- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Semmi gond! Messzeföldön ismert hisztis vagyok
A konfig viszont még mindíg nem tiszta, mihez is kell a sub?
Amugy lehet, tényleg jól járnál egy oópár aktív dobozzal, amiben pl van egy 15-ös mély. Azokhoz nem biztos, hogy kell külös sub. Ráadásul hangzásban sok gond van egy különálló sugárzóval. Sok esetben többet lehet veszteni vele, mint nyerni. Kérdés, hol váltod el, meddig szólnak egyött a szélessávúakkal, hová helyezed el? Mert pl ha széles tartományban szól együtt a 2 sugárzó (teszem azt 80-200Hz-ig) lehet, hogy lesz egy olyan fázishibád, ami kioltja a mélyközepeket, és ezzel megyszünik a mélyérzete az embernek,hiába buhog alul a sub 40-80Hz körü -
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #1105 üzenetére
Nekem személy szerint tetszenek ezek az USB-s mikrofonok. Bár nem használom őket, lévén minimum 2 csatornát mindig rögzítek, de ami igények itt elhagnzanak, arra jók lehetnek. Anno az audiotechnika AT2020-asát nézegettem, ami USB-s. Bár az kicsit másabb árkategória. Lévén az a mikrofon is elég használható darab.
Az viszont tény, hogy a modern korban olyan olcsó lett a mikrofon gyártás, hogy már szinte mindenki tud elfogadható kapszulát gyártani, elérhető árban.
Amugy nekem régóta külső hangkártyáim vannak. Amiben mikrofon előfok is van, pl a Tascam us 144. Azzal vettem fel anno pár koncertet sztereo mikrofonpárral. Egész jó hangja van, és szerintem most 30-40 körül meg lehet kapni használtan. -
PapaMaci
őstag
Az a baj, hogy továbbra sem tudjuk, mit mivel szeretnél csinálni, mi mire kell. Én nagyon szivesen segítenék, de nem fogom tudni megmondani, hogy egy mélynyomónak mekkora hangja van. Pláne nem tudjuk, mi van felette, csak mert nem a sub-tól nem fogjátok érteni egymás szavát?
Azt pláne nem értem, hogy akarod programmal állítani a mélynyomót? Aktív DSP-nek akarsz használni egy programot?
Nagyon hiányosak az infók! -
PapaMaci
őstag
Azt hiszem, Bigya a szívemből beszélt!
Én sem látoom, hogy az ibiza lenne a gyengébb.
A fizika jelenlegi állásopntja szerint a nagyobb teljesítmény 2, 4, 8, 16 ohmon egyaránt nagyobb teljesítmény. Ehhez még hozzájön ...vagy inkább levonódik a hangsugárzó hatásfoka.
De még mindíg van egy pár nyitott kérdés, aminek ismeretében tán hatékonyabban tudnánk segíteni.Bigya üdv!
Rég láttalak. Minden rendben veled? -
-
PapaMaci
őstag
válasz
gabika1969 #1070 üzenetére
Sajnos a kommersz hangtechnikához egyáltalán nem értek. De úgy látom, másokat sem nagyon mozgat ez a kérdés. Lehet, érdemesebb lenne más topikban is rákérdezni!
-
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #1064 üzenetére
Szia
Az M-audio nem szokott mellényúlni. A behringer keverő, alaplapi hangkártya párosnál pedig szinte bármelyik külső hangkártya jobb! A latency most már talán egyik eszköznél sem akadály. Amugy nekem volt anno Tascam US144, illetve FireOne. Az egyik USB-s, a másik firewire. Mindkettőt merném ajánlani! Főleg a FiraOne-t, mert azon még egy transporter is van, ami a szerkesztésnél egy áldás. Használtan már lehet kapni 30 körül.
A két videonál az első az agyon van processzálva, a második meg nem akkor énekel, szóval sokat nem tudok belőle megállapítani.
Amugy a realtime effektezés tényleg nagyon nagy segítség éneklésnél, de ahhoz inkább erős gép kell!
A mikrofonod nem ismerem, de amnit hallottam, az nem volt rossz. Nem hinném, hogy annak lenne zaja. Keverőből meg már hallottam zajosat. Mi több, fázishibásat is...Ui.: Az éneksávodat tényleg elküldhetnéd teljesen szüzen! Még mindig kiváncsi vagyok, de az effekttel nem tudok annyira hozzányulni, mint szeretnék!
-
PapaMaci
őstag
Hangfoglaláson volt valaki?
Én kinéztem ma. Természetesen az erre szánt 3 órám a kiállítás felére sem volt elegendő...
Holnap munka után még kénytelen leszek kinézni!
Ha valakinek megjönne még a kedve, akkor ugy gondolom, érdemes meglátogatni! -
PapaMaci
őstag
válasz
Sir McMonk #1057 üzenetére
Bérelhető
-
PapaMaci
őstag
válasz
toshiba300 #1054 üzenetére
Azt gondolom, ha az RCA kábelek nincsenek elkötve -márpedig miért lennének...-, akkor annak jónak kelle lennie!
-
PapaMaci
őstag
válasz
Sir McMonk #1053 üzenetére
Én magam részéről becsattogtam a boltba, és vásároltam HA800-asokat. Amennyibe az kerül, a csatlakozókat nem kaptam volna meg... A gombok már ingyen voltak
De nekem 25db fajhallgató meghajtása volt a cél. -
PapaMaci
őstag
válasz
Sir McMonk #1049 üzenetére
Én anno szemeztem ezekkel, de végül is nem barkácsoltam, vettem készen. Mondjuk nekem sok kimenetre volt szükségem. De itt találsz hozzá mindent, csak be kell dobozolni!
-
PapaMaci
őstag
válasz
toshiba300 #1050 üzenetére
Fázishelyesen kötötted be? Nem lehet, hogy egymás ellen dolgoztak? Bár aktívnál ez nem megszokott jelenség... De még is lehet.
-
PapaMaci
őstag
válasz
alvarezlopez #1044 üzenetére
...vagy ennyire azért nem érdekes a kérdés?
-
PapaMaci
őstag
válasz
alvarezlopez #1044 üzenetére
Szia
Amikor éppen "nem működik megfelelően", akkor sztereó amit hallasz, vagy mono?
-
PapaMaci
őstag
...Mondkuk, ha D osztályú erősítő van benne, akkor teljesen elképzelhető ebben méretben is minőség.
Amugy nekem is ez szurt szemet, hogy ráírják, hogy jobb, mint a nagyok.
Bár most nem használom, mert csak aktív hangfalaim vannak,de még megvan a végfokom, egy pioneer spec4. Az pl jó időre megoldotta a végfokproblémámat.
...Csak az más árkategória.Szerk: Amugy mi van veled? Rég jártál erre! Meló hegyekben? A szakmában nyomod még?
-
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #1035 üzenetére
Azért van, aki nézi
Ki lennék váncsi a dobozokra is, meg az erősítőkre is.
Az erősítők nagyon helyesek, de azt kicsit nagyképűnek érzem, hogy alkalmas leváltani a nagyokat. ...lehet, hogy van olyan nagy, amit leszól, de azért na...Az ilyen régi "vintage" hangfalaknak meg általában eléggé szerethető hangjuk van. Remélem, ez is olyan!
-
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #1029 üzenetére
Küldj már nekem külön alapot, meg éneksávot tisztán, ahogy a mikrofonról lejött!
Szerintem tök jót lehetne csnálni belőle!
Priviben dobok mélcímet! -
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Én egy pár éve ebbe na szakmában kotnyeleskedem, de az akusztikai dolgokhoz hozzá sem tudok szagolni. Szerintem érdemes lenne keresned egy szakembert, mielőtt feleslegesen kidobsz egy rakat pénzt!
Egy tuti, ne legyen négyzetalapú a helyiség, és ha lehet, minél kevesebb párhuzamos felület legyen! A mélyeket nem tudom, mennyire fogja meg a kőzetgyapot. Milyen vastag a téglafal, meg a födém?
Meló ügyben nem tudok mit mondani. Esetleg érdemes lenne odacsapódni valaki mellé! Aztán kialakul. Jó esetben mindenkinek megvan a saját munkatársi köre. -
PapaMaci
őstag
válasz
szatocs #1018 üzenetére
Jaja! Neked próbáltam.
A logitech oldaláról nem derül ki, hogy azokon a drótokon milyen jel megy. De ha nem kell minden sugárzót villamos hálózatba dugni, akkor nyilvánvalóan passziv dobozok, és akkor nem árthat egy picivel komolyabb kábel, amibe nem vesznek bele az elektronokmondjuk egy 2x 0.5, vagy 2x 0.75-ös kábel.
-
PapaMaci
őstag
Én tudok olyan elektronikát, amivel meg lehet oldani
Viccet félretéve... Ezek szerint a hangszórók aktívak? -
PapaMaci
őstag
válasz
Jano156 #1008 üzenetére
Ez a kapcsolóüzemü táp, és az alacsony minöségü hangkártya tipikus esetének fennforgása.
Nem mondom jo szivvel, de le lehet, erdemes lennekiprobálni, hogy mit csinál, ha kikötöd a gépböl a földet.
Érintésvédelmi szempontból nem helyes a dolog!
Plane, hogy ehhez a gépben, a monitorban, nyomtatoban egyaránt le kellene választani a földelést! -
PapaMaci
őstag
Bocs!
Lehagytam egy 0-t!
100m felett a kerdes -
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #997 üzenetére
Ritkan usszuk meg a kabelezest 10m-bol, szoval no para! 10m felett lehet gondolkozni! Persze jo kabelekkel az sem akadaly!
-
PapaMaci
őstag
válasz
Auratech #987 üzenetére
Annyiban helyesbítenék, hogy amit írtál az a szimetrikus Jack bekötése,
A sztereó bekötésnél a csúcs a jobb, a gyűrű a bal, és a slave a közös hideg pont.
Amugy a többi tényleg így van. Még csajozás közben is megzavaraht, egy a megszokottól eltérő hangzásJAckass6:
Én is merem ajánlani a JetAudio -t!
Annál jobb lejátszót még nem hallottam win alatt.[ Módosította: Ndruu ]
-
PapaMaci
őstag
-
PapaMaci
őstag
Miután reggel megírtam a hsz-t gyorsan kiszámoltam, nehogy hülyeséget irjak
egy másodpercben 48.000 mintavétel 24bit mélységben sztereo csatornán =
2*24*48.000/1024^2=~2.2Mb/s
Ha oda-vissza küldesz rajta jelet, még akkor sem használtad ki a felét sem az USB1.1-nek (11Mb/s)
Ha csak 44.1 /16-ban dolgozol, akkor -11,3Mb/s, ha ugyan ezt csak monoban, akkor ~670kb/sNa ezeket már inkább csak magamnak számoltam ki, az nagy fáradságomban
-
-
PapaMaci
őstag
válasz
kislevelibek #948 üzenetére
Ugy gondolom, hogy egy többsávot kezelő progival kellene probálkozni!
Ha maradni szeretnél a Sony-nál, akkor pl a Vegas pro, vagy ha nyitott vagy, akor a Steinberg nuendoja, de akár audacity, vagy sonar!
Amibe be tudod hivni egy sávra az alapot, egy másik sávon meg tudod venni az éneket, majd utolag keverni.
A keverőn visszakapnád az alapot, és valahogy magad mellékeverni. Sajnos nem ismerem a terméket, igy nem tudom a megoldást. De tuti, hogy nem a Sound Forge a Te barátod! -
PapaMaci
őstag
válasz
kislevelibek #944 üzenetére
Szia
Én nem teljesen értem a problémát.
A keverő egy sztereó interface, ami a saját mix-ét tolja a be a gépbe, vagy lehet választani, hogy aux legyen, vagy esetleg egyes sávokat is lehet kijelölni felvételre?
Amit a gépből visszakapsz, az csatornán érkezik, és keverhető?
Aux-ot is tudsz hallgatni, vagy csak a program kijáratot?
A program, amit használsz "asio"-ként használja az eszközt, vagy wdm driver fut?
Az eszköz, illetve a használt SW tud "direct monitorig"-ot?Aztán majd gondolkodom tovább, ha írsz részleteket.
-
PapaMaci
őstag
válasz
atidzsiforc #930 üzenetére
Pedig ezek az eszközök általában egyszerűek, mint a faék.
-
PapaMaci
őstag
válasz
atidzsiforc #928 üzenetére
Ezzel a [driverrel] próbálkozol?
-
PapaMaci
őstag
Csak azért irtam, mert a sziszegő pont nem esik bele a szűrésbe, és a kopogó sem a megfelelő annak a hangnak a leírására, ami ellen a popfilter véd.
"A popfilter a hangtechnikában használatos eszköz; közelmikrofonozáskor használjuk a hasznavehetetlen és káros akusztikai tulajdonságú mikrofonszivacsok alternatívájaként.
Nyilvánvalóan azért közelmikrofonozunk, hogy minél közvetlenebb hangot "halljunk", a tér akusztikai anomáliáitól lehetőleg függetlent, s kompromisszumokat vagyunk kénytelenek kötni a mikrofonok közeltéri tulajdonságaival.
A popfilter az egyedüli, jelenleg ismert megoldás, az előadók szájából erősen kiáramló levegő féken tartására, bizonyos - T, D, B, P - hangzók formálásakor.
Ezen hangzók szinte arrébb "lökik" a membránt, fölösleges túlvezérléseket, torzításokat okoznak, melyeket később rendkívül nehéz orvosolnunk. A "popfilter" egymástól bizonyos távolságra elhelyezett két szövetdarab együttese, melyek jó esetben akusztikailag, és vizuálisan is "átlátszóak". Az akusztikai átlátszóság csekély frekvenciafüggést jelent. Ez is egy kompromisszumos megoldás, valamit, valamiért. Az előbb említett membránmozgások kellemetlen következményei sokkal súlyosabbak, mint a popfilter akusztikai viselkedése. Tény, minél sűrűbb szövésű a filter, annál hatásosabb a puffogásokra, "dübbenésekre", viszont annál kevésbé "átlátszó". Fordítva, éppen az ellenkezője az igaz."
/Wiki/Szerk:
Csak azért, hogy nehogy félrevezzessünk valakit! -
PapaMaci
őstag
Nagyon beindultatok!
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az ADAM-okkal vigyázni!!!
A ribbon nagyon hamar csapdába ejti az embert. Nagyon részletező, nagyon nyitott, gyors, de lehet, hogy alatta semmi nincs. Még dinamika sem! Aztán még az is kiderülhet, hogy az a magas sem igaz. Jártam igy... Megint csak nem fikázás, csak számomra döbbenetes volt, mert elsőre én is megkajáltam.schawo: 10dB- s eltérések azért elég durvák egy lehallgatásnál! Ott tényleg kellene valami akusztikai elem! Amugy melyik fostex-ed van?
-
PapaMaci
őstag
Most ezt vegyem úgy, hogy én vagyok a troll, vagy magadra irtad?
Nem tudom, milyen szakmában van ilyen kifejezés, hogy EQ-zás, de mifelénk hangszinelésnek, vagy ha a végső beállításokrol van szó, akkor master-elésként említik.
Sztem a Fostex az nem egy lapon említendő a genelec-kel, bár mindkettő szól, de attól még elhiszem, hogy perverz vagy
(Egész pontosan a Fostex termékpalettáján nincs olyan hangfal, ami bármelyik genelec-kel egy lapon említhető! És ezzel nem fikázni akarom a Fostex-eket, csak az egy másik kategória)
Abból meg hogy a hatésfeles kifejezésről nem egy azonnal általad kigondolt hangszóró mérete jut eszembe, azért elnézést kérek!
Illetve eleve elnézést kérek a tudatlanságom, bükkfahumorérzékem, no meg a trollságom végett! -
-
PapaMaci
őstag
válasz
draco2140 #869 üzenetére
Továbbra is ugy gondolom, hogy màs a szempont munkànàl, és zenehallgatàsnàl.
Én pl pont azért vettem le egy dynaudio hanfalat, mett minden nagyon jol szolt rajta, és nem tudtam vele dolgozni. Ugyan ez vissza is igaz, egy jo monitoron nem lehet zenét élvezni,vavg nagyon perverznek kell hozzà lenni... -
PapaMaci
őstag
...és még nem szóltunk a Biamp hangfalakról, ahol amély, és a magas szekciót külön erősítővel hajthatod.
-
PapaMaci
őstag
válasz
cucmalajmc #800 üzenetére
Mint ahogy előttem Auratech fórumtárs írta, léteznek olyan mikrofonok, amik USB-vel csatlakoztathatók számítógéphez, és egy egyszerű plug'n play hangeszközként működnek. Nem kell se keverő, se kábel, nem kel külön tápot adni, csak USB-n rádugod a gépedre, és beszélsz bele.
Erről szólt az említett hsz.
-
PapaMaci
őstag
válasz
cucmalajmc #798 üzenetére
Hali
Mi a feladat?
Mrert ha csak 1 mikrofon jelét szeretnétek rögzíteni, akkor az előző hsz-t olvasgasd! -
PapaMaci
őstag
válasz
Adam-HUN #796 üzenetére
Hli
Én is csatlakoznék Auratech fórumtárshoz!
Szerintem nem vesd el egyből a podcast-okat!
Van a RODE-nak is egy Dinamikus példánya,meg az Audiotechnikának is egy kondija (AT2020USB).
Ezkben az a legjobb, hogy nincs velük küzdés, nem kábelezed agyon a szobát, és ha bárhová menni kell, akkor pillanatok alatt le lehet bontani, illetve összerakni.
Aztán ha komolyodik a dolog, még akkor is megveheted az eszközöket, de ezzel tuti nem csináltál rossz befektetést!Ha meg még is a külön egységek érdekelnek, érdemes még megnézni, milyen a hangkártyád minősége! Nehogy ezen bukj!
Popfilter meg úgyis minden mikrofonhoz ajánlott, amibe közelről beszélnek, énekelnek!
-
PapaMaci
őstag
válasz
szabifotos #782 üzenetére
Szia
Nem értem, mi is lenne akkor a lényeg?
-
PapaMaci
őstag
Mac, vagy PC... ...vallási kérdés...
Én PC-vel használom a programjaimat (Nuendo, Vegas, meg MIDI hangszinek gazdagon, meg még pár dolog), és vele sok gondom.
Az tény, hogy sztem még mindig nem tudnak a progik 2 magnál többet meghajtani, szóval akár pc, akár mac, egy jó izmos c2d, és azzal eldolgozhatsz egy darabig. -
PapaMaci
őstag
Ezek tényleg nem megerőletető melók.
Én végülis itthon maradtam, mert annyi munkám volt, hogy nem tudtam eladogatni a lomomat. A szinházból eljöttem szept 1-től, azóta volt kereken 5 szabad napom. Ebből 2 esett a karácsonyi időszakra. Mostanában épp TV-s közvetítőkocsin hangászkodom, mellette felvételek tömkelege, utómunkák, és bármi, amiért pénzt adnakSzerk:...hja... és azóta még több lomot bevásároltam...
-
PapaMaci
őstag
Szia
Amit Bigya linkelt az egész jó lehet, lévén, hogy a vevő 12V-ról működik, igy még inverter sem kellene hozzá.
A tölthetőre viszont rácáfolnék, hisz most már vannak nagy kapacitású akkuk, amikel 5-6 órát tudod használni a készüléket. Ha veszel többet, akkor 2-3 városnézés után cserélsz, majd este feltöltöd az összeset. Sztem egy évig simán el lehet használni egy pakk akkut.
A VHF sáv az viszont tényleg zavaros! Hol vagy, melyik városban? Mert BP-en a belváros csupa szemét frequencia ügyileg. De ha nem áll messzebb 2-3m-nél a beszélőd a vevőtől, akkor nem hinném, hogy lesz nagyobb térerejű adás a közelben. -
PapaMaci
őstag
Szia
Én nem nagyon hangosítok élőzenét, ha mégis, akkor csak frontban hallgatom.
A fülesem pedig Sony MDR-7506, de főleg felvételeken használom, és nem tudom, hogy állja meg rákkenrollban (bár láttam már, aki ilyet használt...). Sztem ennél jobb zárt fülest nem nagyon árulnak, ráadásul az ára is elég szolíd. -
PapaMaci
őstag
...hát... Pedig elég jók...
A pénz nagy ur! Azt kell megvenni, amire pénzed van! Ne zárkózz el a használttól sem, de mindent hallgass meg mielőtt megveszed! Sztem a JBL-ek annyit megérnek, amennyiért árulják őket.
A mélynyomós téma az kérdés? Mert ha igen, akkor nem hiányzik. -
PapaMaci
őstag
Bocsmindenkitől. hogy átmegyek offba
De mert mi a baj ezzel a Dynoval? És ugye nem gondolod, hogy a Logitech komolyabb?
Viszont tudni kellene, milyen végfokod van! Annak tudatában lehetne nézelődni!Amugy utánnanéztem ennek a két JBL-nek. Hallottam ezeket, ezért nem irnék rá véleményt. Viszont ha ennyi pénzed van a dologra, akkor nem kérdés!
A Dyno árából 3 pár E80-ast vehetsz -
PapaMaci
őstag
Sziasztok
Csak szólok, hogy eladom a hangfalaimat. Ha valakit érdekel, jöjjenek a privik
Dynaudio Contour 1.1 [link]
A 25 éves jubileumra készült kiadás, madárszemes jávorfa dobozban, esotar magasakkal.
Elég jól használható munkára is, mert elég egyenes hangja van. -
-
PapaMaci
őstag
Ugy látom, Bigya sem tudja feldolgozni lelkileg, hogy a kábel miatt vagy zajos
Akár én is köthetek neked Neutrik csatis jó minőségű kábelt, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy azzal jobb lesz, de legalább nem lesz olcsó. Pár méteren ugyanis nincs olyan veszteség, hogy egy fejhallgatónyi jel zajt szedjen össze, hacsak nem tényéleg a legsz@rabb árnyékolatlan kábel, amit olyan helyen vezetsz, ahol valami nagyon rászór (bár azt sem tudom, az mi lehet...).
-
PapaMaci
őstag
válasz
Adamka3kerék #718 üzenetére
Ha vegyes impedanciád van, műterhelést kell betennia hangváltóba!
szerk:
Vagy a woofer-t külön dobozba szánod, vagy egyben? -
PapaMaci
őstag
Ha több miki kell, akkor irány a vatera, vagy bármi használtcikk kereskedés. Ennyiért vannak 4 mikrofonbemenetes keverők. (olyanok, amilyenek, de működhetnekl jól, illetve célnak megfelelően.)
A sztereo bemenetet nem érdemes felhasználni mikrofonra, mert egy keverővel, illetve mikrofon előfokkal pont azt nyered, hogy illesztett bemenetet kapsz, ami egy sztereo csatinál megint nem müködne.Igen, vonalbemenetet kell használnod az erősítőn!
-
PapaMaci
őstag
...
Ebben csak azért nem hiszek, mert nem tudom elképzelni, hogy annyira fázishelyes lett volna a két miki, már csak a pozícióikat tekintve is...
Persze ettől még lehet, csak nekem most is hihetetlenül hangzik...
Hja... OFF
Magam részéről befejezem a szakmát. Egy pár évig nem szeretnék se keverőt, se felvételt, se semmi kapcsolódót látni... -
PapaMaci
őstag
válasz
hejesírásó #702 üzenetére
Ha a bugás hálózati jellegű, tehát 50Hz, akkor egy sima lyukszűrővel ki tudod venni. Lehet, a felharmonikusait is szürni kell, de az orvosolható. (50, 100, 150, 200Hz).
Azt, hogy milyen progi tudja ezt neked a legegyszerübben megtenni, azt majd a többiek megmondják -
PapaMaci
őstag
Hali
1. A 2*5W sajna elég kis teljesítmény. Ha a mostani 4 Ohm-os helyett 8 Ohm-ost kötsz rá, akkor máris feleződik a teljesítmény, tehát kvázi 2,5W-tal hajtod a sugárzókat. Az meg lehet, kevés lesz. De lehetni lehet.
2. A mély, és a magas közé kell valami hangváltó, hogy a magas ne kapja meg azokat a frequenciákat, amiket amugy sem tud lesugározni, mert ugy jár, mint a proceszor, ami csak addig működik, amig benne van a füst!
3. Ez már csak barkács munka. A kreativitásodra van bízva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest