kp-ra betettem 50. percre cserét, mert a játékos-edzőm erőnlétileg már gyenge.
Sajna erősebb nálam, és én megyek hozzá. De egy döntetlennel már elégedett lennék, mert akkor az utcsó fordulótól függetlenül bajnok lennék. Ha kikapnék, akkor sincs egyébként baj, mert jobb lesz a gólarányom, mint az övé. Kérdés az az, hogy a végelszámolásnál, azonos pontszámnál a gólarány számít, vagy az egymás elleni eredmény? Én idehaza a 2. fordulóban 2-0-ra vertem, ami elég sovány.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #11244 üzenetére
Újbudai revans a csapatom neve és játékszervezést edzetek. Ezt a hülye nevet is egy elég érdekes HT torna után adtam a csapatnak.
Mivel még csak október óta HT-zek bármilyen tanácsot örömmel fogadok a rutinosabb fórumtársaktól.Egy kérdés: volt itt valaki aki focizott tavaly valamelyik HT kupán?
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11232 üzenetére
Azt nem tudod, hogy az ifiknél az edzést mikor lehet variálni? Ugye nekem most védés pontrúgás volt beállítva. Ma volt meccsem, ez le is ment, nyertem. Holnap lesz ilyen időben az edzésem. Na most én átállítottam az edzést védekezés-területvédekezésre, mert holnap 8tól meg barátságosom lesz.Most akkor nem zavarják egymást igaz? kapok egy védés-pontrúgás meg egy védekezés-területvédekezés edzést is, igaz?
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11186 üzenetére
Már csak azért kérdezem, mert az én védelmem a pocséknál is kétszer szarabb és most ott fogok erősíteni, amint eladom majd az egyik kapusomat. Abból a pénzből kellene vennem 3 (vagy ahányat tudok) védőt és ennek megfelelően válogatnám össze, hogy monoskilles, vagy dual skilles legyen. (középre nagy védelemmel rendelkező szélre meg nagy védelem és szélsőjáték esetleg)
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #11153 üzenetére
Szerintetek mit éri meg edzeni? Én amióta elkezdtem játszani kapust edzek, azt viszont nem tudom, hogy van e jobban jövedelmező.
Ez olyan szempontból szerencsés, hogy rugalmasan alakíthatom a felállást, nem gond, ha egyszer 5-3-2-t kell játszani a szokásos 3-5-2 vagy 4-5-1 helyett
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11136 üzenetére
Fizuja még nem változott.
És miért pont ennyire csökkent a TSI-je?Írtam a staffnak is, meg azt is megkérdeztem, hogy miért eshet egy usernak 3 szintet a formája? Tök fasza bakker, hogy jövőhéten dőlne el az elsőség, erre a kulcsfontosságú szélsőm formája lecsökken a picsbe
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #11128 üzenetére
Mindenképp marad ő az egyik kapusomnak, mert saját nevelés, magyar is, így szép edzeni, az egyik kapusomat pedig eladom, csak azt nem tudom melyiket kellene. Valószínűleg az idősebbet adom el, mert a másik fiatalabb és ehhez mérten jobbak a képességei, mint amikor ugyanilyen idős volt az első kapusom.
Amúgy sajnos nem tudok kiszámolni semmit sem, se azt hogy mikorra maxolom ki a képességeit, hogy mire marad időm, nekem ez nagyon kínai sajnos.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11103 üzenetére
Egyenlőre még ne kiabáljuk el. 1 kemény csatám lesz, de az tényleg kemény.
Most szombaton picelek, aztán jövőhéten fog eldőlni a bajnoki cím sorsa, mert megyek a második helyezetthez. 3 pont a különbség köztünk. Ha döntetlen játszanák vele, akkor én vagyok a bajnok. Ha csak 1 góllal kapok ki, akkor jobb lehet a végén a gólkülönbségem. Viszont neki meg az utcsó fordulóban lesz kemény meccse idegenben, szóval.. majd még kiderül, mi is lesz a vége.
De ha esetleg nyernék, akkor is osztályozót kell játszanom. Viszont akkor több edzésem lesz mint nektek, plussz gondolom hazai pályán nyomom majd, így több bevételem is egy meccselAz a baj, hogy vasárnao még elégedett volt a TS-em, tegnap meg már visszaesett nyugodtra. Mindezt középszerű edzővel
Kár pedig mivel a hétvégén is picelek, arra számítottam, hogy a kemény meccsemre majd egy mámoros TS-el vágok neki, ráadásul akkor rá is nyomtam volna a MOTS-ot is, így akár nyerésre is lett volna lehetőségem.. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #11079 üzenetére
A számokat csak fejből írtam, most éppen dolgozóba vagyok, így nem tudom megnézni.
De mindenesetre az feltűnő, hogy régen nem emlékszem, hogy lett volna ezzel problémám, mindig akkor ugrottak szintet, amikor a HO is jelezte.
A wiresharkos rész az csak annyi, hogy elkapom a csomagokat, ami a HO és a HT között megy, és megnézem, hogy miféle adatok jönnek-mennek. Gondolok itt például, hogy egy játékos edzése milyen módon kerül a HO tudomására. Tehát, hogy a HO számol rosszul, vagy éppen azt mutatja, amit a HT küld. Feltéve ha ezek az adatok nincsenek valamilyen úton lekódolva. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #11077 üzenetére
Gondolm a HCCP-n keresztül kapja az adatot a HO, nem légből veszi. Lehet, hogy a következő edzés frissítésekor majd elindítok egy WireSharkot és megnézem, hogy hogyan is kapja az adatokat HT-től, és milyen adatok is vannak benne.
Egyébként pedig ha megnézem a HO-ban, hogy az egyes játékosok mennyi edzést kaptak, akkor szépen látszik, hogy a most vett két 17 éves suhanc 0.25 fölött kapott, míg az idősebb játékosaim (21-22 év) már csak 0.15-0.17-eket kapnak edzésenként. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #11070 üzenetére
Donny Grogan (302062614)
21 éves és 16 napos
10 segédedzőm van, de nem tudom pontosan, hogy mióta, az erőnlét 11% (ebben a szezonban biztosan).
Ennek a szezonnak a 3. hetében lépett lenyűgözőre (most a 11. van)
A szezon szünetben átadás edzés volt terítéken.
Elvileg sérült sem volt. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #11063 üzenetére
Vannak ilyen irányú ambícióim, de évente egyszer leszállok a Földre is.
amúgy veszek egy egy remek tapasztalattal és jó vezetőivel rendelkező játékost, van pár 33 év felett, nem játszatom, hogy ne halljon meg, 16 hét után pedig megteszem edzőnek azzal pedig tarolok majd. (pic-mots előnyben
)
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
zsolli #11056 üzenetére
Tehát akkor a 2 jól fejelő mindenképpen kell, én is erre hajlok a szögletek, SE -k miatt. 2 gyors + 1 kiszámíthatalan helyett én inkább 2 kiszámíthatlant és 1 gyorsat tartom jobbnak. A kiszámíthatatlanra nincs hatással az időjárás (én így tudom), míg a gyorsakra annál inkább.
Az 1 technikás meg mindenképpen kell.Akkor lesz 2 jól fejelő, 2 kiszámíthatatlan, 1 gyors és 1 technikás
Ejha, csak győzzem megtalálni őket és kiköhögni a dellát
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
zsolli #11051 üzenetére
Értem, köszi!
Gólszerzést fogok edzeni, csatároknak milyen speces képességű ifiket vegyek? Valszeg 3-4-3 -as felállással fogok majd operálni, szóval 3 speces csatárt akarok legalább a rendes bajnokikra és 3 szintén speces, vagy amire még tellik csatárt a bari meccsekre majd.
Jól fejelő mindenképpen kell a szögletek miatt, csak azt nem tudom, hogy 1 vagy 2 jól fejelő legyen a 3-ból? És a 3. pedig technikás vagy inkább Kiszámíthatatlan legyen? Vagy, szerinted(szerintetek) mellyek a legjobb specek a csatároknak?Am grat
(#11052) plus44:
A csapnivaló tapasztalat miatt csak csapnivaló edzőt lehet belőle csinálni, én úgy tudom. Azért az nem valami jó szerintem. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #11051 üzenetére
Így tovább!
Szerintetek melyikből lenne érdemesebb edzőt faragni?
- csapnivaló tap. (ez lehet még nő egyet kb. vagy kettőt) és jó vezetői
vagy
- kiemelkedő tapasztalat (lehet nő egyel) és középszerű vezetői.
Nyilván az első sokkal sokkal jobb lenne, de a csapnivaló tapasztalata miatt mennyire lesz rohadt drága?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11040 üzenetére
Egy tapaszos befigyelt eddig..
Bár a meteorológusok mára esőt jósoltak, a csodálatos Sörhabeu 2706 nézőjének mégsem kellett elővennie az esernyőket. Sörhas ezúttal egy 4-5-1 felállás mellett döntött. Az összeállítás: Fődi - Filó, Wurmitzer, Solt, Tavakkoli - Akşahin, Serís, Weigel, Rettau, Tax - Zrínyi.
A kissé idegesnek látszó AJUTANTES-játékosokat a vezetőedző érdekes 4-5-1 felállásban küldte pályára. A kezdőcsapat: Frąk - Stehrenberger, Roev, Riber, Artilheiro - Maslovar, da Maré, Neuvonen, Corona, Petaros - Akça.
Sörhas leginkább a széleken támadásra összpontosított. AJUTANTES láthatóan a széleken futó támadásokat részesítette előnyben. Arto Neuvonen (AJUTANTES) akadályozta az ellenfelet egy szabadrúgás elvégzésében, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült a viadal 13. percében. Sörhas majdnem megszerezte a vezetést a játék 29. percében, de Mirko Weigel bal oldalról érkező lövése méterekkel elkerülte a kaput. Kemény fából faragták a lelkesen futballozó Sörhas labdarúgóit. Bár Levente Zrínyi a mérkőzés 33. percében kisebb Achilles-ín húzódást szenvedett, mégis a pályán maradt, és folytatta a játékot. Az első 45 perc után 0 - 0 állt az eredményjelző táblán. Ez a félidő egyértelműen Sörhas-fölényt mutatott, ugyanis 66 százalékban birtokolták a labdát.
46 perc játék után Sörhas csapatának edzője jelzett játékosainak, ami után Ryan Tax és Levente Zrínyi hamarosan helyet cseréltek.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11037 üzenetére
Én meg mindehol, kivéve a védelem, az most már szépen lassan alakulgat.
Talán még a kapusom elmegy szódával..
De a többi kritikán aluli. Bár talán van egy jó kp-m, igaz csak lenyűgöző, de elég jól teljesít, nem ritkán ő a legjobb a csapatomban. Fasza kis edző lesz majd belőle, mert megfelől vezetői képessége van. A tapasztalata meg remélem még nő pár szintet -
Gonosz15
aktív tag
válasz
zsolli #11016 üzenetére
Jó védelem már megvan, legalábbis szerintem.
PlayerID=272984979 Védekezés: 11/20 ragyogó
PlayerID=313595944 Védekezés: 10/20 kiemelkedő
PlayerID=313595944 Védekezés: 10/20 kiemelkedő
PlayerID=335921270 Védekezés: 7/20 jó (őt pár hete vettem még csak)Még edzem őket egy kicsit (főleg az újonc védőt, őt is felhozom szintén kiemelkedő szintre), de csüt. meglesz a jó edző középszerű vezetőivel és most azon gondolkodom h mit kéne edzeni utána. Lehet pár szezon múlva megpróbálom én is a középpályát, de előtte adok egy esélyt a gólszerzés edzésnek
Majd elválik mi lesz belőle, veszek 17 éves pár napos ifiket 6db -ot, min. remek gólszerzéssel. Az új edző után is marad pénz, de gyűjtök még hozzá és veszek minőségi magyar ifiket (nemzeti öntudat
)
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #11019 üzenetére
Nézegettem már az V. osztályt, de attól félek, hogy rögtön kiesnék, lehet, hogy ebben az idényben még nem akarok feljutni. Inkább lenyomok még egy idényt itt, a kupában tudok menni 3-4-5 fordulót, szerencsére elég jó csapatok vannak itt is, úgyhogy a legtöbb hazai meccsem teltházas. (35e)
Mondjuk eddig azt hiszem az összes bajnokin PIC-eltem
A vásárlásra azért gondoltam, mert nézegetni szoktam azért a piacot, és most elég olcsón lehet venni játékosokat.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #11017 üzenetére
Most elég jó hangulatban vannak a fiúk
Akkor hol kellene belenyúlnom a csapatba? Mondjuk eléggéz a szívemhez nőttek már a játékosok :-) Az egyik csatárom elég öregecske már, de egy szezon-t még mindenképpen marad, a kapust nem akarom megtartani sokáig, nagyon magas már a fizetése, és az utánpótlás-gyerkőc is lassan bevethető.
Én úgy érzem most, ha valahol belenyúlnék, akkor elsősorban egy jobb középső védő, illetve ami drágább, szélső hátvéd, aki a támadásokat is segíti majd (átadás).
ui: fel lehet valahol venni barát-csapatokat, hogy ne kelljen őket mindig keresgetni? Vagy csak vaksi vagyok?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #11004 üzenetére
Óscar Larra
17 éves és 59 napos, TSI = 1 280
Formája megfelelő, erőnléte gyenge. [Erőteljes]
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 6/20 megfelelőNem tűnik rossznak. aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle, 1935 a htms pontja.
Kitettem próbaként egyik fiatal védőmet (330100057), akinek kell licitálhat -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10992 üzenetére
Én még ennyire nem is gondoltam bele
De remélem azért, hogy 28 éves koráig nem csökken a TSI-je, mert ugyanis hiába eddzem a védekezését, a TSI-re nem igazán van hatással. Gondolom azért, mert egyenlőre a védés még az erősebb. De ha tovább kapja az eddzést, akkor lehet, hogy ez változna.., ki tudja.. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10988 üzenetére
Pedig nem egy nagy szám kapus, lehetne jobb is, bár szó mi szó, jót tesz neki a védekezés edzés
Mikor vettem (szept. 17, sajnos drágán, mert lesérült a kapusom és venni kellett egyet), akkor a védése remek, pontrugása ragyogó védekezése pedig erős gyenge volt.
Ma már remek a védekezése is. -
-
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10899 üzenetére
Amúgy azt kell, hogy mondjam, hogy nem sokkal voltál jobb HatStat-ban, mint az ellenfeled, de nyertél 1 góllal, az a lényeg
Én is éppen, hogy jobb voltam, és csak döntetlen. Mondjuk én idegenben nyomtamDe ezeket csak szigorúan HatStat alapján mondom. Mert mondjuk az feletébb érdekes, hogy két kiállítással 0-2-ről felállok 3-2-re, s majd a vége 3-3 lesz.
Ez amúgy nem a mák, hanem a tudás. A mákos az Te magad vagy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest