- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15719 üzenetére
Régebben egy ilyen játékosért kaptál 1 milliárdot...
Nekem a legdrágább játékosom akit eladtam Ő volt: 260987585
A második pedig: 266720453Mindkettő titáni kapus. Mondjuk nem ma adtam el, akkor még szép pénzt kaptam érte, a mai titániakért meg kapok olyan 500-700 millát. :S Úgy, hogy muszáj multiskillesre menni.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15711 üzenetére
Bár lassan a hosszútávú edzéseknél az a baj, hogy mikor elkezded, kitalálod, milyen skillig edzed. Mire odaérsz, már kevesebbet fizet érte a piac, mint amikor anno megskubiztad.
Na igen, elég nagy probléma ez, na meg lassan 660 000 alá csökken a felhasználók száma.
Ez a sok sok milliárdos ötlet ez K jó, én is megcsinálnám.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15706 üzenetére
Hát ezaz.
Csatársorom, védőim meg vannak a kapus is. Marad a kp, akik öregszenek, szóval oda is kell valamiféle erősítés.
Az biztos, hogy akkor lesz egy kis pontrúgás edzés szerintem, aztán titánit elpasszolom és veszek egy csatit. Az új kapusnak meg max védekezése lesz, minimum kiemelkedő, aztán a többi majd kiderül.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15705 üzenetére
Hát azt max akkor tenném, ha titáni lenne a kapusom, a másik az még fiatalabb 1-el szal az okés, ha nem edződik egy darabig. No lehet, hogy akkor nyomatok egy kis pontrúgást Így kapják a kapusaim valamint majd László Pokorny, mert ő neki nagyszerű a pontrúgása és még technikás is. Akkor inkább ő kapja a +25%-ot, mint egyenlőre Január Győző.
Ő, ja igen, kapus és a pontrúgó 25% bónuszt. 1 vagy 2 hetente lépnek szintet.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15702 üzenetére
Épp ilyesmin gondolkodtam én is. Megveszem a titáni csatáromat, ott lezs még a másik jó védekezésű kapusom, aki ragyogó lesz nemsokára és 2. számú kapusnak kéne valami még jobb védekezéssel rendelkezőt.
Átlagban kiemelkedő védekezésű kapusok vannak, titáni szinttől. A pontrúgás sokkal magasabb.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #15699 üzenetére
Hm. Veszek egy 17 éves 0 napos megfelelőt, az pikpak nagyszerű lesz vagy kiemelkedő, legyen mondjuk ez egy teljes szezon talán ... aztán eladom őket...
Vagy kiedzem titániig őket, akkor több ideig tart, de több a haszon is, lehet ugyan ott vagyok?Az biztos, hogy a multiskill az sokat ér.
WC csati WC átadással tuti többet ér, mint egy mezei titáni csati. -
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #15668 üzenetére
Igen? Ó, üdv, Balu001!
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Ondrej Hajtmánek, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából középszerű szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Találunk helyet számára az akadémián?
a héten ő volt az első....
Jah szponzorok ingerültek
heti - 180 000euroban vagyok
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15661 üzenetére
Nem rossz, gratulalok!
holnapi meccsen, ha kikapok akkor var a 7ed o....Tippek a meccsre? En 451 el megyek az ellennek ki 451ezik elvileg. 4 vedom 3jol fejelo, 1 kiszamith. szelsom ragyogo vilagklasszis vedekezessel, kpk, termf, termf, wc, masik sze'lso lenyugozo, nagysz. vedekezessel,-Gyors.
csati,lenyugozo.A ragyogo szelsomet vedekezonek rakom ,a lenyugozot meg tamadonak.
taktika alap..felallas szintje csapnivalo..meccs id 383916114
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15642 üzenetére
Feltettem a hattr. organizert, tok jo, mert lathatom, hogy milyen a hatstatom..jol gondolom h ez donti el a meccset? idaig 160as volt, a progival meg 205ost csinaltam belole...
Megvan a 10. magyar ve'dom is! jol fejelo es kiemelkedo a vedekezese, 90ezer volt es 18ev62napos.. -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15613 üzenetére
B@szhatom az egészet, mikor odahaza kikaptam ezzel
Na de most majd neki kell állni taktikázni... Nem is tudom, lehet, hogy az edzések és a lóvé miatt jobb lenne most már az osztályozós helyek egyikét megcsípni. Ami persze nem biztos, hogy könnyű..
4 meccs van még hátra, 4-5 pont választ el az 5-6 hely egyikétől. Jövőhéten a 4. helyezett jön hozzám. Lehet, hogy PIC-elek, hogy kikapjak, és lehet, hogy átváltok átadás edzésre.
Most 8 pont előnyöm van a 7. helyhez képest, szóval meg kellene lennie a végére az osztályozónak, ha sikerül elrontani minden meccset -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15595 üzenetére
Nem kell parázni, lesz még helyzeted
Nálam viszont most már aggódás van. Birtokoltam ugyan 59%-ban, de nem sokat jelentett eddig.
Asszem - ha jól állítottam be -, akkor ha nem vagyok előnyben, akkor a két szélsőm nekifekszik támadóba, valamint az egyik csatárom kimegy szélre.
Ha 1 gólos ez a meccs, akkor jó lenne, ha én rúgnám azt az egyet...Uhh, közben ellenfelem kihagyott 1 helyzetet...
Eh, vezet az ellen
Kontrajátékkal persze, mikor nincs is taktikája -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15475 üzenetére
Nah, végül is mégiscsak fel kellett hoznom ezt az ifit.
Azért mert a tegnapi bajnokin bekapott egy sárgát, és már volt neki kettő
Innentől kezdve nem érdemes lent tartani az ifiknél. Védekezése és gólszerzése jó lett, átadása középszerű, de 5.8-on van, szóval egy edzés és meglesz neki a megfelelő. A bajnoki szünetben majd megkapja...
TSI-je 1690, HTMS pontja 2018, spec. nélküli. Sajna szakított az eddigi hagyománnyal, nevezetesen, hogy eddigi ifik közül mindenki középszerű vezetői képességgel jött föl. Neki sajna csak csapnivaló. -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15558 üzenetére
az edzéses tippedet!
Jól fejelő specet kapott.Péter Martinovics (128496003)
16 éves és 18 napos, következő születésnap: 2012-11-17
Specialitása: Jól fejelő
Csapat: YaGeR-mini
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-07-23 23:50 (22 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Átadás:
7/84/7 gyenge (maximum jó)
Gólszerzés:
6/84/6 gyenge (maximum megfelelő)
Pontrúgás: ismeretlen -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15548 üzenetére
Nekem is 3 hétre rúgták le a játékosom. Igaz ő nem nagy menő, de annál jobb szélső lenne, ha tudna már játszani 1 meccset ebben a szezonban. Most szombaton lett volna esélye, erre lerúgták
Na de mikor? Persze, hogy a 89. percben..
Itt a TSI 21.030-ról 13.850-re esett. Majdnem a fele
Kötsögök ezek.. -
Napfénysüti
nagyúr
-
kopaszqtya
tag
válasz
zsolli #15499 üzenetére
Megnéztem a legutóbbi meccsünket, akkor a középpálya nagyon kiegyenlített volt, neki sokkal több helyzete volt pedig a statisztikák alapján nekem simán hozni kellett volna, erre én mentem az eredménye után - végül X lett.
Így nézett ki a meccs utáni értékelés.
HatStats : 149 217
Védelem: 48
Középpálya: 57
Támadás: 44
Védelem: 98
Középpálya: 45
Támadás: 74(kiemeltem az én értékeimet)
Szinte mindig 4-4-2vel áll fel.
Van pár specese, de mindig csak 2-t játszat, a legutóbbi meccse szerint állítottam be az enyéimet ellenkező oldalra, ahogy írtad és persze az összes specesem játszani fog. -
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15475 üzenetére
Várjál, mert a poén még csak most jön...
A védekezés és a gólszerzés van megjelölve a 3 legmagasabb képességből. Gyanítom, hogy a játékszervezési is jó körüli lehet a vége..., csak nem tudtam kideríteni, mert mostanában gólszerzés és átadás edzés volt ifiknél (de jó lenne, ha felhozva mondjuk megfelelő jsz-es lenne).
Egyébként pedig azért írtam 2-3 hetet, mert átadásból szerintem simán elég lehet neki 2 edzés a megfelelőhöz (gólszerzés mellett kapja azt is, igaz kis mértékben), mert középszerűről megfelelőre gyorsabban fejlődik (így vettem észre). És akkor ugye remekkel indulna átadásból, ami eggyel magasabb mint a jó
Mindegy, én valószínűleg bevállalom azt a 2-3 hetet mégAztán meg meglátjuk, hogy csatárként 1-2x bevethető-e, ha lesérülnek elől..
Nah, van még rá 1-2 napom filózni. Meg ki kell várni mit hogy a mai meccs utáni edzés. -
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #15462 üzenetére
Azt tudom, hogy nem egyszerű....de akkor is
tudod ez ugy megy ha eladom nincs lehetőségem feljutni... egyiket eladom...talán a románt bár am agyar 8000euroval többet keres... amin tudnak sporolni, hogy szlovák playákat vennék csak...ezt még megpróba...
nem tudom mivel lehetne feljutni az IV-be -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15450 üzenetére
Még az a szerencse, hogy 1 hétre. De kellett volna a szombati meccsre is, így most valószínűleg 5-4-1-be kell majd felállni. Veretlen együtteshez megyek majd, akinek 2x olyan erős a kp-ja, mint nekem. Ellentámadás taktika volt betervezve PIC-el, nem tudom, hogy 4-5-1-el milyen lesz majd. 1 gólt nagyon kellene azért lőni..
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #15394 üzenetére
Már vettem középre jsz -t, ugye ő 23 éves, ő miattuk már nem érdemes belefogni a jsz edzésbe gondolom. Már nem akarok kikapni annyiszor, így is 6. vagyok holtversenyben a 7.-el a bajnokságunkban..
Akkor védőket fogok edzetni.
Erőteljes spec vagy kiszámíthatatlan akkor ne legyen ? -
r0by
addikt
válasz
zsolli #15384 üzenetére
Nah, hát akkor van 1 kis esélyem megismerni pár HT-s szegedit. Eddig nem sok szerencsém volt hozzájuk sajnos, és mivel nem fórumozok, gőzöm sincs mennyien vannak, lehetnek. Focizni régebben "tudtam", jól tudtam védekezni (kiderült is gyorsan mit edzek
). Ma már sajna diétáznom kell a nyári időszakban allergia miatt, így el is vagyok tiltva ilyen tevékenységtől. Akárcsak a bicajozástól, amit sajna nem tudok nélkülözni, mindenhova így megyek. Sörözni is
Na meg rászoktam a cigire is gimnazista koromban, aztán sikerült leszokni, jó pár kiló felszedése miatt, amit azóta sem sikerült leadni
(~20 év..)
A szombatot pedig próbálom valahogy úgy intézni, hogy ne kellejen melózni sokat. Fényképezőt meg feltölteni, hogy legyen nyoma youtube-on a szegedi kiruccanásodról
Ahogy ülsz a kispadon
Aztán majd látjuk ebből mi valósul meg...A többiek nagyon csöndbe vannak. Sokat ittak vajon? Vagy elélveztek az eredmények láttán?
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15382 üzenetére
Ha szombaton lesz a meccs, akkor még pénteken esetleg megihatunk 1-2 sört, ami pozitívan hathat a szombati meccsre, ha esetleg pénteken indultok. Kérdés persze mikor jöttök errefelé. Gondolom egyébként, hogy szombat hajnalban fogtok indulni. De egyébként hozni kell asszonypajtit, aztán vezessen Ő
Én kb. 80%, hogy szombaton dolgozni fogok, de ha pontosan meg tudod adni a szombati nap paramétereit, akkor úgy fogom intézni, hogy azért tudjunk találkozni. E hónap kb. így fog telni, hogy szombat délelőtt tuti meló, a délután meg a meló-haladás függvénye lesz... Jövőhéten kapásból akkor úgy kell indulnia, hogy halasztás a részemről.. (de ha meglátod az arcom..., többet nem alszol nyugodtan)
Az edzéshez pedig: úgy kell gazdálkodni a befolyó pénzmagból a Te esetedben, hogy meglegyen a következő generáció kp-n jó kis specekkel, és plusszban erősíts a védelmeden (szinte verhetetlen leszel..). Futnia kellene a befolyó pénznek. Hacsak nem megy át őrült változáson a piac.Például, hogy a titáni védők milliókat érnek, mert akkor ..
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15380 üzenetére
Ezért kéne úgy csinálni, hogy a jövő bajnokságban a félidőig annyi előnyt gyűjteni, hogy ha eladod az A csapatot, akkor ne ess ki. Addig a B csapat felerősödne annyira, hogy... Mert a pénzből, ami jó sok lesz a te esetedben, védelmet (akár tőlem
) és csatársort veszel.
Tudom, hogy álom, de szerintem reális esély van megvalósítani. Mert ugye mit is mondtál még az idei szezon előtt.., nem keresem ki, de valami ilyesmi volt: "Istenem csak úgy essek ki, hogy legalább 1 gólt rúgjak..". Ehelyett mi van, azt nézik a csoporttársaid, hogy ez a baromarc a bajnoki címre hajt
De abbahagyom mert több, mint 1 üveg sört megittamA szegedi HT mikor is lesz? Jó lenne azért találkozni.
Napfénysüti Te akkor jössz?
1-2 sört is megihatnánk, ha összejön a dolog részemről.Öhhh, sok a mondatban a sör. Pedig a bort is szeretem
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15378 üzenetére
Majdnem ráhibáztam, közel jártam..
12-es kp az nagyon jó. Annyit én is csinálok védelemből bármikor.
Bár most a B csapat elszállt nálam, csak 1 védő maradt belőle, így most nálam nincs utánpótlás... Szopóágon leszek...
Ha bent maradok idén, akkor jövőre csak azért sem fogok edzéstípust váltani, maradok a védekezésnél. Viszont új ifik kellenek, csak 1 utánpótlásom lesz saját ifik közül. Valahogy mindig a gólszerzés edzés lesz a vége ifiknél. Sok nálam a középszerű vezetői képesség és a jó gólszerzés.Az A csapatos védőket is el kellene adnom majd. Nem merem az idény végén, mert akkor a jövő szezon kiesés...
Ördögi kör ez -
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15350 üzenetére
Működik a meccs-taktikád is. Már 3-0. Igaz 8-ra tippeltem, szóval még ne engedjjjé ki
Na erre visszahúzódás
Nekem meg soha nem látott SE figyelt be, természetesen a legrosszabb játékosnál - csapnivaló pontrúgás - : Lokman Yalçın egy távoli lövésre szánta el magát, ami alig pár centivel kerülte el a kaput.
Aztán meg kapott az ellene egy CA-t a normál taktikáraSzerencsére kimaradt...
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15329 üzenetére
Nekem is kimaradt egy helyzetem.
És kaptam egy SE-t, de sajna nincs belőle gól, csak egy pozitív időjárás event. Az is több mint a semmi.Dávid: eddig sima a meccsed, szerintem 1 apró góllal simán verheted.
Nah, tapaszos lett Kluza nevű csatárom... Következő percben pedig lesérült a kapusom
Köszöntem, így lőttek a középső védelemnek
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15320 üzenetére
Kötelezőnek tűnik, de az elmúlt fordulóbeli meccs is necces volt.
Talán most majd én fogok birtokolni.
Viszont amit már az előző meccsen is hiányoltam, azok az SE-k.
Ellenfelemnek egy speciális képességű játékosa sem volt a pályán, míg nekem 6. Ma is ez lesz a helyzet, szóval bízom a hazai pályában. PIC-ről most szó sincs, majd csak a jövőhéten, méghozzá CA-valMiattad viszont nem aggódom, lazán hozni fogod a mai meccsed, 8 rúgott gólra tippelek neked
Ne okozz csalódást
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #15312 üzenetére
Én nyertem sajnos
Két 17 éves után:
Vilmos Murza nagyon ígéretesnek tűnik. 16 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából középszerű szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Gólszerzés képességű játékosod.
Találunk helyet számára az akadémián?
Ma éppen 16 éves és 109 napos
Bár középszerű jsz-el lehet, hogy eljátszatom 19 éves koráig, ha addig nem túrja ki senki a helyéről. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #15297 üzenetére
Jelenleg pénzem nincs ilyenről gondolkodni sajnos, de észben tartom. Előre 2 csatár hely kiadó. Egyet most a csodás pontrúgóm vesz el, ő marad is (mert titáni gólszerzésű és csodás pontrúgású játékos elég drága már), a másik helyre pedig veszek majd remélhetőleg a szezon vége felé egy sima titáni csatárt, technikás vagy jól fejelő speccel és némi átadással (megnézzük milyen lesz a felhozatal) ezek után pedig annyi pénzt gyűjtök össze, amennyi csak tudok, hogy szép lassan lecserélgessem a kp soromat is, mert azok olyan öregek, hogy minden hétfőn vesztek a jsz-ből egyet...
Mostani szerzeményem pedig, akivel kész a titáni hátvéd sorom:
22 éves 53 napos, magyar játékos
titáni védekezés
jó szélsőjáték
gyors specKifejezetten szélre kerestem speces, multiskilles játékost. Ez mondjuk nem feltétlenül az az igazán multiskilles, de erre futotta 305millából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest