- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
A kor elvileg nem számít, az edzői képességet nem tudom, mennyire számít pontrúgás vagy erőnlét edzésnél. Majd mondhatsz adatokat ezügyben...
Az edzőnek a játékosok formájára semmilyen kihatása nincsen. Az csak a randomtól, a pályára lépések számától és az esetleges erőnlét(negatív), vagy általános(pozitív) edzésektől függ. -
corm
senior tag
Nem, a csapat teljesítményén nem segít. Csak a szintentartásban. Valamelyest kevésbé esne a pénteki frisstésnél a ts, ennyi.
Ne vedd le 2kra, gyorsan leesik, és utána nehéz visszatornászni, még éntek elútt rakd vissza 4kra Akárki akármit mond, az ificsapat pénzt fial... Legalábbis még egy darabig. -
corm
senior tag
Lesz majd egy szint amire beáll. Ezt kilehetne számolni az ügynöki díjak és a mindenkori új regisztrálók számából, de nem érdemes szerintem. A lényeg, hogy a meccsbevétel elérte azt a szintet, hogy több pénzt hoz, mint az edzés. Legalábbis az én szintemen, a teli 50ezres stadion.
-
X-COM
nagyúr
ezt a fejlesztőkön kívül kit tudja. Végülis nem hatja őket semmi, a tábor folyamatosan növekszik így is, de azt biztosra lehet venni, hogy csak kisebb változások lesznek, ha lesznek, egyszerre nem fogják átírni az egészet.
Az meg nem bug, hogy egy 120as megver egy 170est, elég uncsi lenne, ha mindig a magasabb rating-gel rendelkező győzne. -
corm
senior tag
Mostmár szinte sehogyan. Régebben ugye volt a dt, ami mostanra teljesen meghalt, mert nem lehet nyereségesen űzni. Régebben volt az edzőkereskedés, ezt is megölték. Marad az edzés, mert akárhogyis van defláció, de abban Nagyzee-nek igaza volt, hogy addig tökmindegy mi mennyibe kerül, amíg egy feledzett imért kapsz egy hasonló védőt. Innentől kezdve elkezdhet egyre inkább dominálni a taktika, ami végsősoron ennek az egésznek a lényege is lenne.
-
sagem
addikt
2003 eleje, szóval 3+ év ;) Viszont csak a III osztályig jutottam, 2 x 1 szezonra, jelenleg is a IV-ben garázdálkádok. Mondjuk már jó ideje nem a maximális hatékonyság mozgat, szóval nem annyira hajhászom az eredményeket, a magam kis lightos tempojában cammogok a többiek után
-
corm
senior tag
Nem történik semmi, de szerintem nem éri meg. Bár még nem próbáltam... Ott van dinamo midfield kalkulátora, nézd meg, hogy hidegháborús motsal tudod-e hozni a hüvös átlagos felállásbeli értékelést, majd dönts. Rekordra pedig: A svéd válogatott világbajnoki döntőbeli értékelései alighanem a legjobbak... Bár, mint tudjuk az értékelés egy korlátos dolog, 240 fölött nem jelzi ki.
-
corm
senior tag
A 4. hét végére csődbe fognak menni ezek a csapatok. Ha nem, akkor nektek van igazatok, de szerintem igen. A srác másfél év alatt összeszedett 1,8 mrdot+a jelenlegi játékosainak árát, kb 4-5 mrd. Ez lehetséges. Legutóbb szombaton lépett be, aznap többször is, olybá tűnik tehát, hogy a most pénteki frissítéskor lockolódott a csapata. Azaz csak egyszer élte túl a pénteki frissítést. Bár az is lehet, hogy már azt sem, és a szombatra írt belépések már a maximum engedélyezett 5ből ment. Vagyis a képlet egyszerű: gyűjts össze 4-5 milliárd pénzt, és ha feladod a csapatod, megnyerheted a HM-t.
-
corm
senior tag
Nos, ilyet én is meg tudnék csinálni. Ez a masters legfőbb hibája, és ezért nincsenek vele sokan megerlégedve Túl gyors a lebonyolítás. 3 vagy 4 hét alatt lecseng az egész, így az összevásárolt csapatok nyernek. Nézzétek meg a két eddig győztest, már megszűnt csapatok. Ezek is, most jól bevásároltak, megnyeri valamelyik a masterst, de ha kis szerencséje van, éppen életben marad a csapat, ha nincs akkor abbahagyta a ht-t, legalábbis ezzel a csapattal.
Noés, hogy miért tudnám megcsinálni? Kb 2,5 milkó volt a csapat összevásárlása, és az említett 1,8 hetente. Nekem a csapatom most kb 5 milliárdot ér, ez durva becslés. Ám ennyi pénz épp elég lenne arra, hogy most ott tartsak, mint ez a két csapat, sőt, ha egy kicsit okosabban, jobban vásárolnék/eladnék, még akár végig is tudnám vini anélkül, hogy megszűnne a csapatom.
A megoldás tehát, egész szezont átölelő sorozat, ami persze még mindig nem a legjobb megoldás, mert a döntőn ígyis világválogatott csapatok mérkőznének meg, de legalább az csak egyetlen meccs lenne. Esetleg be lehetne vezetni olyan szabályt a teljes szezonos megoldással együtt, mint irl is van, hogy a kupasorozat kezdetén le kell adni a nevezési listát. Nem tudom, miért nem csinálják ezt így, sokkal logikusabb és életszerűbb lenne. -
-
Patrick
addikt
Őszintén melyik magyar csávó keres itthon nálunk hetente 250 millát, ez egy akkro aelcseszés a HT-ban...és ki fizeti ezt a csávót? Ha több milliárdod van akkor is cumi, mert ez csak egy a sok közül...Ezen változtatni kéne...pl havonta lennének cask a fizetések, vagy ugyan úgy hetente de nem ekkora...
-
bandingman
tag
Én is rekordot döntöttem! 133 idegenben és semmi extra beállítást nem csináltam. A csoportomban én vagyok az első 17:0 gólkülönbséggel! De simán odaadnám a két következő meccsem egy használható ifi-ért. Az utolsó ifim 18 éves volt és 0 TSI. Hat húzásból összesen 180 a TSI. Pedig Remek az ificsapatom!!!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
corm
senior tag
Ahogy mondod, annyi kiegészítéssel, hogy azért a góllövő személye nem csak a gólszerzéstől, hanem a poszttól is függ, de egy lenyűgöző gólszerzésű védő elméletben, és nagy adatok viszonylatában biztosan sokkal több gólt fog lőni ezentúl, mint egy elhanyagolható gólszerzésű.
Egyébként ez nem érdekes, hanem gázEbből is nagyon jól kitűnik a hattrick legfőbb gyengesége, az elavultsága. Ez persze annak a számnlájára írható, hogy mostmár 9 éve létezik, és a meccsmotor sokat nem változott, de szerintem ahelyett, hogy idétlen stadionnézegető meg meztervező funkciókat építenének bele, meg lehetne reformálni a meccsmotort, mondjuk olyanra, hogy tényleg a meccs játszódjon le.
-
corm
senior tag
Nem számít, a gólszerzés csak és kizárólag a csatárok teljesítményét befolyásolja. Illetve vannak egyes spec. eventek(szép magyarsággal), amiknél pl. gyors spec+gólszerzés vagy kiszámíthatatlan+gólszerzés növeli az event lehetőségét, de ez nagyjából elhanyagolható. Egyébiránt a legjobb megoldás tényleg szélre tolt csatárként játszatni...
-
corm
senior tag
Én amondó vagyok, hogy először azt döntsd el, hogy közép fele akarod irányítani a szélsőt, vagy támadóba. A többinek nem látom értelmét, az alap és a védekező sem hatékony eléggé... Amennyiben közép felé, akkor nem is feltétlen kell neki a szélsőjáték, mert ott a lényeg a középpályaértékelés növelése. Ha viszont támadóba, akkor meg a játékszervezés nem fontos, csak nagyon kicsit. Én speciel egy towmiddel és egy offwingerrel játszok általában, mindkettőnél a főskill volt a fontos, az átadás csak esetleges plusz, arányaiban kevesebbet ad hozzá az értékeléshez, mint amennyivel drágább(szerintem). Így van egy támadó szélsőm, aki természetfeletti szélsőjátékkal bír, a közép felé irányított szélső pedig lenyűgöző-világklasszis, attól függően, hogy milyen az ellenfél, és épp hol jár az edzésben...
Divatosak mostmár a multiskilles játékosok, de ilyen - még viszonylag alacsony - szinten nem látom túl sok értelmét a tartásuknak. A lényege a multiskillnek abban lenne, hogy anagyon magas főképesség már sokba kerül hetente, így pl. egy titáni vagy afölötti játékosnak egy másik skillet is feledzve nem fog jelentősen nőni a fizetése, a teljesítménye viszont jócskán nő. Nagyszerű szinten viszont még az 1milkót sem éri el a fizetés, az meg nem igazán tétel... -
Patrick
addikt
Igen, átadás csak akkor kell ha támadóba teszed a szélsőt!
Alapban csak szélsõjáték, játékszervezés és állóképesség szükséges.
Sztem jobban jársz, ha a két szélsőd nagyszerű/nagyszerű, minimum megfelelő erőnléttel persze. Így mind a két oldalon remekül tudsz majd támadni, ami V. osztályban elég
Igaz, még csak most megyek fel V-be majd, de azért már van tapasztalatom a játékban. -
Mondjuk én ezt a kérdést nem értem.....
Ha arra gondolsz, hogy a játékosokból pézhez jutni, akkor azt kell mondanom, hogy ez a legjelentősebb bevételi forrás a HT-ben, és gyakorlatilag elengedhetetlen az életbenmaradáshoz. Tehát ifik vásárlása, edzése, és eladása.
Enélkül talán vegetálni lehet, de fejleszteni, a posztokat erősíteni biztos nem.......
bandingman: mínuszban stadiont fejleszteni, nem éppen bölcs dolog. A te szurkolói kluboddal nem hiszem, hogy annyira égető probléma volt.......
[Szerkesztve] -
corm
senior tag
Nem annyira. Bár azért nem volt ám akkora előny ez a dolog. Nagy szerencse kellett ahhoz, hogy az ember sok hasznot húzzon rajta. Ha meg biztosra akart menni és egy fix összegért rakta ki, akkor nagyon könnyen pórul járhatott... Gondolj csak bele, neked hogyan esene pl. egy 100 milkós fizetés.
-
Patrick
addikt
A KP-nak az állóképesség és a játékszervezés a fő skill. Az enyém remek és nagyszerű, ezzel a labdabirtoklásomat nagyban javítom majd, de mivel jó az átadása a játékosnak, ami kiegészítő skill-nek számít, ugye az átadás az tulképp a passzok a rövid passzok és a felívelések..., ugye ezeket értjük az átadás alatt.
Így pedig a csatáraim nagyobb százalékban kapnak jobb, vagyis pontosabb labdákat, amit remélem majd ki is használnak -
Patrick
addikt
Nem sok?
Ilyen olcsón 8000 TSI-t nem találsz. 1edzés és kiemelkedő lenne, megnéztem
Úgy hogy nagyon jól jártam. Ráadásúl középszerű a formája, ha remek lesz 9000 felett lesz a TSI-je!4,5-5 csillag.
A hasonló fajta skillel rendelkező kiemelkedő pedig 300-tól kezdődik és mehet akár 500-ig is. -
Patrick
addikt
Szicológusból elég 5 is, a 10 orvos akkor kell ha van sérülted ha nincs akkor pápás, nem kell 1 db sem! a 10 közgazdit meg rúgd ki de nagyon gyorsan, mert ha nincs 1 milliárdod akkor ezek hasznot nem hoznak, max 1 db honza, az is akkor ha 100-150 millád lenne. A 10 gyúró is tökre felesleges, attól még ugyan úgy lesz sérülted, elég belőlük 3. És így már is 10 millára csökkented a költségvetés ezen részét.
Ez az enyém.
Ificsapat: remek
Az ificsapat támogatása: 4 000 eFt / Hét
Kapusedző: 9 (2 700 Ft)
Segédedző: 1 (300 Ft)
Sportpszichológus: 5 (1 500 Ft)
Szóvivő: 10 (3 000 Ft)
Közgazdász: 0 (0 Ft)
Gyúró: 3 (900 Ft)
Orvos: 10 (3 000 Ft)
Total: 38 (11 400 Ft)
A 10 orvos csak azért van mert 3 sérültem is van. amúgy orvos nincs is és az már csak 8,4 milla lenne. -
Patrick
addikt
A szóvivők és az eredmények befoláysolják a szponzori pénzt. A 10 közgazdit gyorsan rúgd ki, mert csak viszik a zsét. Amíg nincs minimum 100 millád addig felesleges!
Kérdés, hogy 1 milliárd után pl 4-5 milliárdnál is többet hoznak e, egyesek azt mondják 1 milliárd a határ és onnantól hiába több a pénzed nem hoznak többet, mások azt mondják igen! De ezt majd én is kitapasztalom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged