- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
digitalentum
csendes tag
Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget és a javaslatot, amit a stúdió hangkártyám lecserélésével kapcsolatban kaptam.
Azóta sikerült vásárolni egy kifogástalan állapotban lévő (dobozos) ESI MAYA 44 PCI hangkártyát egy német - eBay Kleinanzeigen - weboldalról, 20 EURO-ért (postával együtt 34 EURO). Remek vétel volt és gyönyörű hangja van. -
digitalentum
csendes tag
Promóciós- és termékvideókhoz aláfestő/háttér zenék szerkesztése (mert jogvédett zenét nem használhatunk fel), PreSonus, Bitwig, Steinberg szoftvereken, főleg hangmintákból (MS Windows 10).
Egy PCI (vagy PCI-E) slotba dugható kártyát szeretnék (már csak a gyorsaság és a kényelem miatt is.) Egy SoundCraft CompAct 10-es keverővel használtam eddig. Nem szükséges, hogy a legújabb és leg"trendibb" kártya legyen. Az ára pedig egy szerényebb ötjegyű szám (forintban).
Most átmenetileg egy külső TASCAM US-122L interface-t használok. (Mert a Terratec PHASE 28 PCI hangkártyát már kiszereltem a PC-ből - ugyanis el szeretném adni, talán még érdekel valakit.)(Ja, és van esetleg valakinek Windows 10-es driver-e a fentebb nevezett hangkártyához?)
-
digitalentum
csendes tag
A még ma is tökéletesen működő Terratec PHASE 28 (24 bit/192 kHz Multi I/O Recording Interface PCI) hangkártyámat szeretném lecserélni, mert igencsak elszállt fölötte az idő vas foga.
Elsődlegesen zenélésre, zeneszerkesztésre használnám. Nem tudom, hogy jó topikban járok e? Hol kaphatok segítséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged