- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
aXXon
őstag
kuldtem hozzatok egy ismerost SD kartya ugyben, elvileg olyan negyedora mulva ott van
-
aXXon
őstag
jingle bells, jingle bells, jingle all the way .... (rejtett up) (a 15os tft lehet hogy kell a fonokomnek)
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare #299 üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott
-
aXXon
őstag
az hagyjan, hogy a cim el, de a kiszolgalas is elsorangu!! eppenhogy csak vakumfoilazott malajkurvakkal nem kinaltak meg minket a mult heten
up a topiknak!!
es udv Hardwarenek -
aXXon
őstag
akkor holnap megyunk ungawaval
up!!
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare #224 üzenetére
akkor az a helyzet, hoyg felmennenk vonattal az asszonnyal, de lenne egy kerdesem. megbeszeltuk ugyan, hogy mi a szitu, de van valamennyi esely arra, hogy nem jon lettre a biznisz? mert ennek fenyeben aldozunk a vonatjegyre es nem szenvedek tovabb az auto kergetessel. irj valamit, hogy kicsi, keves, sok, vagy semmi... aranyaiban vagyok kivancsi, hogy inkabb autot keressek, vagy bemerjuk vallalni a vonatot
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare #216 üzenetére
hat igy konkretan az a baj, hogy egy szallitos ismerossel mennek, aki 14kor mar kecskemeten szokott tankolni. miutan szallito, sajnos konkret idopontot sem tudnek mondani. azt hiszem keresek inkabb keresek akkor mas megoldast a szallitasra, de nem adom fel, kitalalok valamit
-
aXXon
őstag
na szervezem az utat, de csak ez a 14-18 ora kozti idopont a jo??
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare #171 üzenetére
megakartam nezni a regi oldalt, de nem jott be
de aztan rajottem, hogy en voltam a hulye,
ezert toroltem a hozzaszolast. azert erdekelt, mert azt irtad valakinek athlon64 procira iranyulo kerdesere, hogy a regi siteon nezelodjon, ezert gondoltam, hogy hatha (SOS szuksegem lenne egyre) de ott sem talaltam
-
aXXon
őstag
hat ha az vagy akire gondolok mar valtottunk par emailt, de csak 19esekrol kaptam akkor infot, ugyhogy lehet nem az vagy akire gondolok, de attol meg segithetsz, ha dobsz a mailemre egy mailt, azt nagyon megkoszonom! (egy tuti erdekelne a szomszedot, egy meg engem is, csak el kellene menjen a 19esem)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest