- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
Blackmate #73 üzenetére
Én egyszer pont a Zeck-kel áztam el. Jött egy iszonyat nagy felhöszakadás, és mire elértük a végfokokat, állt a rackben a viz... Kikapcs, szétszed, és láss csodát az erösitö aljában csak a hütöbordák vannak, és igy nem lett semminek semmi baja. Délután már dolgozott tovább.
[Szerkesztve] -
pkmic
csendes tag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
Bizony
Vagy papírt kérnek, avgy tudást, és a kettő nem jár együtt. A papírt BME-n, Gödöllőn is megkaphatod, és ha kicsit jobban utánajársz, akkor harapófogóval ki tudod szedni az oktatókból a tudást is, de suliban tényleg inkább csak papírt kapsz..
Még anno, mikor elkezdtem keresni, hol is lehet hangmérnöknek tanulni az elkeserítően csekély választékot két részre lehetett osztani: főiskola vagy alapítványi (fiztetős) suli. Az előbbi mérnöki diploma az utóbbi okj-s képzés, de egyértelműen gyakorlati, míg a fősulin inkább az elméletet nyomják.. ha nyomják.
Alapítványi sulikról sok jót nem hallottam, de konkrétan az Oktopusról azt tudom mondani, hogy akik ott végeznek, azok el tudnak helyezkedni a szakmában. Vagy nyitnak egy saját stúdiót (ez a leggyakoribb) vagy ... nemtomEddig még csak ilyenről olvastam.
Szóval suli van bőven, csak azt nem lehet tudni, hogy hol mit adnak, és azzal hogy tudsz majd elhelyezkedni. Ha van ismeretséged, szerintem bármelyikbe belekezdhetsz... ha nincs... akkor rizikózz -
Bigya
őstag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
Sok felé és sok féle oktatás van. Pontosat most nem tudok, mondani, de kérdezhetek mást.
Bővebben: link Nekik szokott lenni tanfolyásuk. -
pweisz
senior tag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
néda mingyárt mit találtam:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest