Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Akkor a bajnokság közben PH! liga?
-
ftc
nagyúr
Vettem 1 nagyszerű csatárt megint s egyszerre lesznek a másik nagyszerűmmel kiemelkedők
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Patrick
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ihh, az durva.

-
Patrick
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Az ember büszke is lehet az ilyenekre.
Grat hozzá. Nekem egyenlőre úgy tűnik lesz egy U-20-as boszniai kapusom. 
Én is átszervezéseken gondolkodom, persze nekem nincs ennyi pénzem, így szépen sorjában megyek.

-
Sixkiller6
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
két út van előttem, vagy visszatérek a védőedzéshez (csatáredzésről), amit vagy 15 szezonon keresztül csináltam, vagy átadásra fogok gyúrni.
vannak előnyök-hátrányok, talán utóbbi több izgalmat rejt magában.amúgy megjegyezném, h Thomas Hu kapusom személyében egy (egyelőre hivatalosan meg nem erősített infók alapján) Hattrick rekorder van a csapatomban.
övé az Egy Csapatban Lejátszott Legtöbb Mérkőzés rekordja, HT-szinten. Most vhol 420 meccs körül van. Svéd GM-ek írtak egy levelet, h mivel rákérdeztem náluk és jó ötletnek tartják, meg fog jelenni ez a statisztikai mutató valszeg idén.
természetesen már évek óta csak második kapus, barátságos és pár kupameccsen véd.
gondoltam elbüszkélkedem.
-
Patrick
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Jól teszed.
Csak okosan. 
-
Sixkiller6
őstag
hmm, visszataláltam ehhez a fórumhoz is

most fogom kezdeni a 20. HT szezonomat.
furcsa érzés
éppen kiárusítottam a fél csapatot, van kb 3 milliárdom, kezdem elolrol a csapatépítést -
okay
aktív tag
Van egy kiemelkedö középsö középpályásom elado ha valakit érdekel.
ID: 169150288ftc: Jaja, csak a poszton a plusz játékosokra vonatkozik a gyengités , kivéve a középsö középpályásokat. Többi nem sokat jelent. Na még a kapus ami értelmetlen, azt az egyetlent is gyengitik pff
-
okay
aktív tag
Na én 2. lettem ,teljesen elégedett vagyok.
De a köv. szezont nagyon meg kell nyomnom hogy biztos elsö legyek.
Mindenkinek a legjobbakat.
ftc: Majd akkor nyomhatunk egy barit, addigra én is erösitek szerintem. -
ftc
nagyúr
Akit érdekel: olcsón fiatal nagyszerű csatár: 272651826 az azonositoja...
-
Patrick
addikt
6. lettem. Osztályozó.

-
ftc
nagyúr
Akit érdekel az egyik csatárom kiraktam vásárba...28 éves s 2 hét mőlva lesz remek ...összesen eddig 80 gól felett jár...alacsaonyabb osztályban lehet király is
-
ftc
nagyúr
1-0 ma ide...megvertem a 2.-at....a feljutás a cél
-
Patrick
addikt
válasz
sniper elite
üzenetére
VII-VIII-ban nem rossz sztem.

-
ftc
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Szeretni én is szeretnék a 4.-ik forduloig jutni de még ezzel a cspattal is felénk a max 2. forduloig van lehetőségem
-
sniper elite
senior tag
-
ftc
nagyúr
Anno volt szó PH! bajnokságróllllha kiesett mindenki a kupából...lehet róla szó?
-
Patrick
addikt
válasz
sniper elite
üzenetére
3 hát múlva

-
sniper elite
senior tag
Nem tudjátok mikor lesznek a bajnokságban és a kupában sorsolások?
-
okay
aktív tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem érdemes. Minél nagyobb a golszerzés szintje annál nagyobb rajta a haszon. És még abszolut nem öreg.
Viszont ha vettél védöket akkor vagy eladod öket vagy átttérsz. Ha ez az egy fiatal csatárod maradt akkor add el szerintem őt és jöhet a védekezés edzés.Én már feladtam a szezont, lazázok. És nekem sem lesz már meg a gólkirályi cim

-
nepszter1
addikt
Üdv, srácok
Waldemar Fiedorczuk (261305632)
Polska 18 éves és 65 napos, következő születésnap: 2010-05-13Forma: megfelelő, erőnlét: jó
Öntörvényű ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és megfelelő vezetői képessége van.
Tulajdonos: Milckway (2009-10-05 óta)
TSI: 8 850
Fizetés: 319 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő
Pontrúgás: 2/20 pocsékez egy fiatal tehetség és most nem tudom hogymegéri edzeni még vagy térjek át a véődkre , mert sajnos nem sajnos de vettem fiatal védőket szóval nem tudom mi tévőlegyek .
(262 739 eFt) még ennyi lóvém van

-
ftc
nagyúr
válasz
DopeBob
üzenetére
játékoso értékelése általában 3 vagy 4 csillag, és ebből mindegyiknél legalább egy barna
ezt most nem értem.... mi barna?
jah nyertem 8-0 -ra ma...csatárom vezeti a golövő listát
sztem meg is nyeriakit érdekel az ők meccs motor az olvassa el az oldalon...
ha jol értem 3-5-2-n nincs gyengülés...
-
DopeBob
addikt
Van valami oka, hogy az utolsó 20 percben rendben elvesztem a mérkőzéseimet? A játékoso értékelése általában 3 vagy 4 csillag, és ebből mindegyiknél legalább egy barna. A formával van baj?

-
DopeBob
addikt
Nem lesz jó ez így... minden meccsre jut egy sérülés és mindig a legjobb játékosaim közül dől ki valaki
1-3 ről 4-3 az utolsó 10 percben kezd uncsi lenni -
okay
aktív tag
Múlt héten új első lett nálunk, Én

Srác elkezdett spórólni, én ma nyertem 1-4re, Ő meg kikapott, és már ma a második helyezett is új. Kár hogy nem tudok feljutni.Meccsmotorral kapcsolatban, belegondolva azt a csapatot támogatja inkább akinek egyik csapatrésze se túlságosan gyenge a többihez képest, és az ellenfeléhez képest. Lehet iszonyat jó támadása valakinek ha pl a védelme feleannyit hoz kb, nem sorsol neki gólt. Józan ész ugy diktálná hogy pl jobb támadás-bal védelem ellen de manapság...
Persze felállástól is függ hogy mennyi az a külömbség a csapatrészek közt. Sztem ebben van valami. -
ftc
nagyúr
2-0 ide az első ellen
bár 53%-ban ők tartják a labdát... -
ftc
nagyúr
Valaki egy edzőmcsere jöv hét?
-
ftc
nagyúr
Vettem 1 000 000Eur-t egy nagyszerű csatárt....18 éves s 2 hét edzés múlva kiemelkedő lesz....szal spóroltam vagy 1 000 000EUR-t illetve lehet eladom majd utánna....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Patrick
addikt
Nekem ha szerencsém van, akkor még a szezon vége előtt szintet lép mind a 2 kapusom.
Remélem, mert utána erőnlét és forma edzések jönnek. 
-
-
Patrick
addikt
Bár sajnos 3.6-os FF-el nem megy még.

-
ftc
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
mondjuk lehet nálam csak akkor lépett szintet....
nem tudok döntetni: csatár vagy kapus edzés....de még van 1 kiemelkedő kp-m aki csak 18 éves...szal nem tudom
régen volt egy progi ami kimutatta hogy kb mikor lép szintet vásárlás előtt...mi is volt annak a neve?
ja nagyszerü csatarok futkosnak 600 000eur kornyeken
-
ftc
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
de mire felkerül nem csökken 1 szintet? nekem a kapusom 17 évesen jó volt összeségben s mire felkerült már csak megfelelő lett....
ifit megszüntettem...pedig volt 1 remek kapusom ott 16 éves....de jelenlegi terveimbe nem illik bele....
valakinek egy ragyogó kp?
lehet eladom s veszek rajta csatárt illetve egy fiatalt....kapus edzésnél 1 szint lépés meddig tart?
-
Patrick
addikt
"Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül remek szintre is léphet! Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából középszerű szinten van. Ez a játékos megfelelő szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! "

-
zbence
aktív tag
Ezt ki kell, hogy próbáljam!

Valami tipp esetleg indulás előtt?

-
DopeBob
addikt
Én is kikaptam 4-0ra idegenben pedig az első félidőben 70% a másodikban 63% volt a labdabirtoklásom :/ A közvetítés szerint 2x lőttem kapura a 90 perc alatt, előzetesen a HO! meccsszimulátora 97%ban az én győzelmemet jósolta, szóval ftw

Hogy még teljesebb legyen az örömöm, lerúgták a legjobb csatáromat 3 hétre, és egy szélső is megsérült, ráadásul abból nem is nagyon van tartalék

Lehet, hogy veszek egy jó vagy remek védőt, 4-5-1 és ellentámadás vagy játéktördelés. Vagy nem tudom

-
Patrick
addikt
Igen és még az xp-ket is simán kapja, mert játszani fog kupában és vagy bajnokin. Megéri beruházni, több okból is, én is ezt fogom majd tenni, amint kiedződnek a kapusaim.
Amióta játszom, mindig idősebb tapasztaltabb playerket vettem, de valahogy ez nem jött be, pláne most így, hogy sok minden változik a HT-ban. Fiatal dinamikus erős csapat kell.
-
Patrick
addikt
Az igen, szép.
Grat 
Egy dologra vigyázz az idősek vásárlásánál, sajnos én is azt hittem jó lesz. Mindig idős csatit vettem meg védőt meg kp-t és sosem úgy teljesítettek, ahogy kéne. Próbálj meg inkább picit többet költeni rájuk és olyan 25-26 éveseket venni. 4-5 szezonig nagyon is jók lesznek, lesz erőnlétük és a skillük sem esik még vissza. Mire ez a 4-5 szezon lemegy, addigra simán tudsz újítani, ha nem előbb.

-
-
Patrick
addikt
Hát még csak ragyogó és nagyszerű.

Kiedzem őket a ragyogót, földöntúlira, vagy legendásra max. Eladom és belőle 3 fiatal védő.
A másikat meg titánira edzem. Veszek belőle WC kapust és a maradékot megtartom vagy erősítek. Mindegyik kapussal majd ezt fogom csinálni, így egy szezon alatt lépnek két szintet és eladom őket. Elvileg 700 milla + minden szezonban. Jobban kijövök így, mint ha várnék 3 szezont, mire jó-ról titáni lesz. És így minden szezonban tudok venni egy bivaly erős fiatal játékost.
-
okay
aktív tag
válasz
Patrick
üzenetére
Hogy konkrétat irjak:
Idegenben voltam és több KP-ja , ugyanannyi támadás. MeccsID:258103299
Otthon ,de itt nagyon kevés KP MeccsID:258103290
Idegenben ,elég jó védekezés MecssID:258103286Hát a te meccsed nagyon nem reális ,csak kis támadással volt jobb és 7gól pff.
A meccsmotor szereti a védelmet , meg ha ez sem elég, jön a random eredmény!

-
Patrick
addikt
Nem tudom, a KP nem olyan, mint régen ez okés. A támadásom jobb, volt, mint az Ő védelme és az Ő támadása jobb volt, mint az én védelmem. Ez egy X-nek tűnt nekem, vagy 1 góllal vki nyer, de 1-7-re.
5 meccs van még hátra, abból kettő hazai pálya, azokat igyekszem megverni. Pic, Normál, Pic, Pic és Mots az utolsó meccsre. Így lehetek 5-6. Talán.
442, no majd kipróbálom.

-
okay
aktív tag
A válasz 4-4-2.
Erösebb középpályával játszó csapatot verek többet is, mondjuk nekem csapatrésznek a védelmem az erösebb. De igy bármilyen szélsőségest megverek,erös támadásút is ,erös középpályást is.Nem lehet hogy a motor most a Védekezés csapatrészt sorsolja ki inkább? Erös középpel nem érnek semmit mostanában, és vertem már nagyon jó támadásút is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grat hozzá. Nekem egyenlőre úgy tűnik lesz egy U-20-as boszniai kapusom.
sztem varok meg egy fejlődést náluk s utána eladom az egyiket amelyik a legöregebb s jöhet egy fiatal