Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
esetleg valaki aki mégiscsak tud valami problémáról a dologgal kapcsolatban?nagyon megköszönném!
-
betyarr
veterán
hibajelenségem még ezzel kapcsolatban nincsen,csak tegnap amikor ehhez megfelelő hangkártyát kerestem egy számtech boltban,akkor mondta ezt az eladó,hogy azért sem nagyon gyártanak már hangkártyákat koax kimenettel,mert a tápját könnyen tönkre teheti.bár furcsálottam a dolgot,de azért gondoltam felvetem még 1-2 fórumon a dolgot hogy biztosra menjek.
papamacival már volt egy társalgásunk,ő azt mondta hogy a digitális jel 10 méteren beül működik igazán,de nem tartja kizártnak hogy pár méter plusz gondot okozna.arról nem szólt hogy egyéb gondot okozna. -
betyarr
veterán
szerintetek az elképzelhető hogy a digitális koaxálisan összekötött számítógép-erősítő párosításból eredhet olyan probléma,hogy nem bírja a számítógép vagy az erősítő tápja a dolgot?(mármint azt hogy koaxálisan van összekötve) (12 méter koax,75 ohmon).tegnap ezt ecsetelte nekem valaki az egyik számtech boltban,de nekem olyan hihetetlen a dolog.
véleményeket várok,köszi!
[Szerkesztve] -
betyarr
veterán
köszönöm a tanácsokat,kipróbálok még pár dolgot!
-
betyarr
veterán
válasz
PapaMaci #119 üzenetére
affene...akkor szerinted mi lenne a legmegfelelőbb megoldás erre?nem muszály a digitális jel.meglennék nélküle,csak sikerüljön már összekötni úgy eme 2 dolgot,hogy ne legyen alapzaja!gondolod hogy a mikrofonkábel az leárnyékolná annyira hogy ne szedjen össze 15m-en alapzajt?
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz
PapaMaci #104 üzenetére
bár fogalmam sincs hogy ez mit jelent:S/P-DIF,a témához viszonylag láma vagyok.csupán csak egy gondolat született meg a fejemben.tehát akkor nagyon sirályul le lesz árnyékolva ha koaxot használok erre?mert kaptam én egy kisjack rca végű vezetéket,csak az volt vele a baj hogy szerintem az egyáltalán nem volt árnyékolva.na én azt még csak az erősítőbe dugtam bele és annyi zajt összeszedett a 15 méteren,hogy alig kellett a hangerőn tekerni,máris ordított a két hangfal.
-
betyarr
veterán
na talán itt kapok választ a kérdésemre,remélem nem baj hogy a topikomon kívül itt is felteszem:
nos adott egy számítógép és egy erősítő,amit szeretnék összekötni,csak sajnos kicsiny városunkban (nyíregyháza) még nem sikerült 15 méteres kisjack és rca végű,ÁRNYÉKOLT vezetéket kapnom...kérdésem igazából az lenne,hogy ha én koaxálisan kötném össze eme két dolgot,akkor ahhoz használhatnám azt a koaxot amit az antennáknál is szoktak,vagy inkább tegyek fel hülye kérdéseket melegebb éghajlaton??na és persze ha én azt használom,akkor nagyon jól le lesz árnyékolva,vagy pedig hülyeséget beszélek most is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged