Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott 
Aktív témák
- VR topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott