- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
-
-
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott 
-
GaBBoR
tag
-
Draki
aktív tag
válasz
HardWare
üzenetére
Köszi az információt a ramokról ez bíztatóan hangzik.

Az AMD proci árcsökkenés mikor válik kézzelfoghatóvá?
Alapvetően engem 3200+-os vagy 3500+-os Venice magos jószág érdekelne. Most keresek procit is, ha tudsz kedvező áron akkor azt is vinnék akár már csütörtökön.
[Szerkesztve] -
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
akkor az a helyzet, hoyg felmennenk vonattal az asszonnyal, de lenne egy kerdesem. megbeszeltuk ugyan, hogy mi a szitu, de van valamennyi esely arra, hogy nem jon lettre a biznisz? mert ennek fenyeben aldozunk a vonatjegyre es nem szenvedek tovabb az auto kergetessel. irj valamit, hogy kicsi, keves, sok, vagy semmi... aranyaiban vagyok kivancsi, hogy inkabb autot keressek, vagy bemerjuk vallalni a vonatot

-
Draki
aktív tag
válasz
HardWare
üzenetére
Engem egy MSI K8T Neo2-F alaplap éredekelne. (Ugye a lap új, bontatlan, dobozos?) Valamint 2x512MB Super Talent cl2-es mem. Gondolom az MSI lapban gond nélkül fognak menni párban hisz ez lenne a cél...

Az MSI lappal kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy most 15000 vagy 15500 HUF az ára, mert a topicban 15500-öt láttam a linked alatt meg 15000-re van kírva nem mintha lenne különösebb jelentősége. Csak érdekes.
Véletlenül hasonló jóáron nem tudnál 3200+-os Venice magos A64 procit szerezni? Akkor azt is tőled venném...
A cuccokat mikor és hol tudnám átvenni? (Mail címem adataimnál.)
[Szerkesztve] -
Csibu3
tag
Szia SZia!
Nekem Oan DDR2-es ram kéne ami minimum 667-es és 2* 512 hoozávetölegesen a Corsair Dualkit kerül 22000ft netto-ba.... szal nekem nem kell Corsair. De müködjön...a lényeg ez....
A Dolog egy AA8XE-thirdeye -ba lenne mert most 2db Syncmax Ram van benne 2*512 ha ezt is beszámitod akkor már szobrot is emelek neked...
amugy nekem egy x800 Turbom van és veri 6800 gt-ket.. 
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
hat igy konkretan az a baj, hogy egy szallitos ismerossel mennek, aki 14kor mar kecskemeten szokott tankolni. miutan szallito, sajnos konkret idopontot sem tudnek mondani. azt hiszem keresek inkabb keresek akkor mas megoldast a szallitasra, de nem adom fel, kitalalok valamit
-
Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Üdv, ManiaC

szokott lenni mindenfel szar ugy felevente learazva - hiba nelkul