- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Szia Hardware! Annyi változtatást szeretnék eszközölni, hogy az MSI lapot mégsem kérném viszont a 2x512mb Super Talent memória mindenféleképpen kellene. Az oka a módosulásnak az, hogy úgydöntöttem lesz vidkari csere is és akkor már inkább nforce4-ultra chipsetes lapot szeretnék. Ilyen lapot nem tudnál ajánlani? Asus A8N-E vagy esetleg Abit K8N-Ultra jöhet szóba, de ha tudsz más fajta NF4-ultra lapot az is érdekes lehet...
-
Draki
aktív tag
válasz
HardWare #276 üzenetére
Köszi az információt a ramokról ez bíztatóan hangzik.
Az AMD proci árcsökkenés mikor válik kézzelfoghatóvá?
Alapvetően engem 3200+-os vagy 3500+-os Venice magos jószág érdekelne. Most keresek procit is, ha tudsz kedvező áron akkor azt is vinnék akár már csütörtökön.
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
Lenne egy kérdésem a Super Talent memóriákkal kapcsolatban. Megtudnád mondani milyen chippekkel vannak szerelve ezek a cl2-es modulok? Gondolom a hűtőbordán van valami matrica azon kell lennie a chipekről némi infonak. Igazából a cél az lenne, hogy cl2,5-ben minimum menjen 480-at. Ha megtudnád mondani milyen chipekről van szó abból kb. tudnám mire számíthatok.
-
Draki
aktív tag
Ma délelőtt még megpróbállak elérni telefonon is, (ha egyáltalán a belinkelt oldalon található mobilszám a tiéd) de ha az sem sikerül és ide sem válaszolsz akkor asszem el kell kezdenem máshol érdeklődni, pedig jó lenne ha összejönne a bolt.
-
Draki
aktív tag
240# ??
UP! (Bocsi de minnél hamarabb kellenének a vasak ezért vok kicsit türelmetlen.)
-
Draki
aktív tag
válasz
HardWare #224 üzenetére
Engem egy MSI K8T Neo2-F alaplap éredekelne. (Ugye a lap új, bontatlan, dobozos?) Valamint 2x512MB Super Talent cl2-es mem. Gondolom az MSI lapban gond nélkül fognak menni párban hisz ez lenne a cél...
Az MSI lappal kapcsolatban még az lenne a kérdésem, hogy most 15000 vagy 15500 HUF az ára, mert a topicban 15500-öt láttam a linked alatt meg 15000-re van kírva nem mintha lenne különösebb jelentősége. Csak érdekes.
Véletlenül hasonló jóáron nem tudnál 3200+-os Venice magos A64 procit szerezni? Akkor azt is tőled venném...
A cuccokat mikor és hol tudnám átvenni? (Mail címem adataimnál.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások